icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
27. zář 2020

@meesha ptej se mimo domov,abys pochopila lidske osudy a doslo ti,co se tady deje

blondynka400
27. zář 2020

@marketka_m řekla bych, že by to mělo úspěch a možná by to konečně byly nějaké relevantní data
@hojda ano, budeš se divit, vím co to je 😀. Ale ty pleteš jablka s hruškami.... Byla to reakce na nakažlivost. Ty tvrdíš jak je to děsně nakažlivé. Tady byl celodenní velice blízký kontakt, to v běžném životě fakt není 😀 Vím, koho nakazil, ženu a jedno dítě, druhému nic není. Mezi tím nikde nebyl, jelikož byl víkend a potřeboval se z týdne dospat. Takže neboj, nic nenavyšoval 😀

marketka_m
27. zář 2020

@hojda ale nalit se muzu i v 18.00...a do 22 bych byla na srot klidne nekolikrat a pritulna ke vsem..takze i toto neni duvod k omezeni

meesha
27. zář 2020

@marcicek84 jses nechutna, vubec nemas poneti jak na tom kdo je, takze vazne ver, ze ja prave ty komplexni problemy vidim, uz v tom s jakymi lidmi se potkavam. Tobe to slouzi zase jen k tomu, aby sis nasla zpusob proc se vysmivat.

marketka_m
27. zář 2020

@blondynka400 asi bychom byli prvni kteri experimentuji..a nebo by se o tom dozvedel babis a hned by prijela armada nam "doporucit"projekt okamzite ukoncit🙂)) samozrejme duvodem by byl "strach o nase zdravi";)))))))

shaun40
27. zář 2020

Já nechápu nařizení typu rouška na prvním stupni né na druhém stupni ano ale na hudebce a telocviku bez roušky.Covid si řekne to je díte má odklad je mu 12let tam nejdu ponevadž je páťak ale na kámoše co odklad nemel je stejne starej ale je na druhém stupni tak šup na nej.Dál si covid řekne jééj oni spívají a cvičí tak to počkám na matiku pak na nich vlezu.Co jsou to za nesmysli.To mi ta rouškárna prijde jako šaškárna.Další vec chránit rizikové proč dúchodci courají dva krát denne po krámech proč se nechráni?Odula uzivatelka psala že žije ve švedsku a stareho človeka nepotkáš.Proste se chrání.Tady meli vymezené časy a chodili si do krámu kdy chteli.Ale mi máme brát hadry a ohledy na nekoho kdo na to prdi.

hojda
27. zář 2020

@marketka_m A co myslíš, že se stane, když ve 20 hodin budou plné hospody ožralých lidí, co se po sobě válí? a ze statistik jim zase vypadne, že x % se nakazilo v hospodě? Posunou tu zavíračku na 18 hodinu, nebo to zavřenou úplně. Lidi pořád nechápu, že když to budou obcházet, že to povede jen k horším opatřením....

hojda
27. zář 2020

@shaun40 HV a Tv je fakt paskvil, to už se psalo, že to Prymula zasekne. Proč místo TV a HV nevemou děti ven, ať se nedýchají vzduchu.

blondynka400
27. zář 2020

@marketka_m jasně že můžeš... Stačí se kouknout do jednoho nejmenovaného pražského klubu, vše s časově posunuli a protože to lidem chybí a udělali dobré ceny drinků, ve 20:00 to tam vypadá jako před rokem jinde ve 2:00 😀 Možná ještě hůř...
Jojo, taky si myslím, že by nám to hned plukovník rozehnal jako nezodpovědné. Jako třeba tu natáčecí akci studentů v klubu po 22 hodině 😀

blondynka400
27. zář 2020

@hojda restaurace jsou stále ve statistkách brané jako bezpečné. Tak to proč je omezovat? A ty myslíš, že TV venku neexistuje? 😀 Snad každý normální učitel a škola děti vezme na TV ven a ne dovnitř. Covid necovid....

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 Tam jde o tu konzumaci alkoholu a následného nedodržování rozestupů atd. TV venku existuje, dokud je pěkné počasí a učitel je osvícený. Dcera má třeba tv hned první hodiny a to bylo některé dny ráno zima, tak byli v tělocvičně. Já myslím, že by to zvládli i ráno, ale polovina dětí nemám vůbec venkovní oblečení na tv do zimy☹.

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 Tak třeba Německu měli i přes léto zavřené noční kluby a bary. Moc nechápali, že u nás se paří, jako by se nic nedělo.

marcicek84
27. zář 2020

@meesha ale prosim te,kde se ti vysmivam,ty mas duvod se omezit,chranis sebe a dalsiho clena rodiny,tedy budes to brat vzdy jinak nez clovek,kteremu vezmou vsechno a nema de dacto koho doma chranit,tyhle osudy jsou na tom ty nejhorsi,tem to bez vysvetlit co ti k tomu reknou...

marcicek84
27. zář 2020

@hojda parilo se i na dovolenych hlavne v Chorvatsku ,to nebylo jen u nas...

marcicek84
27. zář 2020

@shaun40 ta narizeni,tam je vic nelogickych veci,uz jim do toho nejak moc zacina prset,tak snad druhou vlnu ustoji,pritoze u pripadne treti je uz lidi pozenou i vidlema...rousky ve skolach jsou peklo,meli povolit pri vyuce stity,deti by si ulevily,stejne se po skolach setkavaji,osviceni reditele stity povoluji.Navic pokud nekdo posle dite do skoly bez rousky,neni mozne jej odmitnout vzdelavat,pricemz tohle byla praxe,ted uz to maji zariznuto...

