Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Jako nepřijde ti ani trochu divné, že skoro o všem, co jsi tu kdy napsala, teď píšeš, že už to neplatí a že situace se změnila?????
@marcicek84 neber to nijak spatne, ja tomu proste nerozumim. Me přijde, že když teď kouknu na zpravodajské servery, ze kterých jsi postovala odkazy na jaře, tak i teď bys tam ve velkým množství našla značně znepokojive články. Tehdy jsi je sdilela, teď sdilis ty, kterými jsme ti na jaře protiargumentovali. Takže to zpravodajství je vlastně pořád stejné. Akorát misto článku o plných nemocnicich (o kterých se teď píše úplně stejne) a dusledcich prodelani covidu (o kterých se také pořád pise) postujes jiné. Všichni máme na zpravodajských webech nějaký vlastní "příjemný predvyber". Ale je to odraz reality? Nevím.
@marcicek84 Přečti si co píšeš!!! X-stran tu tvrdíš, jak roušky nefungují a pak napíšeš toto: každopádně tím, že ostatní nosily roušky, tak je jasné, že ty bacily se tam nekoncetrovaly a tím pádem moje dcera byla 2,5 měsíce zdravá.
@marcicek84 Můžeš mi tedy vysvětlit, proč odmítáš roušky???? Jsi větší blázen, než jsem si myslela....
@hojda ale proboha tobě se situace v životě nemění, ty děti nerostou nedospívají, nemají jiné problémy a jiné se řeší, nebo to myslíš, že když má dítě třmínky (ty mimchodem moje dcera nosila do roka, klidně si to někde najdi a vykopíruj), že je bude mít 5 let? Já nevím co je na tom nepochopitelného. Musís brát nejen věcné ale i časové souvislosti a momentálně jsi tady tak akorát ze sebe udělala psychicky narušenou osobu, který tady pronásleduje člověka, kde co kdy napsal, vytržené věci z kontextu z jiných témat a budeš to v této diskuzi předkládat se svým vymyšleným komentářem, jako nějakou pravdu???
Roušky nefungují na COVID, ježišmariá já už nevím jak to mám napsat, že jediná ochrana proti covidu je respirátor, to už fakt přeháníš, předtím jsme snad psali o nemocech a imunitě, kde ty děcka se těmi rouškami proti běžným infektům chránily, ty fakt točíš jak se ti to hodí.
@hojda viz odpověď výše, roušky tě proti covidu neochrání a proti běžným infektů být chráněna nechci, chci využívat svou vlastní imunitu, ještě něco nejasného???
@marcicek84 Jj klasická reakce, začneš urážet, protože už nevíš, jak z toho ven....
@marcicek84 Tak proč tu hysterie kvůli rýmě u dcery???? Vždyť tu teď píšeš, že rýmu chceš.....
@hojda jak vidíš, jak z toho ven, bylo celkem snadné, protože jsi měla v hlavě smyslený příběh, který jsi tady předložila a ten ti nevyšel, mmch že teď jsi šlápla dost vedle...
@marcicek84 Proti covidu ne a proti ostatním infekcim ano...? A v čem je ten rozdíl...?
@hojda ty chceš nemocné dítě??? fakt??? to budeš asi jediná máma, navíc 38 teplota a zánět spojivek není asi jen ta rýmička
@marcicek84 no ato je to, co se ti tu snazime celou dobu vysvetlit. ze kdyz si tu rousku hezky vezmes a ostatni taky, tak to bude jako v te materske skolce, ochranime se navzajem. Vis?
@werumka, tak ony tam ty učitelky opravu na jaře nikoho trochu nachcípaného nepustily a zbytek té částečné ochrany udělaly možná ty roušky, protože ve vzduchu v těch třídách se to neakumulovalo, já fakt nevím, jestli zrovna toto musím vysvětlovat jako malým dětem, navíc ještě se preferovat pobyt venku než uvnitř a pokud vím, člověk dle stávajícím nemocem přece jen už nějakou imunitu měl, tedy to tělo nijak zvlášť nerozhodilo
Jinak, mne je to jasne. marci chce, aby ostatni nosili vsechno, co muzou, vcetne tech nestastnych rousel, kdyz maji ochranit jeji dite. Na ostatni kasle. Proto jsou jinak rousky fuj.
@marcicek84 Musíš, protože to nedává moc logiku - teď do školky ani školy taky nikoho nachcipaneho nepustí...
@marcicek84 Opravdu ti nepřijde, že pokaždé tvrdíš úplně něco jiného?
ano, moje dcera nosila štít (to jsem zde před pár stranami psala), ostatní děti měly většinou roušky, byly i menší skupiny než obvykle, děti se nemísily, každopádně tím, že ostatní nosily roušky, tak je jasné, že ty bacily se tam nekoncetrovaly a tím pádem moje dcera byla 2,5 měsíce zdravá, ale teď se na nám to vrací i s úrokem, protože její imunita nemusela pracovat jako předtím, když přičtu ten čas kdy byla doma, tak jsme na půl roce a výsledek je patrný.
