Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha no a do práce stejně jezdit budu, MHD, budu se setkávat s lidmi, to bych se musela úplně izolovat a to dle aplikace, která nevyhodnocuje vzdálenost kontaktu nebo kdy jsem se s ní setkala (nakažlivost v čase klesá), tak to to bude ochoten dělat? Vždyť to ani nikdo nainstalováno nemá...
Zrovna o to divadlo fakt nejde...
@marcicek84 Tak to je uz na tvoji zodpovednosti. Neverim, ze tohle pise dospely clovek 🙈 proste se zaridis, jak muzes. Kazda pomoc se pocita
@marcicek84 až se mě moje dětí zeptají co jsem dělala, když nám brali naše práva a svobodu? 😀 Ty si vážně myslíš, že se mě na tohle moje děti zeptají? Vidíš, a já jsem si jistá, že nezeptají. Nikdo nám totiž práva, natož svobodu nebere. A oni to samozřejmě vědí, protože s námi normálně žijí. Jen prostě ví, že musí být opatrnější a trochu přizpůsobit své chování, toť vše. A k tem médiím. Nemůžeš věřit všemu a ty i formace si trochu filtrovat. A taky nezůstat jen na našem českém písečku a zapojit trochu rozum.😀
@marulu povíme si, přesně kvůli takovým jako ty, se to může velmi lehce stát...
@meesha právě, že píše, spíše nechápu, zda tu e-roušku vymýšlel dospělý člověk, to spíš nedomysleli...
@meesha Ano,spousta z nich zemrela,jako umiraji lidi každý den pri autonehodě,na nasledky uzivani alkoholu,cigaret,obezity apod....to je prostě koloběh života...v Německu napriklad uvedli,ze normálně denne zemře 2500 lidí na různé nemoci,neni žádný nárůst oproti jinym letům...a srovnávat Italii s např. s ČR,kde je průměrný věk 70 let...průser byl v tom,ze v nemocici byli lidi,i kdyz lékařskou péči nepotřebovali a pak nebylo misto pro ty těžké pacienty,lidi tam umírali a dostali nálepku zemreli na covid,vime prd na co vlastně zemřeli...zvláštní,ze to poatihlo jen Sever Itálie...co treba taková Afrika??Tam asi covid neni,ze??Tam se nezestuje,lidi umírají stále stejně a nikdo pitvy nedělá
@marcicek84 kvůli takovým jako já bysme mohli ztratit svobodu? To asi ne, to si mě s někým pletes. Já totiž nevěřím populistum, informace získávam z relevantních zdrojů, nevěřím fake news a hlavně chodím volit a pečlivě zvazuji, komu dám svůj hlas.
@marcicek84 prestan utocit. provokujes zbytecne. 🙂 opet meles neskutecne nesmysly. jedna perla za druhou.
@marulu na tom videu - to byli fakt pripadi 🙂)
@kuttu jssne, protoze tohle se deje “tem druhy “lidstvu”, receno s klasikem.
@marcicek84 opravdova svoboda nezavisi na kusu bavlny na hlave
@meesha reknu ti to tak,podivej se jak to chodi v Nemecku,zij tam a zjistis,ze tady u nas bylo vse jeste celkem v poradku co se svobody tyce,ted uz se svet zblaznil a koronaviru podridil vse,az zbytecne moc...
@marketa11112 ja ti opravdu nerozumim,jedine utoky vidim od tebe a to neustale,porad na nekoho neco,jen aby ses mohla s nekym dohadovat,jak rikam v teto diskuzi si sve frustrace bohuzel nevybijes...
@marulu kdyby ses nebala nejakeho viru tak bys to videla trochu realneji...jen blazen muze podporovat nekolika lete noseni rousek...
Ja se strasne omlouvam, ale tohle je takova naaahoda :D :D :D https://cestina20.cz/slovnik/covidomanie/
@marcicek84 jen blázen může popírat existenci viru, který tu opravdu je 😀
@marcicek84 dívala ses na tu reportáž od Šárky Kabátové? Tobě tam ty lidi přijdou normální? Jeden jediný normální názor jsem tam zachytila, a to ten, že epidemii měla řídit skupina odborníků a ne politici.
@marcicek84 tak znova, prestan utocit. utocis na kazdeho v kazdou denni i nocni dobu. potrebujes zrejme dovolenou. sundej si tu rousku z ust alespon doma, potrebujes vzduch. nepis mi, nepis o me, nepis mi sz. zacina to zavanej urcitym typem sikany. a na to ja nejsem zvedava. jediny, s kym se dohaduji, jsi ty. ale, pokud by jsi me neustale neoznacovala a nechala si sve priblble poznamky, byl by klid. ovsem to nekdo, komu chybi sebereflexe ( a ne jen to), nemuze pochopit. dej si konecne pohov. v diskusi ti nepisu a reagovat na tve blbiny me prestava bavit.
@meesha tak tohle je mazec 🙂)
@marulu a ty nevis,ze do kazde reportaze si muzes vybrat skupinku lido tak,aby to nejak vypadalo?Vzdyt na te demonstraci byl i Dan Hulka napriklad...
@meesha Tak nevím, která z vás je Alice, ale po delší době jsem se zasmála něčemu z netu, dík 😀
@marketa11112 uz vychladni,jam videt lezim tady vice lidem v zaludku,to jsou tady vetsi ci mensi utoky vc. tebe a tvych invektiv
ta demonstrace a slozeni ucastniku - asi nejlepsi vyber naroda. jestli tohle uvidi v zahranici, budeme jeste za vetsi idioty, nez jsme ted.
ach jo. to fakt neni normalni. takhle nemocneho cloveka jsem jeste nikdy nepotkala.

@meesha asi je to všude stejný co 😉😄