Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Tam se pise "Odpoved byla odstranena" To same je psane i u tech prispevku, kde mi @alcar nadavala. A ona tvrdi take, ze to nemazala
@marcicek84 však je nastvanej oprávněně, jenom matou lidi kravinama a schovávají se za své tituly. A co je jejich nejčastější specializace - homeopatie a celostni medicína, to je vážně k smíchu 😀.
@marulu no petice proti plosnemu noseni rousek ma jiz 29 tis.podpisu a jede dal,tato lekarska ma uz kolem 23 tis.podpisu.Opravdu si myslis,ze by se tam takto podepisovali lekari je tak?Opravdu zvlastni uvaha...
@puhelin tak hlavne,ze to mame vsichni ulozene 🙊🙉🙈
@marcicek84 tak proc oznacujes ty me? 🙂) sz ? s tebou? s tim nepocitej. za prve by jsi sz pouzila proti me, pripadne ji kopirovala vsude mozne. za druhe jsem ti uz nekolikrat psala, ze s tebou nechci kamaradit.
petice s par tisici podpisy - zeme s 10 miliony lidi. jo, vsichni s ni souhlasi. vetsina nepodepsala, vetsina s ni nesouhlasi - presvec me o opaku.
@marcicek84 jak jen tak, vždyť se koukni na jejich odbornosti....
@marulu ale maji taky v tom textu pravdu...oni jsou ti kteri leci lidi,epidemiolog skeduje parsmetry epidemie,prakticky neleci,spis dela vyzkum a pokud neni schopen vysvetlit opatreni ani kolegum,lze ocekavat,ze je pochopi verejnost? 🤔
@marcicek84 víš, co je to homeopatikum? Zabalena voda.Tak takto léčí část z nich. To myslíš, že je opravňuje se vyjadřovat verejne k tomuto tématu?
@marketa11112 naposledy, uz me prosim neoznacuj,cemu v teto vete konkretne nerozumis?Ja o hadky nemam zajem,presvedovat te o nicem nepotrebuji,zkus to nekde jinde...🙈🙉🙊
@marulu a tam jsou vsichni homeopatici? Nerekla bych...
@marcicek84 i ja te zadala o neoznacovani. cemu nerozumis? 🙂)
Panebože za co ...

@jelenice_zavodnice ja nekde videla, ze umrela, ale vibec se v teom nevyznam. Kdyby to nebylo v titulku, ze je to nejaka vedma 🤣
http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php...
Mne osobne ta petice vyznela trosku jinak, nez tady vysvetluje. 🤷🏾♂️ Tohle to vysvetluje
@meesha dekuji za clanek. Tohle vysvetluje vse. Je presne videt,jak lide prekrucuji veskere informace.
Kdyz se tady tak prehrabuji v tech mych bylinkach a seminkach, napadlo me,jaky lektvar bych tak mohla do dnesni pulnoci uvarit - pro jednu zdejsi diskutujici. Jo, asi by me v drivejsich dobach upalili za carodejnictvi. Ale tak,kdyz jsem byla z neceho obdobneho uz narknuta v teto diskusi, tak proc to nedotahnout do konce. Takze mam varit neco proti covidu nebo naopak pro covid? Hlasujte. Je cas. Ted jdu vyrabet tinktury pro nemocne.
@meesha jakoze petici chapes jinak?jak tedy?
@marketka_m ja si ji musim znovu otevrit, vysvetlim tedy pozdeji, ted mam trochu fofr. Diky
@marketa11112 Ano, R se trochu zlepsilo, pomalu to klesa, uvidime, jestli se to udrzi nejako konstatne klesajici. Treba ty rousky a opatreni fakt zafungovali.
@marcicek84 Ano, je to okr. Uherske Hradiste, pardon tedy, neni to u vas, zklamana nejsem, jen vim, ze na semaforu to bylo daleko od Prahy.
@jelenice_zavodnice rousky a ty opatreni jsou dost malo aby dlouhodobe zafungovaly,proto budou asi pritvrzovat,paradoxem je,ze pokud by melo byt ve hre uzavirani mest ci ekonomiky,tak ted by to jeste na tech 14 dni zafungovalo,ale kdyz s tim budou cekat tak urcite to nebude jen na 14 dni,no mame se na co jeste tesit...moc nadsena z tech jejich opatreni nejsem,ale mam-li si vybrat 14 dni lidi jeste daji,ale dalsi mesice uz ne...
@marcicek84 Nemyslim si. R v Praze zacalo pomalu klesat a neco na to vliv ma. Z opatreni neni nadsen nikdo, mozna par desitek introvertnich masochistu.
@jelenice_zavodnice R klesa vsude,ale pomalu a nakazenych je stale hodne,takze cekam,ze tu zabu zase uvari...
@marcicek84 Odkud vis, ze vsude? Mas prosim zdroj, to se rada podivam. Psali ofiko pouze o Praze, vyjadreni mel i Prymula, ale jinak repredukcni cislo stat od urcite doby spravuje interne a informace se verejnosti nezverejnuji.
@jelenice_zavodnice od Prvosenky... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/prymu...
@marcicek84 Tohle jsem videla. Ja myslela nejaky graf nebo prehled po krajich nebo okresech jestli to klesa prubezne vsude a o kolik. To uz se nezverejnuje.
@jelenice_zavodnice no to uz prave neni,to nam taji...
@marketka_m vratim se k te petici. No bohuzel ji vnimam porad stejne, chapu, co tim chtel honzak rici, ale podepsat takovy blabol...myslela jsem, ze kdyz ted vim, jak to mysli, nahlednu na ten text jinak. Tak ne, no. My si proste nemuzeme dovolit delat nic. To je fakt, at se nam to libi nebo ne.
Ale cetla jsem na fb Kalouskuv komentar tehle petice a psal, ze nekde cetl “uverim jim, az si smucler necha od pirka spravit zuby a pirk od smuclera operovat srdce 🤣 to me pobavilo 🙂

@marketa11112 nezlob se na me,ale prosim te,snad uz naposledy,uz me ve svych prispevcich neoznacuj.Opravdu nemam zajem se s tebou o cemkoli dohadovat.Neplevelme tuto diskuzi starymi bolistkami,ju?Pokud i presto mas tu potrebu,jsem k dispozici na SZ 🙂 Dekuji za pochopeni.