icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
21. zář 2020

@hojda to byl můj soukromý tip, takže žádné překvapení, že zrovna ten, to na tom budeme tratit všichni, protože je extrémista a bude chtít všechno pozavírat. špatná zpráva pro celou zemi.

hojda
21. zář 2020

@kamino No právě, hodně tvrdá opatření, která se projeví těsně před volbami. Jsem zvědavá, jestli se to stihne a co nám Prymula připraví😔. Děje se přesně to, co jsem vůbec nechtěla, aby tu bylo a že to půjde až takhle rychle☹.

marcicek84
21. zář 2020

@babanci ano souhlas, je to hodně velká síla, v čem všem má Prymula prsty a že teď ještě ministrem zdravotnictví, ale asi dobře nám tak, když lid nemá rozum a není schopen říct, už dost.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda a co sis myslela? vždyť ty karty byly takhle rozdané dlouho, navíc počet nakažených neznamená, že ti lidé onemocní, oni nemají žádné příznaky, pak jsou tady ti nemocní a teď málo a ono se posčítají všichni a udělá se na nás bu bu bu, jsme nejhorší...A tak si užijeme pozavírané školy, pozavírané hranice a další lahůdky i nošení roušek venku, tak jich pak budeš mít dost i ty 🙂

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 Tak naposledy, od začátku tu tvrdím, že je lepší dodržovat mírná opatření, aby na ta silná vůbec nedošlo.

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 Takže si laskavě zameť před svým prahem a přemýšlej, jak jsme se do této situace dostali.

kamino
21. zář 2020

@hojda přesně tak a je to taky - pokud chránění se je znakem slabosti a vlezdoprdelkovství a neposlouchat doporučení je znak hrdinství, tak je to tu 🙂 Super - že ted asi přijdou tvrdší zásahy. Kdo chce kam.. díky moc.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda ježiši, tebe to tak rozhodilo? fakt? Jeden Prymula, třeba se konečně lid spojí...já o ničem přemýšlet nepotřebuji, my máme bílo se zelenou Ostravou, jak je na tom Praha Středočeský kraj snad nemusím připomínat...tedy mi řekni co myslíš, že jsem konkrétně měla dělat jinak, já zde vyjadřuju pouze s určitými věcmi své nesouhlasy a když jsem byla nemocná byla jsem doma, stejně jako mám doma nemocnou dceru, takže možná bys měla trochu více přemýšlet a ne být naštvaná na celý svět...

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 Prosím tě to tvoje spojování lidu....na ministerstvu zdravotnictví jsou ještě teď zavaleni žádostmi o zrušení roušek ve školách, které jsi tam vyzývala posílat. A víš co s nima dělají, házejí je rovnou do koše, tam už se řeší úplně jiná opatření než roušky ve školách.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda aby ti nepraskla cévka 😂

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 a pleteš se, nejsem naštvaná na celý svět, spíš některým zemím dost závidím.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda tak se s tím vyrovnej už, koronavirus tu s námi zůstane, tak my to máme teď za měsíc dva zase toto budou řešit jinde...roušky nikoho od toho nespasí, podívej se to všude zase roste, i přes roušky...

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 Ne, třeba to řešit nebudou, třeba se u nás za měsíc ukáže, že ty nemocnice jsou prázdný dál. Oni zatím vystačí s mírnými omezeními, ale nás to bude stát majlant.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda jako všechny okolní státy, já o tom psala už dávno, už na jaře, že se mají vzpamatovat, že to neufinancujeme a nemyslím si, že si vystačí s rouškama... už se těším na volby, snad jim to lidi spočítají...

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 A proč by okolní státy dělali drahá opatření, pokud uvidí, že i když se to rozjede, tak se to dá zvládnout? Pro nás to teď bude drahé ať to dopadne, jak to dopadne.

marcicek84
21. zář 2020

@hojda no hlavně je jasné, že Prymula není dobrá volba, za něho se nedala do kupy ani chytrá karanténa 1 a bylo to zpackané, tak takový člověk co umí jen vojenské krizové řízení, takový to opravdu udělá tak, že nás to bude stát mnoho a to zase můžeš poděkovat té volbě Babišovi. Já nevím kdo toho chlapa volil, ale teď by si ti lidi měli posypat popel na hlavu...

puhelin
21. zář 2020

Cele to pusobi jako predem promysleny plan. Maji vse obsazene, muzou si manipulovat se vsim.

hojda
21. zář 2020

@marcicek84 Kdo volí populistu? To snad víš, ne?

marcicek84
21. zář 2020

@puhelin naprostý souhlas, jen zahráli velké divadýlko na hloupé lidičky...

marcicek84
21. zář 2020

@hojda asi dost lidí, když je u moci, měla bys být naštvaná tímto směrem...

marcicek84
21. zář 2020

A stejně se tam dostal ušák jeden! hlavně, že ho tam lidé nechtějí...

babanci
21. zář 2020

Tak kolem sebe slyším názor,že Babiš neměl koho a tak sáhl do slizu.

kamino
21. zář 2020

Já to zas vidím tak, že tímto rázným řešením zapůsobí na vystrašnené lidi, zejména starších ročníků, kteří budou mít pocit, že konečně to někdo vezme pevně rukou.

marcicek84
21. zář 2020

@babanci jo, to asi neměl, ale snad mu tohle už konečně zlomí vaz a půjde v dalších volbách do pryč...

puhelin
21. zář 2020

@marcicek84 Oba ve stretu zajmu, si navzajem vypomuzou.

hojda
21. zář 2020

Už na jaře se říkalo, že doplatíme na to, že z roušek uděláme politiku a to se plní do puntíku.

babanci
21. zář 2020

@marcicek84 Taky si myslím,že si tím podřezal větev.

babanci
21. zář 2020

Jak si tak čtu,co všechno Prymula podělal,tak fakt nechápu,jak se může někdo takový vyšplhat tak vysoko.

hojda
21. zář 2020

@babanci A ty nevíš, koho máme za premiéra?

marcicek84
21. zář 2020

@hojda a ty nevíš, že to tak asi lidí chtějí? kdo chce kam....🙈🙉🙊

Strana