Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
A ten Chlíbek, to je taky něco, tak ne covid a karanténa, nejlíp být v karanténě i s chřipkou, tak to nás opravdu čeká brzký rozklad společnosti, jelikož bude v karanténě za chvíli tolik lidí, že se ekonomicky sesypeme a pak to půjde jedna firma za druhou, takový kobercový zánik 👏🙏
@marcicek84 No jo, ale pokud si ty kraviny nechaji naridit vsude jinde a bude to jakz takz fungovat, kdezto, pokud se ty kraviny budou v CR ingorovat protoze “my se prece nedame” ale tady to nebude fungovat vubec, tak mozna budeme bezrouskovou zemi ale s velkym poctem veganu, co se budou chodit past.
@jelenice_zavodnice Švédsko jede dál, ale že by se tam někdo musel přeorientovat na veganství se nikde nepsalo...a dokonce všude se kraviny nařizovaly a tam jen mírně a evidentně to tam pořád funguje, tedy až na to, že měli více chránit před nákazou ty důchoďáky, v tom se můžeme poučit.
@marcicek84 Ale bavime se tady o korejskem zavode v CR nikoliv svedskem zavode Komatsu ve Svedsku, to je pak rozdil, ze to nebude Svedsko, kdo bude udavat noty v CR.
@marcicek84 co to zase meles, jake pisu nepravdy? Ty jsi proste neskutecna. Co by jsi shtela vic? Vysvetleni jsem ti podala. Opravdu nevidim duvod,proc ti vysvetlovat neco podrobneji. Nechtela by jsi i mou adresu, cislo konta ci popis nemoci clenu me rodiny? Ty jsi opravdovy cvok. Jediny, kdo se ke vsem chova nepristojne, jsi ty. Neni tu jedina osoba,kterou by jsi nepourazela nebo se s ni nepohadala. Jsi pripad pro psychiatra.
@marcicek84 svedsko jede dal. Pekne. Ovsem dodrzuji ,,doporuceni,,. Nemocnych u mrtvych maji o dost vic, nez my. Ze funguji ted neznamena,ze budou fungovat i v prosinci. Ale ty jsi jasnovidec a presne vis,co se kde bude dit. Kolik mrtvych lidi je pro tebe akceptovatelnch? 1000? 10000? 1000000? Nepreji nikomu nic zleho,ale kdyby ti tve dite,manzel ci matka, lezeli na pristrojich a nevedelo se,zda preziji,mluvila by jsi stejne? Ty? Hystercila by jsi,jak je vse na houby, jak meli vse zavrit, jak, jak, jak. Zase by jsi si neco nasla.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-smi... článek k zamyšlení 😀
@marulu jo ten jsem cetla,ale nemyslim si,ze se dostaneme tak daleko,oni cekaji jen do voleb
@marketa11112 uklidni se a prestan knikat,proste jsem ti prisla na dalsi lez a ze jich bylo,tvuj zpusob komunikace vuci mne je totozny....takze jestli ti prijde normalni,ze kdyz neodpovim,spatne,kdyz odpovim je to spatne,kdyz napisu,ze na to nebudu odpovodat taky spatne,kdyz napisu neco obecneho tez spatne,od urcite skupinky osob sama invektiva,vymyslene dusevni poruchy,jen proto,ze si to dovolil napsat nejaky Marcicek a ten prece podle urcite skupinky osob nemuze nic.To se divim,ze toto spolecensky poskozujici a neprijatelne chovani MK stale toleruje,byly i vyhruzky za opacny nazor,tak mi rekni jak bys chtela toto chovani nazvat?A ano i ty se ho ucastnis,jednou jsme pouzila na tebe tvuj styl komunikace a tys neudrzela nervy na uzde,proste se ti nic takoveho jineho nedeje,tak nehysterci a prestan lhat,to vyslychani jsem zde zazila taktez a kdyz jsem se ohradila taky to bylo spatne.Proste smula,jak druzi ke me,ja k nim,takove zrcadlo malokdo snese,takze si to preber jak chces a zamysli se nad sebou...
https://echo24.cz/a/SEZnP/na-covid-musime-jinak...
