Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Další případ je v MSK zdravotní sestra z nemocnice Frydek Mistek, bez cestovní anamnézy.
No já si nejsem jistá jestli to je ten správný glycerol. Ptala jsem se totiž na to i manžela který tomu celkem rozumí, a on říkal, že to není ten glycerol který potřebuji já. Ale možná jsem to blbě pochopila, já tomu úplně nerozumím.
Holky, právě jsem dostala zvukovou zprávu od kámošky z Itálie, z Lombardie. Škoda, že sem nejde dát odkaz z messengeru, je to fakt síla, ona to žije reálně a hodně varuje.
@bbn varuje pře čím, co říká... m.žeš někde nahrát a zde sdílet
@bbn taly by me zajimalo.
@marketka_m nejde, aspoň přes tel nejde, můžu zkusit zítra přes PC. Ale sem je dávat nebudu, zas to tady někomu vadí
@bbn a co povidala?
@natysnovec promiň, ale sem to psát prostě nebudu, zas by tady byl hon na čarodějnice. Zítra se pokusím to nějak zkopírovat z messengeru, můžu ti to poslat do sz s tím, že se to tady nikde neobjeví.
@bbn ok...
@bbn chapu
@bbn muzes mi taky napsat v par vetach zpravu co rikala
@eonee dekuji za clanek. To by mel cist povinne kazdy.
Myslite,ze uzavrou obchody, dopravu a pod.?
@bbn staci sem napsat vynatek, at vime,co se v italii deje. A ja myslim,ze vime dost i bez svedectvi tve kamaradky. Uz to fakt neni legrace.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-... tak mozna se uzavrou i skolky,prislo by mi to i logicke
@marcicek84 u nas v Pisku uz je zavrely....
@dor já tomu nerozumím vůbec, jen jsem si vzpomněla, že kdysi manžel si to sám (náplně) míchal a to byla jedna ze složek 😉
@jelenice_zavodnice a kolik jsi videla smazanych prispevku? Par jich bylo vid,takze se ke vsemu zpetne nedostes.Hele vztahovacna nejsem,protoze to bylo prehnano stejne jako to,ze jsem snad se zakladatelkou jedna a tataz osoba,ale ano,ono je znamo,ze pokud se cloveka neco osobne nedotyka,tak to hodnoti jinak...a uprimne uz me tak nebavi cist,ze se vlastne nic nestalo a prihlouple komenty,ze co ze si dovoluju si na to poukazat,tak predtim to hranicilo s prominutim s sikanou kazdy negatibni komentar byl smerovany pouze ne me,mozna proto tu mam tolik prispecku,ze se clocek musel neustale branit,vid. A ted me jako zase nekdo chce presvedcit,ze skupinka nic,ze jsem si to jako holka ve skole vymyslela,ehmm tak sorry,ale to ti nezeru...dalsi tve vyjadreni,ktere je mimo misu,pokud chces pokracovat ve stejnem duchu,budu ve stejnem reagovat,pak tech prispevku na toto tema muze byt milion a to teprve bude znicena diskuze...pokud ti vadim doporucuji ti stejne jako odule na me vubec nereagovat...
@marcicek84 u nas jsou skolky zavrene od pondeli.
Holky v tom F-M je nakazena zdravotni sestra z porodniho oddeleni
@marketa11112 no myslim,ze jednotlive kraje budou postupovat obdobne,ale pokud to vyhlasi stat je narok na osetrovne...
@marcicek84 pekne
Hele,vyprdni se na to. Do tela jsi dostala, to je fakt. Chte , nechte, jsi mela pravdu,ze se situace zhorsi. Ja se toho obavala take, ale doufala jsem,ze nebude tak zle. Uvidi se za par tydnu. Kez by to lidem doslo a byli doma.
@marketa11112 souhlasim s tebou
@marcicek84 takto je osetrovne take.
Jsem zvedava, kde na to stat vezme prachy.
@bbn Kdybys posílala přes SZ základní info z Lombardie, pěkně prosím také. Četla jsem Italy, co překládal kechlibar, ale názor běžného občana by byl taky fajn 🙂

@marketka_m to je právě to... Ale víš co se říká, na každém šprochu pravdy trochu...