Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda já nevím jak u vás, u nás už tam bývá lidí dost...nevidím rozdíl, mmch na té poště máš aspoň to sklo, ne nemocnou paní z výdejny (tu teď aktuálně u nás máme) :D
@hojda jasně, takže já budu objíždět zásilkovny v okolí a budu koukat, kolik je tam prodavaček a lidí? To snad nemyslíš vážně 😀 To je za mne vtip roku .-)
@marulu tak hlavně je to logické zdůvodnění, ostatní je tady podsouvání je pokus o lynčování, což je humus...
@blondynka400 Ježíš, když si objednáváš, tak si tu zásilkovnu sama vybíráš, tak si asi nevyberu hlavní výdejnu v obchodáku, ale kouknu se na malé prodejny v okolí, je to otázky minuty! 🙏
@marcicek84 co je logicke zdůvodnění, lyncovani a humusu? Jsem se nějak ztratila 😀.
@hojda no a pak přijdeš do té malé a tam se na tebe směje bez roušky paní s rýmou, myslím, že by tě kleplo 😂 už moc kombinuješ, uklidni se a pochop, že některé věci je lepší vyzkoušet a ne si je kupovat přes e-shop
@marcicek84 Ano, je to lepší, ale ne v době, kdy se mají omezovat kontakty!
@hojda když vezmu zrovna jednu u nás, tu nejbližší. Malá prodejnička.... Nikdy tam není jenom prodavačka a jeden člověk 😀 O tomto to fakt není, věř mi .-)
@marulu to co tady druhým podsouváte, proč lynčujete lidi, kteří si potřebovali něco koupit, tak šli do obchodu, to je lynč, nic jiného, myslíš, že ten jeden den nás spasí??? fakt se nad sebou zamysli, zda to už není za hranou...
@blondynka400 souhlasím u nás to samé, i malé prodejničky jsou v permanentním obležení aut a lidí...hojda asi takhle často nenakupuje, tak neví...
Koukám, že při odpoledni se řeší nesmrtelnost chrousta 🙂
Já bych jen chtěla říct, že být skoro nejhorší na světě má svoje pozitiva. Všichni nám chtějí pomoct 😀 Ta zla Evropský unie a to hrozný NATO, kterážto mám pořád jen něco přikazují a nenechají nás volne dýchat 😀 zajimslo by me, jestli ted vsichni propagatori Czexitu by meli koule rict, ze se bez nich obejdeme...
@marcicek84 za mne možná ještě víc, než ty velké.... Já osobně preferuji vyloženě kurýra, než zásilkovnu a pod. Ale i tak prostě nákupy on line mají svoje nedostatky...
@marcicek84 lync? Já je nelyncuju, jen to vážně nechápu. Máme těch mrtvých zatím málo, nic víc.
@werumka No Večo, tys teď odhalila vládní taktiku, když budeme nejhorší všichni nám pomůžou a my ušetříme, bingoooo 😂
@blondynka400 Řešíme vracení zásilek přes zásilkovnu nebo přes poštu, ne objednávání a dopravu.
@hojda jasně, ale když obchod nespolupracuje se zásilkovnou ani to přes ní nevrátíš 😀 U slušných obchodů vrátíš i přes kurýra a ne jako socka na zásilkovně....
@marcicek84 No jasne! Ted, když všichni mají pohodu, tak nám pomuzou zvládnout promorovani a na vánoce si budem piskat 😁
@blondynka400 Přes kurýra je ten výběr na vracení dost omezený, mnohem více obchodů přijímá zpět přes Zásilkovnu.
@hojda nemyslím si. Stačí si vybrat kvalitní eshop
@marcicek84 Hojda nenakupuje tak často, tak neví, zato Marcicek nakupuje hodně často, tak ví moc dobře, kolik je tam s ní lidí, ale pořád bude tvrdit, jak se lidi omezují a nikam nechodí...koho tam tedy potkáváš? Jasně všichni nutně potřebují zimní bundu.....
@blondynka400 Taky je rozdíl v doručování v Praze a okolí, některé služby prostě mimo Prahu nefungují.
@marcicek84 Ty jsi schopná tu na jedné straně tvrdit, jak se všichni omezují a vše dodržují a hned v dalším příspěvku tady vykládáš o přeplněných obchodech...., něco co tu tedy nesedí, nezdá se ti?
@marulu Já si myslím, že posun v politickým a společenským smýšlení půjde ještě pomalu mnoho let. Pořád máme jako společnost tendence hledat viníka a nehledat řešení - nevolit někoho, ale volit proti někomu. Resit, kdo může za to, co se stalo a neřešit, jak to napravit. Pak to sklouzává k jednoduchým, krátkodobým řešením, která dopředu sunou populisty. A bojím se, že po téhle krizi kolem covidu to ještě vyeskaluje. Budou se muset dělat taková ekonomická opatření, že to každého zainteresovaneho politika pošle na pranýř. Voliče nebude zajímat, že tohle se udělat musí a jiná varianta není. Nebude je zajímat výhled na pět let. Bude je štvát, že teď momentálně jsou ve sr...ch a nemůžou z nich ven.
@hojda některé ne, ale tyto zrovna ano. Rozhodně to není navázáno jenom na Prahu. V malých městech je i zásilkovna slabá...
@marulu tak přestaň lidi buzerovat, jeden den v obchodě už tu situaci více nevyhrotí...tys nic nepotřebovala tak jsi byla doma a kdo musel tak tam šel, už to šlo, dneska už je zavříno...
@hojda jaký přeplněný obchody??? já píšu celou dobu o zásilkovně, protože v zásilkově už ty řady jsou, bohužel, stejně jako na poště a všude jinde, před týdnem třeba ještě nebyly, ale už jsou...každopádně mi přijde stejné zatím do obchodu vyzkoušet věci držet odstup a odejít a nebo stát v řadě na poště nebo někde v zasilkovně stejný čas

@blondynka400 No musíš hledat, chodím do zásilkovny, kde jsem vždy jen já a prodavačka😉. Ono to jde, ale musíš u těch věcí přemýšlet.