No jo takze respiratory pro ucitele i lidi v karantene...vsak nas na to povinne ockovani populaci pripravuji dukladne...otazkou je,kdo by chtel delat v respiratoru nebo by radeji volil karantenu 🤔 kazdopadne 1 mil.lidi v karantene je opravdu utopie,to jsem zde uz psala...
@marcicek84 https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ockov...
Asi budeš zklamaná, ale ti zlí učitele nebudou mít očkování ani povinné ani státem hrazené.....
@ilonne vsak po ucitelich v Praze se chce,aby nosili respiratory FFP2 zatim dobrovolne,jsem zvedava kolik ucitelu tohle akceptuje,nebo budou neohleduplni a radeji se nechaji poslat do karananteny? Co myslis? a pak staci kdyz daji podminku pro ucitele bud respirator nebo ockovani,to se muze kazdy svobodne rozhodnout sam a stat to ani nemusi hradit,vzdyt jedini ucitele maji garantovany narust platu,tak snad byste jeste nechteli statem hrazene ockovani...ale donuti vas,pokud budou chtit...
@ilonne kazdopadne ted je na ucutelich v Praze ukaze,zda opravdu chteji ucit,nebo chteji mit zavrene skoly,kdyz totiz rodice museli ucit deti doma,bylo to v poradku,tak snad to ted tem rodicum ucitele vrati a ty respiratory budou nosit,aby konecne mohly deti zase chodit do skol,bude to zajimavy experiment...hlavne vsem bude jasne,jak to s temi uciteli vlastne je...
@marcicek84 A že ty máš vždy tak "zaručene" informace, co a jak bude...
@ilonne s temi respiratory ted byla tiskovka,babicka rekla 😂😜 vlastna Plaga o tom nakonec mluvil vice...
Pár průběhu Covidu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-nebo-j...
@marcicek84 a vis ty co, marcicku, nechces uz jit do pr.ele?
Umis pridat jede jediny prispevek, kde bys nekoho nezesmesnovala nebo neurazela? Muzes jit klidne ucit, krasavice jedna, ucitelu je nedostatek. (Jen teda pevne doufam, ze ucitele s tvym charakterem moje deti nikdy nepotkaji, to je teda fakt). A jo, jestli chces napsat, ze te urazim, tak si posluz, nic jineho si totiz nezaslouzis. Na hruby pytel, hruba zaplata, akorat, ze ja to neumim napsat tak jizlive jako ty, ale kdyz uz se nakrknu, tak naprimo. Nazdar bazar.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/trasovat-s... a podivejme,uz nebudou resit a trasovat vsechny,takze promorovani zdar 😜
@marcicek84 Btw, když mi ten respirator koupi....
@meesha a koho jsem cim urazila? 😂 Napsala jsem sve ocekavani a cekam jak se to dale v Praze vyvrbi a dle toho se uvidi,zda se bude v ucitelskych sborech knikat,nebo se k tomu problemu nekdo postavi celem,sama jsem na to zvedava a jako rodic bych ocekavala,ze ucitele vyjdou ted rodicum vstric,kdyz byli placeni dlouho z nasich dani a i presto si rodice museli deti vzdelavat sami,protoze meli ucitele strach ve tridach ucit,ze jsou prevazne rizikova skupina.A dokonce jsem psala v jine diskuzi,ze je to hloupost mit zavrene skoly,ze na podzim muze byt situace horsi a je to tady...Tak jak jinak z toho chcete ven,navic kdyz babicka rekla,ze se skoly uz zavirat nebudou,ono toriz moc jinych reseni nez aby ucitele meli respiratory bohuzel neni...jo jedno by bylo,to ockovani,ale do toho se taky nikomu nechce,takze pak uz jen zbyva destabilizace cele spolecnosti a nevzdelanost mladeze...
