icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

bombat
31. srp 2020

@mayunka1987 Nevím, jak to v rámci jedné domácnosti řešíte, ale moc vás tak jako tak kvůli tomu lituji.
Měli jsme na začátku karantény dvě z pěti našich dětí odizolované, měly nakonec několik týdnů horečky, teploty a kašel a byly velmi unavené. Jestli měly covid nebo třeba průdušky bez ATB dodnes nevíme, nikdo je tehdy vůbec nechtěl pro jistotu ani vidět. Bylo to ale pro nás všechny, a proto Ti to píšu, organizačně a především psychicky velmi náročné, myslím, že bych si to neuměla představit, kdybych to nezažila.
Proto Ti přeji co nejsnazší průběh pro vaše nemocné a pro vás všechny hodně klidu a vyrovnanosti.

bombat
31. srp 2020

@babanci Ať se Ti maminka brzy uzdraví. O svoji maminku se dost bojím, měla nedávno úraz a dost jí to sebralo, nechci si ani představovat, co by s ní udělalo nějaké horší onemocnění a pobyt v nemocnici.
Jestli ale dneska nemocným na JIP, co mají teplotu a dušnost, u nás nedělají test na covid, tak nevím, co si o tom teda mám myslet. Nepochopila jsi to po telefonu špatně? V jaké je nemocnici, jestli Ti to nevadí psát? Hlavně ať je brzy v pořádku.

hojda
31. srp 2020

@marcicek84 Kolikátého je dnes v Ostravě? Tam se píše pondělí 30. srpna. Jinak ty pořád tvrdíš, že většina společnosti má s rouškami problém jako ty, ale v tom případě, by to dnes bylo všude jako hlavní zpráva dne. Ono to tak horké nebude s tím odmítáním roušek od 1.9. 2020.

hojda
31. srp 2020

@marcicek84 V Praze už ta demonstrace proběhla včera! Ehm ehm kolik tam bylo lidí????

babanci
31. srp 2020

@bombat Budou jí ho dělat dnes. Je v Plzni. Dcera u ní byla včera na návštěvě a říkala,že vedle leží pán pŕed operací srdce. Tak si myslím,že kdyby měli podezření,že by mamču dali na jiné oddělení. Snad to bude dobré, je jí už lépe.

mayunka1987
31. srp 2020

@bombat děkuji. Já doufám, že to proběhne v klidu a ve zdraví. Izolovat děti nelze. Prostě jsme v jedné domácnosti

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
31. srp 2020

@hojda me Praha nazajima,tam jste oranzovi,tam si to noste,ale neotravujte tim zbytek CR proboha...a jak jsem psala data tam jsou oba,tedy pokud nechapes preklep,tak jsi mimon.A uz neotravuj.

marcicek84
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
31. srp 2020

@hojda https://teplicky.denik.cz/zpravy_region/demonst... tady je dalsi...zatlac slzu hujdo,demonstrace budou

marulu
31. srp 2020

@hojda demonstrace asi budou, ale kdyz se podivas, kdo je pořádá ( aliance narodnich sil, viz odkaz výše), tak se můžeš jen pousmat. Dle jejich programu je jasné co jsou zač , takze přijde demonstrovat pár pomatencu, kteří ani pomalu nebudou vědět, proč demonstrují. Něco podobného jako v Německu.😀🙂 Rozhodně nic, čemu by měl člověk věnovat pozornost.

hojda
31. srp 2020

@marcicek84 Já netvrdím, že demonstrace nebudou, já tvrdím, že tam bude tak málo lidí, že to nestojí za řeč, což se v Praze vyplnilo do puntíku😉. Ty jsi tu vykládala, že moc lidí nepodepsalo petice, protože se chystají na hlavně demonstrace. Žiješ v bludu, tak už se probuď.

hojda
31. srp 2020

@mayunka1987 Taky si nedovedu představit, jak děti izolovat☹. Ještě jsem mluvila s kolegyní. která má ve sboru tu paní ze Srbska, jak jí jeden příbuzný zemřel a druhý je na JIP, tak se jí ptala jestli jsou riziková skupina a prý se s ničím aktuálně neléčili jen v minulosti prodělali oba menigitidu, věk oba kolem 50. let.