marcicek84
•
4. zář 2020
@nnnadja jak ten covid nemusim,tak jedine dobre je,ze konecne neberou ve skolkach a skolach do trid nemocne deti,protoze kdyz i tu blbou rymu ma kazdy tyden 2-5 deti,tak jsou deti,ktere ji kvuli takovemu nezodpovednemu pristupu nekterych rodicu maji permanentne,chodi po alergologiich imunologiich,trhat mandle,do lazni,nez se zjisti,ze de facto kdyz se neberou nemocne deti,najednou to jejich vydrzi bez nemoci 2 mesice v kuse,takze to asi bylo tim prostredim a tou nezodpovednosti druhych.A je tak tezke zustat tyden s deckem doma a vyresit to?Nebo je lepsi ho dat do skolky a roztocit spiralu nemoci a nezodpovednosti a deti dalsich pak marodi doma permanentne misto normalniho stavu 1 tydne jednou za 2 mesice.Opravdu k zamysleni.A ja doufam,ze takove matky ted proste nic nevyhadaji a budou s detmi odesilany domu se lecit...ani dr. nemuze vydat papir o bezinfekcnosti v teto dobe (to si nikdo nelajzne),to by musela byt opravdu ryma bezinfekcni, alergicka
@werumka až na ten incident u nás
@hojda a teď co? o tom jsem psala několikrát, je to psáno jak obecný příspěvek, takže jaký zase děláš mylný závěr a zapomněla jsi jsem okopírovat ty lajky, aby bylo vidět, že na takové názory těch laiků mám dost, ne jak jsi tady psala ty nepravdy o mě. A nezapomeń se podívat na datum příspěvku a pak si porovnej kdy mi onemocněla dcera a pak taky to, co mi přišlo od ředitelky, holka, holka, pak zjistíš, že ti to taky zas nevyšlo, marné...
@marcicek84 Proč do toho motáš zase laiky???? Čím víc laiků, tím víc pravda? Jsi normální sobec, tak si to zkus přiznat a třeba se ti uleví.
@marcicek84 Já nechci nemocné dítě, ty tu tvrdší, že je teď nemocná, protože na jaře nemocná nebyla, protože měla málo virů v kolektivu.
@hojda protože tys mi napsala, že nemám příspěvky s laiky a tos psala v této diskuzi a já ti psala že to je lež a že špatné hledáš, takže teď jsi hledala snad už dobře, můžeš tedy své tvrzení uvést na pravou míru, toto byl obecný názor, prosím kolik měl tedy laiku?
@marcicek84 Promiň, pořád nerozumím... jak incident u vás? Čeho se ta reakce týká? Jako pro blbečka pls 😀
Vždyť kdy jindy mají mít děti imunitu nejvíc v cajku, než teď - přes léto se tady roušky nenosily, spousta pobytu venku, rezerva vitaminu D...
@werumka ve školce bylo 2 nemocné děti, chtěli je izolovat ale matka, no ta nezodpovědná si pro ně přišla až odpoledne, ředitelka to s nima chce řešit denním měřením teploty a když si příště maminka do 2 h nedojde, tak volá sociálku, další byl s klukem se zánětem spojivek, u toho byl ale manžel.
@marcicek84 Ne Marci, já jsem ti opravdu nepsala, že nemáš příspěvky s lajky. To,že máš příspěvky s lajky si tu psala ty. To sis zase něco vsugerovala, já ti psala toto a to má úplně jiný význam.
@marcicek84 A když se k té diskuzi vrátíme zpět na začátek - jakou to má souvislost s tím, že před covidem roušky nechrání a před infekcemi ano? Děti se normálně na trénincích a hřištích potkávají s unudlenýma a kašlajícíma dětma a nemocný nejsou... tak nevím...
@hojda nakopíruj tady ale to předtím cos mi psala ty, tos chytře vynechala....honíš tady zase čarodějnice, ono musíš koukat na data příspěvků a dokonce ti dojde, že pěkně sedí a do sebe zapadají, takže čekám když s tím chorobným hledáním dalších a dalších příspěvků skončíš, snad máš souhlasy všech autorů ať nejsi v rozporu s pravidly...
@marcicek84 tys mě vážně pobavila, ty si vážně myslíš, že roušky nefungují na covid a na ostatní respirační infekty jo 😀🤣😂😃, tak tady fakt jakákoliv diskuze nemá cenu....😀
@marulu já jsem psala, že co roušky omezily, s tím zbytkem si imunita poradila, ale pokud na covid imunita není, tak si s tím neporadí a je to zbytečné, jen respirátor pomůže, naopak ty rousky schopnost imunitně reagovat správně dost narušují
@marcicek84 Prosím, najdi mi tedy, kde jsem psala, že nemáš lajky. Pochopila, jsem že máš problém něco dohledat, tak ti to usnadním a dám ti rovnou odkaz na tu stranu, tak mi to tam prosím najdi! Tvrdíš toto: @hojda protože tys mi napsala, že nemám příspěvky s laiky a tos psala v této diskuzi a já ti psala že to je lež a že špatné hledáš, takže teď jsi hledala snad už dobře, můžeš tedy své tvrzení uvést na pravou míru, toto byl obecný názor, prosím kolik měl tedy laiku? https://www.modrykonik.cz/forum/me-zdravi/koronavirus-co-si-o-tom-myslite/?page=196&scrollto=first

@hojda ano, moje dcera nosila štít (to jsem zde před pár stranami psala), ostatní děti měly většinou roušky, byly i menší skupiny než obvykle, děti se nemísily, každopádně tím, že ostatní nosily roušky, tak je jasné, že ty bacily se tam nekoncetrovaly a tím pádem moje dcera byla 2,5 měsíce zdravá, ale teď se na nám to vrací i s úrokem, protože její imunita nemusela pracovat jako předtím, když přičtu ten čas kdy byla doma, tak jsme na půl roce a výsledek je patrný.
Já opravdu nevím, zda si na toho blázna hraješ, nebo jim opravdu jsi, spíš to druhé, ne?
Ještě máš nějaké problém nebo dotaz? Nebo dále věříš svým bludům?