Jak získat sebevědomí s neideálními prsy? Poradíme vám!
Ahoj, mám takovou intimnější potíž.
Je mi 22 let a mám krásného dvouletého chlapečka. Ale sebevědomí mi šlo od porodu hrozně z kopce. Všude vidím holky v mém věku, co mají krásná prsa, dokonce i starší a dětné ženské mají plné výstřihy a já? Já mám jen vykojenou kůži. Kojila jsem jenom pár týdnů a i přesto vypadám, jako bych odkojila těch dětí pět. S tátou malého máme vztah dobrý, ale už nejsme spolu a já už několikrát čelila tomu, že se se mnou chlap přestal stýkat kvůli tomu, že mám hnusná prsa. Dva mi to dokonce na plnou hubu řekli. Rozhodně teď nehledám nikoho na vztah, spíš jen na občasný sex a kromě vyložených zoufalců se se mnou nikdo scházet nechce a důvod už vím delší dobu. Jsem z toho hrozně nešťastná, nechci do konce života být bez sexu, jsem přece jenom pořád ještě žena a řekla bych, že docela mladá
Jsem hubená, v obličeji taky žádná hrůza... Ale ta prsa vždycky každého zaskočí. Na plastiku peníze nemám, jsem pořád na rodičáku a z brigády doplácím věci, co rodičák a otec malého nepokryjí. Co s tím? Mám prostě prsa schovávat?
Vztah teď určitě nechci, protože nechci malého v tomhle věku seznamovat s nějakým jiným chlapem, ale ten sex mi prostě chybí a nějakého zoufalce nechci.
@ai30 Akorát že já s drtivou většinou z nich nespala, většinou se kontakt utnul už při konverzaci. A v podprdách mi prostě prsa plavou, kůži to prostě nezvedne :D Jak to tak vidím, tak si snad někdy až se přilepší vezmu úvěr a nechám si ta prsa udělat, protože podle komentářů tady si bez vztahu nebo koz kvalitně nevrznu už v životě :D
@irmamala Tak ty jsi psala, že jsem povrchní, když hodnotím chlapy podle velikosti penisu :D Já ti říkám, že když s malým nic necítím, tak s ním přece nemá cenu spát.
@beruska99876 ne, to tvrdis jen ty.. my ti rikame, ze normalni chlap bude mit rad tebe, takoviu jako jsi.. ale jo, jed si dal to svoje, ze ses chudinka co nema.na novy kozy aby mohla mit sex 🤦🏻♀️
@beruska99876 Tak to za prvé jsem to nepsala já Berušku, to sis spletla nick. A za druhé - jestli je tohle fakt realita, tak bych ti doporučila šetřit spíš na terapii, než na kozy.
@beruska99876 Ale blbost, podprda ti ty prsa nadzvedne a udrzi, kuze se schova. Bez nekam, kde ti s tim i poradi, evidentne v tom docela plaves, profik ti pomuze.
Ale jinak se pridavam k tomu, ze vzrnou se da i bez vystavnich koz, tvuj problem bych hledala uplne nekde jinde.
@beruska99876 Minimálně 50% chlapů jsou dolňáci a je jim jedno, jaký máš kozy. To máš jen ty v hlavě. Zkus hledat nějakýho, který místo fotky tvých prsou bude chtít fotky tvýho zadku nebo nohou v podpatcích. Ty si je taky zřejmě vybíráš jen podle velikosti penisu.
Hele a nechceš sem dát foto prsou ať teda posoudime.Já je mám taky vytáhne, ale kašlu na to. Možná to moc resis a tím to celé pritahujes. Těžko to za tebe vyřešíme, když na plastiku nemáš, ale možná přeháníš
Po třech dětech mám velké nic, psala jsem o tom příspěvek i na MK na svém profilu. Paradoxně se však cítím mnohem lépe, i když mám jen kůži a prsa asi nula, více to ke mně pasuje. Bála jsem se toho, že se budu cítit blbě, ale zjistila jsem, že prsa u mě nejsou vůbec, ale opravdu vůbec důležitá. Mám hezkou podprsenku (ale jen takovou tu látkovou) a cítím se skvěle. Takže je to v hlavě. Můj muž mi k tomu neřekl nic, ale já sama o sobě vím, že bych silikon v sobě mít nemohla. Takhle to má být. Jsem hubená a kdekoliv přijdu, všichni mě chválí, jak vypadám po třech dětech a jakou mám postavu, prsa nikdo nezmínil. Nikdy.
@beruska99876 ahoj. Nečetla jsem komentáře, ale tuším, co Ti tu holky napsaly za podporu 👍🏻 ale můžu Ti říct o mně: jsem hubená, vždycky jsem měla malá prsa. Nosila jsem pushupky jednu dobu. Byl to donedávna můj velký komplex. Ale! Počkej. Odkojila jsem dlouhodbě 3 děti. Každé přes dva roky. Prsa mám teď doslova ŽÁDNÁ. Jen bradavky, co jsou povislé. Strašně se mi to nelíbilo. Chtěla jsem jít na plastiku. Ale objevila jsem na instagramu účet Breast implant illness czech. Neboli nemoc z prsních implantátů. A to mi díkybohu rozsvítilo v makovici!! Od toho osudného dne se ve mně něco zlomilo a já plně docenila to, co moje prsa pro děti zvládla, važím si svého zdraví a vzhled šel úplne do pozadí. Nenosím už roky žádné podprsenky. A přehodilo se mi to v hlavě, že jsem se sebou maximálně spokojená a už to vůbec neřěsím. Nikdy bych do sebe nenechala řezat, tak jak jsem viděla na těch nechutných videích. A nemoc z prsních implantátů je šílenství. Teď je naopak celosvětový trend explantace, tedy vyjmutí silikonů. Takže. Chlapa na sex najdeš v pohodě, o to se neboj. I partnera na vztah. Protože vztah a sex přece nestojí na prsech, ale na tom, co vyzařuješ a přinášíš… 😉

@beruska99876 Co to meleš, to tvrdíš celou dobu ty 😀 Já jsem ti napsala, že je to nesmysl. Buď jsi troll, nebo je za tím něco jiného.