icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

ilonne
12. říj 2020

@marcicek84 Tak médií také studuji. Cti pořádně, i budoucí učitele musi na praxi,na několik praxi. Tak by si ji jen splnili teď

marcicek84
12. říj 2020

@ilonne no ok,splnili,ale to neni tak jednoduche prece pracujes ve skolstvi musis vedet,ze VS uci dle akreditace a maji nejaky harmonogram akademickeho roku,to neni tak,ze by si studenti mohli delat co chteli a kdy chteli,narazis na system akreditaci a toho,co jde studentum jeste umoznit a na jak dlouho a co nikoli...

ilonne
12. říj 2020

@marcicek84 Zase nemáš pravdu, předměty siuzes měnit napric celým studiem. Musíš splnit akorát daný počet kreditů, abys mohla postoupit do vyššího ročníku. A praxe práce mívají jeden z nejvyšších počtu.

meesha
12. říj 2020

@marcicek84 co to zase blabolis? 🙈 ja tomu vazne nerozumim, ta tvoje radobyparalela vubec nedava smysl

marcicek84
12. říj 2020

@meesha cokoli co odmitas prijmou je dle tebe blabol,no typicke,cemu se vlastne divim 🙈🙉🙊

marcicek84
12. říj 2020

@ilonne neni pravda,nektere predmety maji prerekvitizity apod.Nemuzes si delat co chces,neni to jen o kreditech,praxi mas urcite nejakou omezenou delku v danem rocniku za kredity...v dalsim dalsi a dalsi a navic nemyslim si,ze by budouci ucitel mel v ramci praxe jak ty rikas "hlidat deti" a praxe je od toho aby se naucil deti ucit...takze de facto chcete misto odborne praxe vypomoci neodborne a pak se ptam,to ty budouci ucitele zase tim degradujeme na jeste horsi???A myslis,ze kdyz bude nejhorsi epidemiologicka situace,ze vam tam ti studenti pohrnou,sama jsi rikala,ze uciteli jsou vetsinou astmatici,srdcari a same rizikove skupiny.Jako spise kdyby to byla moznost co by studentum byla dana,formou dobrovolnosti,ale asi ne ve forme povolavaciho rozkazu...

mourovatakocka
12. říj 2020

@ilonne Ty to nechápeš, ty máš sice tu školu za sebou, máš praxi, ale jsou tu tací, kteří tomu rozumí víc!

hojda
12. říj 2020

@mourovatakocka Kdyby to bylo jen školství😂

marcicek84
12. říj 2020

@mourovatakocka klid klid taky jsem studovala tak vim jake to na pravidla,patent na rozum tady drzi uz delsi dobu hnojda,tedy aspon si to o sobe mysli...🙊🙉🙈

marcicek84
12. říj 2020

Tak dneska nic,takova skoda,ze nebjde prbosenkovy vecer,asi se porsdne dohaduji nad tim co zariznou,zacina to byt psina...

hojda
12. říj 2020

@marcicek84 Ono se to na školách dost mění, takže s tvým studiem před x-lety nemusíš mít aktuální info.

ilonne
12. říj 2020

@marcicek84 Nemáš pravdu, aktualne studuji právě uč. 1.stupne a zrovna praxi si můžeš libovolné přesouvat mezi ročníky. Navazuje ti na sebe pár předmětů jako třeba matematika nebo nějaké psychologie, ale jinak si můžeš předměty přesouvat, jak uznáš za vhodné. A ano, i "hlídání" deti může být považováno za praxi, obzvláště v této situaci. A vlastně, proč ti tak vadí, že by studenti mohli "hlídat" děti a učitele se plně věnovat DV?

ilonne
12. říj 2020

@marcicek84 Hlavně všichni doufáme, že na DV nedojde. Nebylo to nic pěkného.

ilonne
12. říj 2020

@marcicek84 Jinak jedni VŠ už vystudovanou mám a ano před 10ti lety jsme si předměty měnit nemohli, teď bez problémů.

meesha
12. říj 2020

@marcicek84 tak mi to vysvetli. Treba mi to docvaknene. Kdyz nekdo z lekaru nenosi rousku tak jak ma, tak je to totez, jako kdyz si z toho udelaji bambulove zivotni program? Jakoze paralelne, kdyz tyhle lidi povazuji za bambuly, tak jsou bambulove i vsichni lekari? To nemuzes myslet vazne, ze ne? Tvl co to je za logiku. Ledaze bych te pochopila chybne a pak si to rada necham vysvetlit 😉 Muzu se plest

marcicek84
12. říj 2020

@meesha mluvis z cesty,tvuj koment je opravdu slatanina...

meesha
12. říj 2020

@meesha vidis, ze je to divny, tak jak jsi to myslela, zacinam byt napnuta

hojda
12. říj 2020

Právě jsem zkoukla krásný " prezidentský" projev na facebooku Drahoše.Proč to není náš přezident...😢

marketka_m
12. říj 2020

@hojda SOUHLAS!!!!!

marcicek84
12. říj 2020

@hojda lide by asi chteli po dlouhe dobe zazit statni pohreb....

marketka_m
12. říj 2020

nějak ta tisková konference se jim opozdila teda! se hádají asi jestli zavřít bary v 20 v 19 nebo 18:00 😀 ne pardon, ale už si z toho musím dělat srandu..
mimochodem v polsku se pry začínají protesty.. to jsem zvědavá teda.

hojda
12. říj 2020

@marketka_m Proč v Polsku protestují? Nechtějí české covid pacienty? Vláda už to prý domlouvá, kde se dá....

marcicek84
12. říj 2020

@marketka_m tak co jinehonchces delat nez si z tpho delat srandu,to uz fakt neni mozne,jestli to zkrati na 18 h tak je de facto zavrou

marketka_m
12. říj 2020

@hojda hele já to nestudovala. .volala mi známá z polska že ve velkém stavkují studenti.. a že je otázka pár dnů zda se to rozjede ve velkém nebo ne..

marketka_m
12. říj 2020

a už babiš pinda.. moc jsem to nepochopila? takže ošetřovné je zase 60% aktuální? ouuuu..

marcicek84
12. říj 2020

@meesha ja jsem se o to uz nekolikrat pokousela,uz k tomu fakt neni vic co napsat...🤷🏻‍♀️

marketka_m
12. říj 2020

a cíl reprodukční číslo už není 1 ale 0,8 😀 zajimavé

marketka_m
12. říj 2020

restaurace zavřeny???? !!!!!!!!!!!!!! tak to jsem nečekala....

hojda
12. říj 2020

@marketka_m 0,8 bylo i před tím.

marketka_m
12. říj 2020

@hojda aha tak to 0,8 mi nějak uniklo.. ok..

Strana