marketa11112
31. srp 2020

@marcicek84 opet jsem mela pravdu. dokazujes to kazdym dnem 🙂)
mam v rukave o mnoho lepsi slova, ale nikdy se nesnizim pod tvou uroven .

marketa11112
31. srp 2020

na ty demonstrace se tesim - uz vidim ty davy.
¨
marcinek84 muj mozek, tvuj mozek. nekdo ma, nekdo ne. nekdo se holt jako debil narodi a nepomuze ani rana kladivem, vid. vsak to znas.

marcicek84
31. srp 2020

@marulu az na to,ze v tom Nemecku to melo slusnou ucast...

marketa11112
31. srp 2020

@marcicek84 co je slusna ucast?
to zase bude smesne cislo s ohledem na pocet obyvatel nemecka, ze?

marcicek84
31. srp 2020

@hojda jak jsem psala toto mesto nesleduji,protoze tam neziju,nicmene si myslim,ze v oranzove Praze se lidi boji,protoze mate komunitni prenos,nicmene si nemyslim,ze to byla posledni demonstrace....

marcicek84
31. srp 2020

@marketa11112 myslim,ze uz jsi davno pod ni

marcicek84
31. srp 2020

@marketa11112 tak tady mas odkaz ohledne te nemecke demonstrace https://www.facebook.com/RTnews/videos/35448085... malo to opravdu nebylo

marketa11112
31. srp 2020

@marcicek84 🙂). tezko. to se neda. uz se tesis? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/od-1-zari-se...

alcar
31. srp 2020

@marulu jestli myslis demonstraci v tom Berline, tak ta byla pomerne velka. 40tis lidi uz je slusny obrazek (a je asi celkem jedno resit, jak velky je Berlin, v Praze by se tolik lidi neseslo). Ale slozeni tech jedincu jsem tedy nesledovala. Pry zatkli 300 radikalu.

marketa11112
31. srp 2020

@alcar dekuji. 40000 lidi v pomeru k poctu obyvatel nemecka, je velmi nizke cislo. zpravy z nemecka moc nesleduji, nemam tolik casu. dle videa to vypada spise na stovky lidi. kazdopadne pribude zase par nakazenych.

marcicek84
31. srp 2020

@marketa11112 tak ty mas asi i problem s pocty,to je videt,ze to jsou tisice a tisice lidi a rozhodne to neni nizke cislo,mozna se tim jen konejsis,ono de facto staci u nas pritahovat a demonsteace se budou rozsirovat,ja chapu,ze z toho mas strach,ale poprenim toho,ze se nedemonstruje se to nezmeni,stejne tak jako clankem o rouskach nezmenis to,ze to budou lidi v bilych okresech pod nosem

alcar
31. srp 2020

@marketa11112 40 tis lidi ale neni malo ani na Berlin. A tato zprava probehla i v nasich mediich. Ale nebyly samozrejme na titulnich stranach.

marulu
31. srp 2020

@alcar někde psali 28 000, někde 38 000, což je celkem jedno, protože v rámci 80 miliónového Německa to fakt nic neznamená.

marketa11112
31. srp 2020

@marcicek84 s pocty problem nemam. jen ty mas spatnou predstavivost. vis, kolik lidi se vejde na takove namesti? opravdu to nejsou tisice. sedni si v klidku a pocitej. bohuzel, nekteri se hybou a budes je zrejme pocitat nekolikrat.
z ceho mam prosim strach? kdybych ho mela, nedomlouvam si prave ted zamestnani , kde tu rousku budu muset mit na ustech kazdy den, a kazdy den se budu starat prave o to nejvice ohrozene obyvatelstvo. neposlala bych deti do skolky a manzel by nemohl chodit do prace, protoze kazdy den mluvi s desitkami lidi.
jak rikam, stale jsi mimo.

marcicek84
31. srp 2020

@marulu znamena to hodne,protoze ti do toho Berlina taky kazdy nepojede,tam jsou uplne jine vzdalenosti mezi jednotlivymi oblastmi,to fakt neni,jak bys jela pendolinem trasu Ostrava-Praha,tedy musela byt celka ucast lidi z okoli

marketa11112
31. srp 2020

@marulu takze jeste buh vi kolik tam tech lidi bylo. takze ne 40000, ale 38000, mozna dokonce jen 28000. takze kdo vi, jak to bylo. na tak velky stat, je to zatim opravdu smesne cislo.

@alcar

Strana