Jak řešit problémy se žlučníkem?
Zdravím všechny, kdo má zkušenost, jak se řeší problém se žlučníkem, jak jste to měly vy? Mám dlouhodobé problémy se žaludkem a bolest hlavně nahoře uprostřed a vpravo pod žebry. K MUDr jdu příští týden, co mě čeká ?
Pokud jsi kvůli žaludku nebyla na gastru na hadičce, tak to je také možnost.
Tipuju odběry krve, ultrazvuk. Já se na Vánoce dostala do nemocnice se zánětem žlučníku, a právě byly odběry i ultrazvuk.
@klokanka31 jj s odběrem mám počítat, mám přijít na lačno
Pokud jsi kvůli žaludku nebyla na gastru na hadičce, tak to je také možnost.
@1pomnenka zatím jsem nebyla nikde
hlavne krev, ultrazvuk a pak bud gastroskopie (zaludek), prip ERCP (zlucik a zlucovody) podle toho co ti vyjde za vysledky asi...
No, po několikátém záchvatu ( kdy jsem myslela, že mě bolí záda, ale začínalo to uprostřed hrudníku a potom šlo dozadu, a zvracela jsem ) jsem skončila na urgentu na dovolené. Na sonu zjistili, že jde o žlučník, kameny. Brali mi i krev. Po kapačce se mi ulevilo. Od té doby jsem držela přísnou dietu a měla jsem klid. Ale za 2 měsíce jsem šla na operaci, laparoskopicky. A už mám klid úplně. Ty záchvaty byly hrozné.
Taky jsem měla jsem hodně podobné potíže, nevolnost, někdy i po úplně obyčejném jídle. Nakonec se ukázalo, že to byl žlučník a šla jsem na sono břicha, tam to potvrdili. Do té doby mi hodně ulevily Eneo žaludeční kapky, beru je, když cítím, že se to zase ozývá, a fakt mi to pomáhá.
Mám vyndaný žlučník 5/24. Měla jsem záchvat,pak utz břicha,našli velké kameny.brali krev,nesla jsem i stolici.bylo mi celodenně zle,na zvracení,břicho bolelo.byla jsem na gastroskopii a kolonoskopii. Teď řeším srůsty po operaci.držím palce ať je to nějaká řešitelná věc.na operaci mě objednali až 2/25,ale uvolnilo se místo a za 3týdny od záchvatu mě operovali.
Tak mi vzali krev a čeká mě sono a gastro 😏

Tipuju odběry krve, ultrazvuk. Já se na Vánoce dostala do nemocnice se zánětem žlučníku, a právě byly odběry i ultrazvuk.