icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
14. říj 2020

@odula z toho se tezko vybira, jestli teda muzu za sebe, protoze tam muvil kazdy za svuj obor a kazdy to mel zajimavy :D (Ja to teda sledovala od momentu, kdy mluvili o testech). Asi zalezi spis na tom, co ti je blizke. Kolem me trochu proslo testovani, protoze neznam dobre tu terminologii (ale mam slibeny vyklad od pribuzne laborantky, i to bylo pry zajimavy). Zbytek super, neco s otevrenym googlem :D a dovyhledani pojmu. Vydrzela jsem cele a nechtelo se mi odskakovat ani zalit kafe :D
Jsem zvedava co @mourovatakocka vypichne 🙂

marcicek84
14. říj 2020

@odula za chvíli z ní Trump třeba ohluchne, by mě zajímalo, kdo bys let dobrovolník který ji zkoušel, jestli tedy on osobně, no to by asi mnohé vysvětlovalo :D

marcicek84
14. říj 2020

@meesha a ty si myslíš, že když to teda přečteš s googlem, že tomu budeš rozumět:D ja jsem poslouchala kousek a opravdu to pro veřejnost nebylo ani s googlem, takže dmout se tady jak to bylo super, nevím teda...🙈🙊🙉

meesha
14. říj 2020

@marcicek84 jasne

sticker
meesha
14. říj 2020

@marcicek84 to se necetlo, na to se divalo nebo poslouchalo 😀

marcicek84
14. říj 2020

@meesha jako ty ani nejsi schopna posoudit relevantnost informací, a jestli myslíš, že ti tu odbornost dodá kůň s jasně, tak chápu pak ty špatné interpretace veřejností...
tak pokud vím tys vyhledávala neznáme pojmy na google a ty tam četla...možná žes ty písmenka poslouchala, což je opravdu ... maso

sticker
meesha
14. říj 2020

A nyni spiritualni odbocka :D - nevim, jestli bude odkaz fungovat
https://www.facebook.com/pastoralbrothers/photo...

meesha
14. říj 2020

@marcicek84 heleee, ty opisujes i moje kone :D

(a zkus psat cesky :D ty vety fakt davaji jiny smysl nez jim pricitas)

marcicek84
14. říj 2020

@meesha hele ty tu máš rezervované nějaké koně??? a od kdy???

sticker
meesha
14. říj 2020

@marcicek84 vidis, to je lepsi

marcicek84
14. říj 2020

@meesha ještě jsi mi neukázala tu platnou rezervaci 🙊🙉🙈

meesha
14. říj 2020

@marcicek84 hahaha
(ok jestli to chces polopate, tak uz asi po stopadesaty - nekdo pouzije vetu, vyraz, cokoliv....a ty to pak opakujes, takze si delam v nadsazce legraci z tohoto jevu, nazdar)

marcicek84
14. říj 2020

@meesha no,kvuli tobe a tvym dedukcim tam nebudu strkat jineho,kdyz ten se tam nejvic hodil a jelikoz zjevne nemas platnou rezevaci a protoze jsme v demokracii,tak si myslim,ze kazdy muze pouzit co chce a kdy chce...
No a ze neco opakuju,to je tak,ze kdyz nekdo neco vytahne,tak je fajn pozorovat,ze se tim nikdo neridi a nakonec ani on sam,takze vytahovat takove veci jsou pak docela mimo misu,tim mym opakovanim to snad uz dojde i mene chapavym,i kdyz ted si opravdu nejsem jista...🙈🙉🙊

meesha
14. říj 2020

@marcicek84 hele,blaznum se nema odporovat. Ja ti fakt nerozumim, mne to nedava smysl, je to ztrata casu. Muzes si udelat carku, ze jsi vyhrala, na to abych te pochopila nemam dostatecny intelekt.

marcicek84
14. říj 2020

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/deti-se-do...
Zavreme az do Vanoc vsak co? Ale do pulky listopadu to byt zavrene muze...byuzuji toho,ze po prazdninach zaee budou moc byt lide 9 dni na OCR.

marcicek84
14. říj 2020

@meesha no vis co je zajimave,ze prostemu neodbornemu texu nerozumis a ale je k nevire,ze rozumis odborne zdravotni debate,kde si pises vyrazy a ty dohledavas na googlu,vzdyt to se ti musel ztratit i vyznam tech vet,nez jsi to nasla,ne?...tak priste jeste tu o cervene karkulce...

meesha
14. říj 2020

@marcicek84 tak kazdej to ma jinak, vis.

Objektivne mas tak podivnou syntaxi, ze je to pro me obtizne, ale urcite mas ve vsem pravdu

odula
14. říj 2020

@meesha 😂😂 to je tak hrozně vtipný 🤣(spiritual brothers myslím)

odula
14. říj 2020

@meesha eeeee. Pastoral brothers 🥴

meesha
14. říj 2020

@odula potesili, chlapci 👍

werumka
14. říj 2020

@odula
@meesha
Pastoral brothers jsou nej! 🤣

Dnešní touchdown Martina Veselovskeho, který vlastně je tak tragicky, že už se tomu člověk může přes slzy akorát smát.

https://video.aktualne.cz/dvtv/best-in-covid-ne...

meesha
14. říj 2020

@werumka je to jak v tom komentari milose Cermaka. Jsme na skolnim vylete. Ale s blbou ucitelkou.

odula
14. říj 2020

https://magazin.aktualne.cz/prymula/r~cb9e61320... 😀 nejlepší je samozřejmě prymula jako velitel "devítky" :D :D ash nazg durbatulûk

meesha
14. říj 2020

@odula ja se na to snad podivam :D toliko ohlasu :D ash nazg durbatulûk :D

hojda
14. říj 2020

@ilonne Zachrání nás jen povinná maturita z matematiky...

werumka
14. říj 2020

@meesha Úplně děsivý jsou ty srovnávačky s Izraelem a Itálií. Když Izrael vyhlašoval celostátní karanténu, my jsme dostali příkaz, abychom se konečně přestali strašit 😀

werumka
14. říj 2020

@hojda A k volbám budou vpuštěni jen ti, kteří ji udělají aspoň dostatečně 😀

hojda
14. říj 2020

@werumka Asi by stačilo, když zvládnou trojčlenku, tím by se to dost vyselektovalo🙂.

Strana