@ilonne vsak koupi a daji,za me v poradku,at kouopi a daji,je to systemove reseni.Nejem proti tomu,at daji i duchodcum a rizikovym skupinam,ale ostatni at uz nechaji zit...
@meesha ale porad min sprosta jak ty 😜🙏
@marcicek84 Chyba v úvaze: respirátor přece chrání svého nositele, ne okolí.
@pratensis vsak ano,nevim jaka chyba v uvaze to je,ten respirator ma chranit ucitele,at cele ucitelske sbory nekonci kvuli jedne tride v karantene,protoze pak se zbytecne kvuli jedne tridy musi zavrit cela skola a tohle se deje prave ted,stalo se to uz i v Ostrave,cely ucitelsky sbor v karantene a nemuselo to byt...
No a pokud jde o FFP2 tak nema vydechovy ventil,tak chrani vlastne i to okoli...
@marcicek84 vtip je v tom, ze obsah tvych slov je mnohem horsi nez jedno sproste slovo.
Ty tady blekotas, ze ti vadi par hodin rouska, zkusilas nekdy nekolik hodin mluvit s respiratorem? Ja bych jim to vubec nezazlivala, kdyby se jim to nezdalo. Ale - jeste si nikdo nestezoval a ty uz meles o knikani. To je opravdu zabednenost a nenavist na nejvyssi urovni. Ale fakt skoda se s tebou zahazovat, mely bychom se domluvit, ze te vsechny odignorujem a asi by byl pokoj. Neni divak - neni divadlo :D jako u malych deticek.
@marcicek84 Ano, ale mluvila jsi o ohleduplnosti ze strany učitelů - volba karanténa vs. respirátor. Tím respirátorem ale člověk chrání hlavně sebe. Navíc do karantény jdou školy (spíš zatím jen třídy) v případě výskytu nemoci. Nemocný se v tom případě nakazí dost pravdepodobně někde mimo školu. Až se budou zavírat celé školy, nebude to o nějaké ohleduplnosti a rizikovosti učitelů, ale zase o potřebě redukovat provázanost mezilidských kontaktů.
To uz je jak telenovela Marcicek84 a knikajici ucitele dil 3657....
@meesha pokud resim fakticke veci,tak nejsou o nenavisti ci zabednenosti,pokud mas jiny navrh schudneho reseni,aby to opet nebylo jen na rodicich (to bylo cele jaro) a nemuselise vzdat svych prijmu,mas volne pole pusobnosti.Momentalne moc jinych reseni nez respiratory nebo ockovani neni,pokud se znovu skoly nemaji zavrit (hold podzim musi byt na skolach a ucitelich,ne opet na rodicich a firmach,kterym schazeji zamestnanci),rekni nam tedy reseni jak jinak chces zajistit provoz skol?To proste asi jinak nepujde 🤷🏻♀️ Tolik k tomu udajnemu divadlu 😀

@jelenice_zavodnice no tak konkrétně ten Hyundai, tak vedení jaksi kálí a neřeší a ani nedává ochranné pomůcky...no co popisuješ se může stát v každé velké firmě ze zahraničním kapitálem, nejen tam a jestli to teda spíš nenanastane tou hysterií kolem viru, hysterií kolem karantén apod. a že si necháme nařizovat z vrchu kraviny, protože podzim i zima budou dlouhé a jestli si někdo myslí, že mít v karanténě 10 % obyvatelstva bude sranda, tak by se měl už teď probudit, protože je jasné, že ekonomika nepojede a nebude jen problém automobilové ho průmyslu, jak píše hojda. No a pak až se to začne bortit a to se stane bez ohledu na roušky, zřejmě velmi rychle dojde bezbřehá trpělivost ohledně omezení všem...