icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

autor
12. bře 2020

@marketka_m to je právě to... Ale víš co se říká, na každém šprochu pravdy trochu...

autor
12. bře 2020

Další případ je v MSK zdravotní sestra z nemocnice Frydek Mistek, bez cestovní anamnézy.

dor
12. bře 2020

No já si nejsem jistá jestli to je ten správný glycerol. Ptala jsem se totiž na to i manžela který tomu celkem rozumí, a on říkal, že to není ten glycerol který potřebuji já. Ale možná jsem to blbě pochopila, já tomu úplně nerozumím.

bbn
12. bře 2020

Holky, právě jsem dostala zvukovou zprávu od kámošky z Itálie, z Lombardie. Škoda, že sem nejde dát odkaz z messengeru, je to fakt síla, ona to žije reálně a hodně varuje.

marketka_m
12. bře 2020

@bbn varuje pře čím, co říká... m.žeš někde nahrát a zde sdílet

natysnovec
12. bře 2020

@bbn taly by me zajimalo.

vineta
12. bře 2020

@bbn Prosimtě, takovýhle zprávy jsou k ničemu. Reálně a bez senzace. Jen vzbouzíš emoce bez reálných informací.

bbn
12. bře 2020

@vineta tobě jsou k ničemu, tak je taky nemusíš ani číst ani poslouchat ....

bbn
12. bře 2020

@marketka_m nejde, aspoň přes tel nejde, můžu zkusit zítra přes PC. Ale sem je dávat nebudu, zas to tady někomu vadí

bbn
12. bře 2020

@vineta Btw co víc chceš reálnýho než to, že ti zavolá kámoška, jak to tam s nima vypadá a co teď zažívají? Co sakra může být reálnějšího? Zprávy na idnesu nebo v TV? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

natysnovec
12. bře 2020

@bbn a co povidala?

bbn
12. bře 2020

@natysnovec promiň, ale sem to psát prostě nebudu, zas by tady byl hon na čarodějnice. Zítra se pokusím to nějak zkopírovat z messengeru, můžu ti to poslat do sz s tím, že se to tady nikde neobjeví.

natysnovec
12. bře 2020

@bbn ok...

natysnovec
12. bře 2020

@bbn chapu

marketka_m
13. bře 2020

@bbn muzes mi taky napsat v par vetach zpravu co rikala

vineta
13. bře 2020

@bbn Když napíšeš na veřejný fórum, že ti někdo něco volal, aniž bys napsala co, nechápu, k čemu to má sloužit. Ty jsi vyděšená na základě hovoru, to chápu, ale děsíš tu další lidi, kteří už ale neví, o co v tom hovoru šlo. Cui bono?

marketa11112
13. bře 2020

@eonee dekuji za clanek. To by mel cist povinne kazdy.

Myslite,ze uzavrou obchody, dopravu a pod.?

marketa11112
13. bře 2020

@bbn staci sem napsat vynatek, at vime,co se v italii deje. A ja myslim,ze vime dost i bez svedectvi tve kamaradky. Uz to fakt neni legrace.

marcicek84
13. bře 2020

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-... tak mozna se uzavrou i skolky,prislo by mi to i logicke

natysnovec
13. bře 2020

@marcicek84 u nas v Pisku uz je zavrely....

autor
13. bře 2020

@dor já tomu nerozumím vůbec, jen jsem si vzpomněla, že kdysi manžel si to sám (náplně) míchal a to byla jedna ze složek 😉

autor
13. bře 2020

@bbn taky by mě zajímalo, ale mám asi smůlu. Osobně si myslím, že by hon nebyl, jen jste se teď nepochopily s @vineta

marcicek84
13. bře 2020

@jelenice_zavodnice a kolik jsi videla smazanych prispevku? Par jich bylo vid,takze se ke vsemu zpetne nedostes.Hele vztahovacna nejsem,protoze to bylo prehnano stejne jako to,ze jsem snad se zakladatelkou jedna a tataz osoba,ale ano,ono je znamo,ze pokud se cloveka neco osobne nedotyka,tak to hodnoti jinak...a uprimne uz me tak nebavi cist,ze se vlastne nic nestalo a prihlouple komenty,ze co ze si dovoluju si na to poukazat,tak predtim to hranicilo s prominutim s sikanou kazdy negatibni komentar byl smerovany pouze ne me,mozna proto tu mam tolik prispecku,ze se clocek musel neustale branit,vid. A ted me jako zase nekdo chce presvedcit,ze skupinka nic,ze jsem si to jako holka ve skole vymyslela,ehmm tak sorry,ale to ti nezeru...dalsi tve vyjadreni,ktere je mimo misu,pokud chces pokracovat ve stejnem duchu,budu ve stejnem reagovat,pak tech prispevku na toto tema muze byt milion a to teprve bude znicena diskuze...pokud ti vadim doporucuji ti stejne jako odule na me vubec nereagovat...

marketa11112
13. bře 2020

@marcicek84 u nas jsou skolky zavrene od pondeli.

marcicek84
13. bře 2020

Holky v tom F-M je nakazena zdravotni sestra z porodniho oddeleni

marcicek84
13. bře 2020

@marketa11112 no myslim,ze jednotlive kraje budou postupovat obdobne,ale pokud to vyhlasi stat je narok na osetrovne...

marketa11112
13. bře 2020

@marcicek84 pekne

Hele,vyprdni se na to. Do tela jsi dostala, to je fakt. Chte , nechte, jsi mela pravdu,ze se situace zhorsi. Ja se toho obavala take, ale doufala jsem,ze nebude tak zle. Uvidi se za par tydnu. Kez by to lidem doslo a byli doma.

natysnovec
13. bře 2020

@marketa11112 souhlasim s tebou

marketa11112
13. bře 2020

@marcicek84 takto je osetrovne take.

Jsem zvedava, kde na to stat vezme prachy.

mourovatakocka
13. bře 2020

@bbn Kdybys posílala přes SZ základní info z Lombardie, pěkně prosím také. Četla jsem Italy, co překládal kechlibar, ale názor běžného občana by byl taky fajn 🙂

Strana