icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

natysnovec
12. bře 2020

@kejt29 ty kraso...

marcicek84
12. bře 2020

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/c...

SARS a AIDS zaroven,tak to jsem taky psala pred mesicem s byla to udajne konspiracni teorie,i kdybych chtela varivat masy lidi,tak proste neuveri,ale co se budu namahat,zbytecne at si kazdy dela co chce...ale to tak je vzdy,ze lide neveri a oznacuji takove jsko ja za blazny s bulvarnim vyjadrovanim a az uveri,tak je kolikrat pozde...

marcicek84
12. bře 2020

@natysnovec jj o lhani Ciny jsem psala taky i o tech poctech a to si myslite,ze ta umrtnost je jen 3,4 procenta???

At jsem oznacena jakkoli za bulvaristku porad to mam v hlave vic v poradku nez vetsina lidi,co se nechaji pro sve pohodli a klid nalakovat vladou,tech je tady stale dost...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bezte sakra vsichni do tech obchodu a nakupte si,omezte kontakty,je to boj nas vsech...

natysnovec
12. bře 2020

@marcicek84 ja bych nejradsi uz nosila respirator..
.

autor
12. bře 2020

@odula aha aha.. no to jo... A tím souhlasím

autor
12. bře 2020

@bbn že já to četla 😱😰

marketa11112
12. bře 2020

@marcicek84 tak tento clanek je masakr. uf.

marcicek84
12. bře 2020

@marketa11112 je a odpovida to sile opatreni,ja je schvaluju,asi si dokazu predstavit co bude nasledovat,ale to bohuzel lide co ziji ze dne na den nepochopi...

ajja87
12. bře 2020

No jako Itálie dnes přes 2000 nových případů....jsko docvakne už to těm lidem, že to prostě není sranda?

marketka_m
12. bře 2020

@ajja87 v ČR nikdy

marcicek84
12. bře 2020

Jo tem co to docvakava to by ty chytre nicky na zacatku diskuze,ze to je jen horsi chripka se uz radeji neozyvaji

Treba uz je i kririzovano,ze v tom Svedsku zadne opatreni nedelaji a maji podhodnocene stavy pripadu nakazy,svata CR s opatrenimi

odula
12. bře 2020

@marcicek84 ja se treba neozyvam protože jsem ti slíbila ze se budu držet a nebudu na tebe reagovat. Jen tak - abys věděla. O tvým vyjadřování si dal myslím svoje. Nikdy jsem riziko nebagatelizovala, nikdy jsem te neoznacila za blázna, jenom jsem proti panice. Teď jako pred tim. Toť vše. A jestli můžeš - přestaň prosím te uz s tím "vidíte ja měla pravdu". Vzhledem k situaci je to velice trapné.

odula
12. bře 2020

@marcicek84 kde je to kritizováno prosím. Ráda bych si to přečetla. Bez ironie.

marcicek84
12. bře 2020

@odula ve clanku ktery vlozila mourovatakocka z kechlibar net, cituji

Menší státy reagují různě. Dánsko, kde začal počet nakažených prudce růst, zareagovalo velmi podobně jako Česká republika a omezuje veřejný život. Belgie či Švýcarsko jsou ale daleko váhavější a například ve švédském hlavním městě Stockholmu přestali testovat ty pacienty, kteří nepatří do rizikové skupiny a nejsou hospitalizováni – což znamená, že jejich čísla budou proti realitě podsazená. (Už teď má Švédsko podstatně více případů než ČR, ačkoliv počtem obyvatel se víceméně rovnáme.)

Tak hlavne,ze se ve Svedsku nepanikari...Podsazena cisla a slaba opatreni rozhodne nejsou ok...Jinak trapne by to melo byt vsem co se tady do me navazeli,ale neboj,ja omluvu necekam,zrovna v tomhle jsem pravdu mit nechtela...

eviicka
12. bře 2020

@marcicek84 ale @odula sama tady několikrát zmínila, že se jí Švédská opatření nezdají jako dostatečná. Sama za sebe je opatrnější.

