icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

puhelin
25. zář 2020

@marcicek84 A co si z toho reditele budou delat? Nic. Jako se hazela zodpovednost na lyzare a dovolenkare.
Jeden den ve skole nic nezmeni.

marcicek84
25. zář 2020

@puhelin jasne ze nic,on tak lehce zatim laviruje...ale pokud se mu to bude hodit,pouzije to...jako na jednu stranu je udajne nechce kritizovat,ale na druhou upozornuje na to male cislo...

ilonne
25. zář 2020

@marcicek84 Díky. Vzhledem k tomu, že mam určitě povedomi o trestním zákoníku a trestním řadu a navíc jsme toto konzultoval s právnickou firmou, která se podobnými problémy zabývá, budu věřit raději jim než "jedné kamarádce"....

ilonne
25. zář 2020

@marcicek84 Jinak, ať si Prymula použije co chce, pokud chce něco zavřít, ať to udělá, ale ať to nehazi na ostatní.

marcicek84
25. zář 2020

@ilonne tak ja myslim,ze hygiena ty informace ma driv nez se to otiskne,tak jim to mohli uz umoznit...
Prymula pred volbami nic nezavre,az pak a budou se snazit to hodit na ostatni,tak se to tam ted dela,cekas neco jineho? Ja ne.

marketka_m
25. zář 2020

četli jste poslední dopis panu ministrovi ze středy 23.9.2020 Jana Žaloudíka? Co na něj říkáte?

marcicek84
25. zář 2020

@marketka_m muzes prosim vlozit odkaz?necetla jsem

ilonne
25. zář 2020

@marcicek84 No, tak ať si placa.

marketka_m
25. zář 2020

k Žaloudíkovi... myslím si že ho prostě "vyhodili"... masakr, co se to děje... COPAK VOLBY TO DOKÁŽOU ZMĚNIT??? je naděje na změnu... já jsem už celkem vytočená, jak "vyhazují" lidi, kteří mají co říct...

marketka_m
25. zář 2020

a ještě jeden článek k večeru (ještě jsem nečetla, jsem na začátku)
https://www.extra.cz/lekar-jan-hnizdil-andrej-b...

hojda
25. zář 2020

@marcicek84 Ano, ale o očkování má smysl se bavit až bude, až budeme znát k ní i nějaké podrobnosti.

marcicek84
25. zář 2020

@marketka_m dekuji za odkaz,jako je to celkem sila, ma se stahnout do ustrani,aby nemohl referovat o covidi patalii a planovsnemu ockovani....no jako je to sila,oni nepotrebuji lidi se zdravym nazorem...☹

marcicek84
25. zář 2020

@marketka_m ten clanek Hnizdila je taky hodne zsjimavy a rika veci,ktere clovek,ktery se opravdu diva,vidi sam,treba tohle by me dost znepokojilo...

"Teď se Prymula angažuje v prosazení nevyzkoušené vakcíny. Její cenu odhaduje na 9 tisíc korun, v první fázi má být očkováno tři až tři a půl milionu nejvíce ohrožených. To dělá zhruba 31,5 miliardy korun. V tom není nic odborného. To je tvrdý obchod. Obchod s lidským zdravím. Možná dokonce se životem.“

marcicek84
25. zář 2020

@hojda ja jen,ze se mi psala,ze na MK neni relevantni vzorek k pruzkum,tedy ten vzorek zde celkem s tim pruzkumem koresponduje,ockovat se lide dat nechteji...

marketka_m
25. zář 2020

@marcicek84 jo o tom obchodu už jsem zde psala z jiného článku..je to drné.. sice jenom 3 mnl vakcín, ale ta celkový suma je drsná. nevidíme do toho... to pozadí bude daleko daleko hlubší... a nidky se nedozvíme, kdo z toho ty prachy získal.. jenom Prymula to nebude..

marketka_m
25. zář 2020

otázka zda za 2 týdny - tedy po volbách nemůžeme mít nového ministra? 😀

hojda
25. zář 2020

@marcicek84 Ano, to souhlasí MK není relevantní vzorek. O vakcíně má smysl se bavit až tu bude. Uvidíme, jaká situace bude v té době, je možné, že jí nebude chtít nikdo, nebo naopak všichni.

hojda
25. zář 2020

@marcicek84 Jinak včera jsem v TV zahlédla reportáž z Ostravy o kvalitě ovzduší, konkrétně tam uváděli Ostravu jako osmé nejznečištěnější ovzduší v Evropě. Praha v první padesátce v ČR za rok 2019 není https://www.iqair.com/world-most-polluted-citie...

jelenice_zavodnice
25. zář 2020

@marcicek84 Hehe, tak snad ten student prav co podava trestni oznameni nebyl v kontaktu s temi prvnaky z prav, ti meli take seznamovak ted v zari, na Machac to nevypadalo ale udelali z toho i video a jeste ho hezky sirili na webu. To by pak ten protest na Vaclavaku za otevreni skol byl hezka parodie, doslova protikoronova parodie 😀

hojda
25. zář 2020

Dnes mě zaujalo ještě toto k těm těžkým průběhům: https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3191922-vedc...

hojda
25. zář 2020

@jelenice_zavodnice Vzhledem k tomu, že se Prymula od příštího týdne chystá omezit shromažďování, tak to s demonstracemi vidím bledě.

hojda
25. zář 2020

Ještě mě zaujal tento článek, kde se srovnávají opatření a jejich vliv. https://archiv.ihned.cz/c1-66821380-uzavreni-sk...

marcicek84
25. zář 2020

@hojda jo to jsem si rekla tez,ze to omezovsbi shromazdovani je jasne protidemonstrscni,ale to by mel nejdriv vyhlasit nouzovy stav,aby mohl az tak omezovat,oni prekravuji veskere sve pravomoci

marcicek84
25. zář 2020

@hojda letos to zprumeruji s budou psat jak se vsude zlepsil vzduch a budou za to moc protikoronavirova opatreni,jinak je tam dost mest,takze zas tak ruzove to neni jak tak koukam,nikde...

jelenice_zavodnice
25. zář 2020

@hojda Tak ti sami kolegove budou demonstrovat jinde, treba v hospode uz od odpoledne, nebo i na kolejich 🤫🍺🍾

hojda
25. zář 2020

@marcicek84 Ukazovali tam ještě tuto mapu znečištění ovzduší:

meesha
25. zář 2020

@marketka_m hele, myslim, ze se to Zaloudikovi hodi, proto ten teatralni dopis, muze ze sebe udelat mucednika (uz podruhe). V jedne h poslednich debat, ktere jsem s nim videla uz vypadal zahnany do kouta pod tihou cisel z poslednich dnu a dost obratil. Ze nikdy nebyl proti rouskam atd... je to proste politik 🤷🏾‍♂️

hojda
25. zář 2020

@meesha Z té debaty jsem měla stejný pocit.

marketka_m
25. zář 2020

@meesha
@hojda
aha, tak já nevím, já ho zse tolik nesleduji, takže debatu jsem neviděla. Ono, jako doktor přece proti rouškám nemůže být, na onkologii ji má zajisté 24 hodin denně.. takže to by si asi protiřečil.. já jsem z něj měla pocit, že nechce covid divadlo, a že nemají bránit léčbě jiným pacientům.. ale třeba se pletu.

Strana