blondynka400
27. zář 2020

@hojda a byla jsi někdy v létě v Praze "pařit" aby jsi viděla, jak to vypadalo? .-) Jasně, po 22 se vše v restauraci zvrhne.... Ok, třeba vyloženě noční kluby ok, to není úplně ideální a opravdu se to tam většinou zvrhne, ale běžná restaurace? Není rozdíl ve 22 nebo 24. V Praze se žije jinak, není výjimka, že člověk se dostane na večeři třeba na 22 hodinu a jde jenom fakt o jídlo a v klidu pokecat.....

meesha
27. zář 2020

@marcicek84 jiste, nevysmivas 🤣 to je zase ftip dne 🤣 jako to tvoje opovrzlive “zrovna vy dva se mate nejhur, podivej se jinam” ti prijde normalni? Ale uzij si to, kdyz ti to dela dobre. Jeste neco mas na srdci?

Poslednim vetam nerozumim, sry, na to fakt reagovat nema smysl

blondynka400
27. zář 2020

@hojda nemá venkovní oblečení na TV? A koho je to vina? Učitelky a rodičů.... Jako na toto se vymlouvat mi přijde fakt mimo. Asi máme osvícené učitele a školu, protože toto problém fakt není.....

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 Ano, je to chyba rodičů, ale co s tím ten učitel ráno udělá, když polovina třídy má jen tričko a kraťasy???

blondynka400
27. zář 2020

@hojda předpokládám, že v nějakém oblečení přišli ne? Tak můžou "cvičit" v tom. Já osobně bych je nechala i maličko "promrznout" otužování jim jenom prospěje a budou si to do příště pamatovat.

marcicek84
27. zář 2020

@meesha nezlob se ale mluvis z cesty,bez uz radeji spat,ja si za svym stojim,nevysmivam se ti,tvoje dojmy jsou zcestne.

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 On to Prymula říkal, že jde celkově o tu konzumaci, kdy máš sundanou roušku (jídlo i pití) . Bary a kluby mají ještě problém s tím alkoholem. Nemusíš mě poučovat, jak to chodí v Praze, já to vím🙂.

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 Ty osobně ano, ale učitel si to dovolit nemůže. Může jim dát 5, že nejsou připravení na vyučování. V riflích moc cvičit nejde, nehledě na to, že se pak nemají do čeho převléknout, když se zapotí....

blondynka400
27. zář 2020

@hojda já tě nepoučuji, jenom jsem se ptala..... Na to, zda si byla v létě někde v nočním klubu jsi taky neodpověděla.... Protože kdyby ano, věděla by jsi , že tam bylo bez cizinců totálně prázdno a žádné šílené nezodpovědné pařby se tam neděli.
Konzumace není žádný problém.... Ale jasně, když to říkal Prymula, tak to asi bude pravda.
A proč by si to nemohl dovolit? U starší to udělala párkrát a od té doby pohoda 😀 V džínách se klidně 12 minutovka odběhnout dá a to že se nemají do čeho převléct je jejich chyba a problém. Máš zvláštní povahu, na jednu stranu striktně chceš všechno dodržovat a omezovat a toto ti přijde normální a chudáky děti, co si neplní své povinnosti obhajuješ

meesha
27. zář 2020

@marcicek84 a tobe tento styl komunikace neprijde jako urazeni? Jakepak dojmy 🤣 ja z cesty nemluvim, jenom ty jsi nekonecny ohnostroj posmechu, pomluv, urazek a blabolu, kdy se z dotycneho snazis za kazdou cenu udelat tu blba, tu hydru, tu uknikaneho jedince.
Mohly bychom usporadat debatu na tema: koho Marci jeste nesepsula 😀 Potiz je v tom, ze tobe tento styl prijde normalni. Jinak to neumis.

Ano, taky jsem te asi dvakrat pocastovala, ale az pote, co jsem ti neco 3x-4x zopakovala a tys to vubec nebrala v potaz nebo ses chovala extremne nevkusne.

meesha
27. zář 2020

@blondynka400 ono je to trosku jine, kdyz za ty deti mas plnou zodpovednost 😉

hojda
27. zář 2020

@blondynka400 Nikoho neobhajuji, moje děti to oblečení mají. Já se byla ptát, proč ven nechodí a bylo mi řečeno to co jsem ti psala plus nám emailem přišlo toto info.

Dobrý den,
od nového roku jsme zavedli nová pravidla ohledně zapomínaná věcí (sportovní oblečení, obuv) na TV. Za 3 zapomenutí žák získává automaticky známku "5", která se plně započítává do prospěchu, po 6 zapomenutích žák získává další "5" a jako bonus sníženou zmánku z chování za nerespektování školního řádu. Jedná se zde především o Vaší bezpečnost při cvičení!

Ještě nám učitelky na začátku roku říkaly ať se děti po tv převlékají, že pokud to nedělají, tak to ve třídě dost smrdí.

blondynka400
27. zář 2020

@hojda no tímhle toho hodně zmůžou 😀
@meesha zodpovědnost není v nesouladu s ničím, co jsem napsala. Jinak jako jo, chápu, že s dnešními rodiči, kteří své otylé děti oblékají jako na severní pól, může být někdy problém a učitelky to nemají vždy jednoduché.

meesha
27. zář 2020

@blondynka400 kdyz mas za to dite zodpovednost, tak si sakra rozmyslis, jestli ho nechas “trochu otuzovat” nebo se naopak potit v obleceni na ven apod 😉

Strana