Nechápu proč si tu pořád musíš dokazovat jaká jsi dobrá, fakt se to nehodí.

marcicek84
12. bře 2020

@eviicka ale a ti co se predvadeli zpocatku diskuze smerem ke me to se jako hodilo??? A najednou bych mela mlcet,nezlob se,ale nebudu...a mozna uz nekteri prijdou na to,ze z cesty opravdu nemluvim a neopiram se o bulvar,ale o realna data,ne vse jde zverejnit odkazem,ne vse je verejne dostupny zdroj...ale to je jedno...nehrala jsem jenom hru na odkazy,ale at si mysli kazdy co chce...

odula
12. bře 2020

@marcicek84 to o te změně sčítání jsem psala na svym profilu btw, takže o tom vím a velmi s tím nesouhlasím. Ale to je asi tak všechno co s tím můžu dělat. Zítra je další tiskovka tak uvidíme jak se situace vyvine. Myslela jsem jestli je Švédsko kritizováno nějak oficiálně, třeba v rámci WHO či tak něco.

bbn
12. bře 2020

@eviicka možná proto, protože některé reakce na ni v předchozí diskuzi byly opravdu hnusné. Ať píše jakýmkoliv tónem, tak by to nemělo sklouznout do úrovně osobních urážek, což se dělo. A možná by opravdu byla na místě omluva.... což se tady v ČR na diskuzích bohužel nenosí.

mourovatakocka
12. bře 2020

@bbn To se asi nenosí nikde. Jsou typy, co vlastní chybu nepřiznají, ani kdyby je mlátili. Spíš už bychom se od toho měli oprostit, předchozí diskuze už se nevrátí, abychom se vrátili v čase a přečetly si to znovu, i když by to bylo snad zajímavé.

odula
12. bře 2020

@bbn ja jsem třeba marcicek84 nikdy nenapadala, dávám si velký pozor na ad hominem protože nenávidím jak ničí diskusi. za to ona me napadala několikrát. Omluví se mi? Ne ze bych to tedy potřebovala. Jen taková řečnická otázka.

eonee
12. bře 2020
eviicka
12. bře 2020

@bbn a kolik těch opravdu hnusných nicků-příspěvků bylo? (diskuzi jsem četla celou) vím, že jeden dva příspěvky byly drsnější a i když jsem na straně těch "klidnějších", toto jsem ani já "nelajkla".
Ale proč, možná třeba jen kvůli jednomu trollu, provokatérce, o tom musíme číst x krát denně všichni ostatní ještě po třech týdnech?

marcicek84
12. bře 2020

@odula jakoze me by to fakt neuklidnovalo...treba dnes nam tady jezdi sanitky odebirat lidem vzorky...no a pocty v nasem kraji pomalu rostou a uz bezi suskanda,mozna mam 2 pripady v okruku 5 km od mista sveho byliste,suskanda bezi i ohledne nejake prodavacky ve velkem nakupnim retezci...

@odula k te omluve - ty si totiz myslis,ze kdyz to zaobalis a ze kdyz napises,ze to je ad hominem,ze to tak druha strana taky musi vnimat,ale ja ti psala jak to vnimam,ale tys pokracovala byt jsi tusila,jak zareguji,no nekolikrat jsem to presla ale to proste nejde porad,znas to porekadlo s tim dzbanem?...mozna radeji zase bys na me mohla prestat reagovat...

autor
12. bře 2020

@marcicek84 já už raci nic nebudu číst 😰
@eviicka trollu provokaterce, to teď myslíš co?

marcicek84
12. bře 2020

@eviicka prosim te,vzdyt to neni ani tyden...ale jako byly tady hejna a nektere peprne prispevky byly nekym promazany,vsechny na mou adresu,pulka diskuze cca 15 stran jsem byla sama proti vsem,bojovala jsem i presto za pravdu a nebagatelizovani....btw.ony to ty nicky ctou,jen nereaguji,protoze omluvy se nenosej 😜 takze ted bych tu zas 15 stran mohla popsat ja 😂😂😂😈

marcicek84
12. bře 2020

Anonymni - no taky nevim jak reagovat,de facto uz nekteri z nas muzou byt nakazeni jen se to jeste neprojevilo...tak jsem dnes rikala manzelovi,kde mam zivotni pojistku,ze aspon by na tom vydelali 😂 cernej humor a on na me,ze pry to neni vtipny 😜

eviicka
12. bře 2020

Myslela jsem jak si psala, že pár příspěvků bylo skutečně drsných - tak si vybavuju jen jeden nick (který ale provokativně píše i jinde na koníku) - a na ten jsem narážela jako na "troll".
Já třeba někdy i s @marcicek84 souhlasím, ale zkrátka taky se ozývám, protože mi přijde, že vodu tu nejvíce a zbytečně čeří ona a její já já já (a nemyslím tím koronavirus k tomu máme postoje často různé, ale pokud nejsou ani na jedné straně extrémní, tak je to tak dobře), myslím tím ty věčné jízlivé připomínky o (ne)panice, pražácích, nákupech...

eviicka
12. bře 2020

Předchozí reakce byla odpověď anonymovi.

marcicek84
12. bře 2020

Anonymni - 2 pripady koronaviru potvrzeny ve F-M

Strana