Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@blondynka400 Sklízí se jen, to co se zaselo. Já tu od začátku tvrdím, že lepší mírnější opatření na začátku, než drastická později. Mírná opatření byl problém, ok máme tu ta drastická.
@blondynka400 Tak automotive umi vydelat jine penize 🙂
@blondynka400 ano, na beznych odd. ty klimy nejsou. Takze mam vlastne stesti s tou celodenne nasazenou rouskou. Fakt chudaci lidi.
@shaun40 tak vis co, to neni soutez o nejhorsi chorobu, kazda ma svoje specifika. My byli zase jednou v situaci “kez by to byla jenom rakovina”, byt to zni absurdne. Tohle jsou naprosto neporovnatelne veci.
A myslim, ze jako nikdo nechce odchazet s nadorem - s tim ma ze sve blizkosti zkusenost hodne lidi, tak se nikdo nechce sam v izolaci v nemocnici udusit. 🤷🏾♂️
@hojda od ceho??? Ze lidi podepisovali petice,no podepisovali,ze rousky nechteji,no nechteli,ale tys pred chvili brecela,ze se cele leto nenosily,tak jsem ti rekla,ze u nas jo,takze prosim te,uz me neobtezuj,nebo to si myslis,ze jsem vykouzlila tech 23 tis. podpisu mavnutim kouzelneho proutku???a jeste na tu petici koukni nejvic podpisu je zde od lidi prave z Prahy,ty jsi fakt neuveritelna jak vytrhavas veci z kontextu,u nas byla situace uplne stabilizovana,my ty rousky nechteli pravem,jeste ted mame bilo,ale co ty podpisy tvych prazskych spoluobcanu,poradim ti,udelej si seznam,dohledej si je a bez jim nadat...
@hojda no vidis a ja tu od zacatku tvrdim, ze rousky nas nespasi a stejne se musime promorit za normalniho chodu statu. A ono to tak vlastne je a bude. Cim vic se promorime ted v zari a v rijnu, o to klidneji budeme mit treba v zime. To zase porostou pocty treba Nemcourum nebo Slovakum.
@puhelin tak ono jak které. Jde o to, jestli je to TR1 a nebo níže v potravním řetězci, co vyrábí, pro koho. Není to úplně tak jednoduché. Ale mi na tom byli hodně dobře a hlavně tenkrát. Ale už tam nejsem a v dnešní době jsem ráda 😀
@alcar na jakém oddělení vlastně jsi? Jestli jsi to psala, tak s omlouvám....
@hojda my tu máme drastická opatření? A jaká? 😀 Holka ty mne fakt bavíš.... Po těžkém dni jsi vždy záruka toho, že se pobavím .-)
@alcar Ty pořád nechápeš ten časový posun. V okolních státech to pochopili. Když začneš nasazovat roušky, až když to začne růst, tak už je pozdě. Vždyť to vidíš v reálu, co to přineslo. Co na tom nechápeš? Logika je, když je bílo nosit je na místech, kde se potkává velké množství anonymních lidí a funguje to, ten nárůst pak není tak rychlý.
@hojda do prdele uz! Rousky se nenosily cerven-srpen a nakazeni zacali narustat zacatkem zari! Proc uz nenarustali v tom cervenci? Opravdu si stale myslis, ze je to vina nenoseni rousek? Vzdyt to je do oci bijici a naprosto nelogicke! Inkubacni doba je pet dni!!! Tak jaktoze to tomu zasranemu covidu tvralo tak dlouho?!
@alcar to vis ta korona se asi vratila po dovolene 😂😂😂
@blondynka400 nepsala a ani psat nebudu, jelikoz jsou zde osoby, ktere by to drive nebo pozdeji pouzily jako invektivu vuci mne.
@babanci Já se tedy osobně promořovat nechci. Už jsem to tu navrhovala, že se mají tedy nejdříve promořit ty dobrovolní zájemci o promoření. Vám to nevadí a ostatním to pomůže🙂. Ono se taky může za 10 let ukázat, že třeba děti, které covid prodělaly mají třeba problém počít dítě, nebo úplně něco jiného, co teď vůbec nevidíme a zjistí se to až za x-let. Ne díky, nemám zájem.
@alcar a mužeš mi to napsat do interní zprávy? Já určitě nejsem ta, která to použije 🙂
@hojda to je ti ale nevyhne,mame vsichni jednu jistotu,ze tim drive nebo pozdeji projdeme vsichni...
@hojda tak se zabarikáduj doma, nasaď si roušku a užij si to. Ale neotravuj ostatní lidi, co chtějí normálně fungovat.... Jinak já se klidně hlásím k promoření 😀 Ale asi mne Covid nechce, i po několika přímých kontaktech s nakažený, stále nic 😀
Ja to beru tak, ze stejne jako covid muzu dostat treba i rakovinu. Z covidu se vyhrabu asi lepe a rychleji.
@marcicek84 já bych neřekla, že tím musí projít všichni. Je to jako u chřipky, někdo jí má každý rok a někdo vůbec....
@marcicek84 Nechtěli právem a proč je nechceš teď?
@alcar narustaly, ale ne tak rychle, ono to vzdycky zacina nenapadne. V cervenci uz vsichni mysleli na grilovacky a dovolene, virus neexistoval atd. Ja to fakt hodne sledovala, protoze jsem uz v prvni pulce srpna zacinala byt nervozni, ze to zacina rust a za jakych cisel pujde me megarizikove dite do skoly.
Rozdil oproti Svedsku neni zjevne promorovani, ale tam jsou zrejme disciplinovani (az na ten ujety zacatek)
V okolnich statech celou dobu zasedaly a situaci ridily epidemiologicke komise, tady od 15. 5. nic. Tam regulace, u nas nic. Jak proste. Narusty maji tez, ale my se bezkonkurencne vymykame
@blondynka400 treba uz mas protilatky. 😀 Nebo jsi proste imunni. Vsak je plno doktoru, kteri si nechali brat protilatky a aniz by cokoliv pocitili, tak je maj. 😊

@puhelin no mozna kdybys rousku nosila i na tom hristi (a nazorove tobe podobni lide), tak bychom tu ty pocty tak vysoke nemeli. 🤣