Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@babanci Ať se Ti maminka brzy uzdraví. O svoji maminku se dost bojím, měla nedávno úraz a dost jí to sebralo, nechci si ani představovat, co by s ní udělalo nějaké horší onemocnění a pobyt v nemocnici.
Jestli ale dneska nemocným na JIP, co mají teplotu a dušnost, u nás nedělají test na covid, tak nevím, co si o tom teda mám myslet. Nepochopila jsi to po telefonu špatně? V jaké je nemocnici, jestli Ti to nevadí psát? Hlavně ať je brzy v pořádku.
@marcicek84 Kolikátého je dnes v Ostravě? Tam se píše pondělí 30. srpna. Jinak ty pořád tvrdíš, že většina společnosti má s rouškami problém jako ty, ale v tom případě, by to dnes bylo všude jako hlavní zpráva dne. Ono to tak horké nebude s tím odmítáním roušek od 1.9. 2020.
@marcicek84 V Praze už ta demonstrace proběhla včera! Ehm ehm kolik tam bylo lidí????
@bombat děkuji. Já doufám, že to proběhne v klidu a ve zdraví. Izolovat děti nelze. Prostě jsme v jedné domácnosti
@hojda me Praha nazajima,tam jste oranzovi,tam si to noste,ale neotravujte tim zbytek CR proboha...a jak jsem psala data tam jsou oba,tedy pokud nechapes preklep,tak jsi mimon.A uz neotravuj.
@hojda https://teplicky.denik.cz/zpravy_region/demonst... tady je dalsi...zatlac slzu hujdo,demonstrace budou
@hojda demonstrace asi budou, ale kdyz se podivas, kdo je pořádá ( aliance narodnich sil, viz odkaz výše), tak se můžeš jen pousmat. Dle jejich programu je jasné co jsou zač , takze přijde demonstrovat pár pomatencu, kteří ani pomalu nebudou vědět, proč demonstrují. Něco podobného jako v Německu.😀🙂 Rozhodně nic, čemu by měl člověk věnovat pozornost.
@marcicek84 Já netvrdím, že demonstrace nebudou, já tvrdím, že tam bude tak málo lidí, že to nestojí za řeč, což se v Praze vyplnilo do puntíku😉. Ty jsi tu vykládala, že moc lidí nepodepsalo petice, protože se chystají na hlavně demonstrace. Žiješ v bludu, tak už se probuď.
@mayunka1987 Taky si nedovedu představit, jak děti izolovat☹. Ještě jsem mluvila s kolegyní. která má ve sboru tu paní ze Srbska, jak jí jeden příbuzný zemřel a druhý je na JIP, tak se jí ptala jestli jsou riziková skupina a prý se s ničím aktuálně neléčili jen v minulosti prodělali oba menigitidu, věk oba kolem 50. let.
@marcicek84 opet jsem mela pravdu. dokazujes to kazdym dnem 🙂)
mam v rukave o mnoho lepsi slova, ale nikdy se nesnizim pod tvou uroven .
na ty demonstrace se tesim - uz vidim ty davy.
¨
marcinek84 muj mozek, tvuj mozek. nekdo ma, nekdo ne. nekdo se holt jako debil narodi a nepomuze ani rana kladivem, vid. vsak to znas.
@marulu az na to,ze v tom Nemecku to melo slusnou ucast...
@marcicek84 co je slusna ucast?
to zase bude smesne cislo s ohledem na pocet obyvatel nemecka, ze?
@hojda jak jsem psala toto mesto nesleduji,protoze tam neziju,nicmene si myslim,ze v oranzove Praze se lidi boji,protoze mate komunitni prenos,nicmene si nemyslim,ze to byla posledni demonstrace....
@marketa11112 myslim,ze uz jsi davno pod ni
@marketa11112 tak tady mas odkaz ohledne te nemecke demonstrace https://www.facebook.com/RTnews/videos/35448085... malo to opravdu nebylo
@marcicek84 🙂). tezko. to se neda. uz se tesis? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/od-1-zari-se...
@alcar dekuji. 40000 lidi v pomeru k poctu obyvatel nemecka, je velmi nizke cislo. zpravy z nemecka moc nesleduji, nemam tolik casu. dle videa to vypada spise na stovky lidi. kazdopadne pribude zase par nakazenych.
@marketa11112 tak ty mas asi i problem s pocty,to je videt,ze to jsou tisice a tisice lidi a rozhodne to neni nizke cislo,mozna se tim jen konejsis,ono de facto staci u nas pritahovat a demonsteace se budou rozsirovat,ja chapu,ze z toho mas strach,ale poprenim toho,ze se nedemonstruje se to nezmeni,stejne tak jako clankem o rouskach nezmenis to,ze to budou lidi v bilych okresech pod nosem
@marketa11112 40 tis lidi ale neni malo ani na Berlin. A tato zprava probehla i v nasich mediich. Ale nebyly samozrejme na titulnich stranach.
@marcicek84 s pocty problem nemam. jen ty mas spatnou predstavivost. vis, kolik lidi se vejde na takove namesti? opravdu to nejsou tisice. sedni si v klidku a pocitej. bohuzel, nekteri se hybou a budes je zrejme pocitat nekolikrat.
z ceho mam prosim strach? kdybych ho mela, nedomlouvam si prave ted zamestnani , kde tu rousku budu muset mit na ustech kazdy den, a kazdy den se budu starat prave o to nejvice ohrozene obyvatelstvo. neposlala bych deti do skolky a manzel by nemohl chodit do prace, protoze kazdy den mluvi s desitkami lidi.
jak rikam, stale jsi mimo.
@marulu znamena to hodne,protoze ti do toho Berlina taky kazdy nepojede,tam jsou uplne jine vzdalenosti mezi jednotlivymi oblastmi,to fakt neni,jak bys jela pendolinem trasu Ostrava-Praha,tedy musela byt celka ucast lidi z okoli

@mayunka1987 Nevím, jak to v rámci jedné domácnosti řešíte, ale moc vás tak jako tak kvůli tomu lituji.
Měli jsme na začátku karantény dvě z pěti našich dětí odizolované, měly nakonec několik týdnů horečky, teploty a kašel a byly velmi unavené. Jestli měly covid nebo třeba průdušky bez ATB dodnes nevíme, nikdo je tehdy vůbec nechtěl pro jistotu ani vidět. Bylo to ale pro nás všechny, a proto Ti to píšu, organizačně a především psychicky velmi náročné, myslím, že bych si to neuměla představit, kdybych to nezažila.
Proto Ti přeji co nejsnazší průběh pro vaše nemocné a pro vás všechny hodně klidu a vyrovnanosti.