icon

Je super dieta vhodná pro otěhotnění po třicítce?

16. únor 2023

Příbuzná je na super dietě více než rok....samozřejmě nulový abstinent...nepřijde mi normální, když má velký žlučníkový kámen ji ho neoperovat, nařídit dietu a čekat roky, že otěhotní....jsem laik, není to ztráta času? Ozvlášť, když je 30 plus, bezdětná? Děkuji za odpověď.

zrzinda
16. únor 2023

Není to její zdraví a timpadem i její věc? 🤷‍♀️

exbordelar
16. únor 2023

Promin, na co se vlastne ptas? 😅 mam v tom gulas 😀 pripomina mi to vtip:
Plave citron po mori, potka teplomer a zepta se: “Hej, zirafo, nevis kolik je hodin?” A stul odpovi: “Streda!”

exbordelar
16. únor 2023

Jakoze ta pribuzna ma zlucnikovy kamen, ale nechce na operaci, protoze se snazi o dite?

ajja87
16. únor 2023

Cely ten dotaz je jakysi zmatený, vubec jsem z toho nepochopila o co vlastně jde?

hasara33
16. únor 2023

Dobře takže místo operace žlučníkového kamene drží dietu a na operaci nechce 🤔 ale jak s tím souvisí otěhotnění? 🤔

nazka
16. únor 2023

Jak by bylo na světě krásně, kdyby se lidi starali jen o sebe 🙏

martt
17. únor 2023

Já tomu moc nerozumím. Ale moje mamka má žlučnikovy kámen spousty let ( teda jestli ho ještě má) , má vypozorované potraviny co jo nedělají dobre. A funguje takhle bez operace. Samozřejmě každý člověk je jiný, ale pokud známý nic není tak je to její rozhodnutí.

lvl16
17. únor 2023

Nechápu dotaz. Co je nulový abstinent? Co je super dieta?
Kamarádka má žlučníkové kameny, drží dietu, těhotenství měla v pohodě. Proč by měla čekat roky na otěhotnění? Žlučníkový kámen neplodnost nepůsobí.
Sama píšeš, že jsi laik, tak proč zpochybňuješ doporučení lékařů?

veruuu_kubesovic
17. únor 2023

A co je tobě do toho?