icon

Jak probíhá umrtvení při odstranění znaménka?

hanka_12345
19. črc 2025

Ahoj mam jit na kozni kde mi budou oddelavat znaminko. Prosim jak se to umrtvuje? mam uplnou ataku z toho umrtvovani😨 cim to delaji? jen to necim zmrazej nebo do toho pichaj??diky

gruyerre
•
19. črc 2025

@hanka_12345 Budou to dělat chirurgicky? Píchne se tam injekcí anestetikum

palja
•
19. črc 2025

@hanka_12345 když to budou vyřezávat, tak se většinou umrtvuje mesocainem, když to tam píchá, tak to dost štípe.
Mně odstraňovali 4 znaménka chirurgicky a ani jendo neumrtvil, prostě to jen vyřízl a nebolelo to, bylo to rychlé.
Pak jsem byla na chirurgii s velkým znamenkem na zádech, to mi umrtvil, vyřízl a pak ještě zašil dvěma stehy, ale byli fakt velké.

areh
•
19. črc 2025

Píchnou vedle anestetikum a pak nic necítíš. Klasicky to vyříznou a zašijí. 1-2 stehny, podle velikosti. Je to rychlovka.

reeeza
•
19. črc 2025

Mě odstraňovali znaménko na nose. Píchli mi hned vedle malou jehličku na umrtvení a odstranili laserově bez stehů. Zrovna na nose ta injekce nebyla příjemná ale vlastně to jen trochu šťípne. Taky nemám jehly absolutně v lás e a dala jsem to.

palja
•
19. črc 2025
@reeeza

Mě odstraňovali znaménko na nose. Píchli mi hned vedle malou jehličku na umrtvení a odstranili laserově bez stehů. Zrovna na nose ta injekce nebyla příjemná ale vlastně to jen trochu šťípne. Taky nemám jehly absolutně v lás e a dala jsem to.

@reeeza a dělali ti to na kožním?

klokanka31
•
19. črc 2025

@hanka_12345 Mně odstraňovali už spoustu znamínek, před Vánoci i nádor pod okem, tam jsem se umrtvení bála když tam je hodně blízko kost, ale píchli normálně injekci a dalo se to.

daasqua
•
19. črc 2025

Píchla mě akorát umrtvovací injekce, pak nebylo cítit vůbec nic, ani dotek. Ani potom to nebolelo, když se to probralo. Bylo to velmi rychlé.

alice180
•
19. črc 2025

Průběh stejně jako je tu už několikrát napsaný. Já měla velké, sedm stehů. Nebolelo to při tom ani potom, když to přicházelo k sobě ani hojení ani vyndávání stehů. Takže nebolelo vůbec nic. Jsem ráda, že jsem na odstranění šla a je to pryč.

reeeza
•
19. črc 2025
@palja

@reeeza a dělali ti to na kožním?

@palja na estetické klinice

hanka_12345
autor
•
20. črc 2025

bo snad to bude dobry. Nesnasim jehly a mam strach z toho umrtvovani. To ze to pak nebpli to uz mi je tak nejak jasny. Mam takovy vetsi na zadech,takova bambulka a bojim se ze se do toho skrabnu. Mam to primo pod preskou podpsenky. Obcas me to i boli kdyz treba usnu v podpsence, tak asi jak se to tam o sebe mele. Plus mi do toho firt hrabou decka takze musim ale mam hroznej strach

reeeza
•
21. črc 2025
@hanka_12345

bo snad to bude dobry. Nesnasim jehly a mam strach z toho umrtvovani. To ze to pak nebpli to uz mi je tak nejak jasny. Mam takovy vetsi na zadech,takova bambulka a bojim se ze se do toho skrabnu. Mam to primo pod preskou podpsenky. Obcas me to i boli kdyz treba usnu v podpsence, tak asi jak se to tam o sebe mele. Plus mi do toho firt hrabou decka takze musim ale mam hroznej strach

@hanka_12345 no tak buď zatneš zuby a vydržíš malou jehličku ( kterou navíc ani neuvidíš)...A nebo nechoď na odstranění, ale časem se do znaménka můžeš škrábnout atp a stejně by ses odstranění i jehličce nevyhnula 🤷‍♀️.
Já mám strach z jehel taky, ale jsem schopná to nějak vydržet. Ale chápu, že někdo jiný tím stra hem může být paralyzovaný. Co si vzít nějaký uklidňující prášek? Nebo někoho s sebou, kdo tam třeba půjde s tebou?