icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
23. říj 2020

@pratensis ale s každou další tiskovkou je Babiš čím dál víc jak spráskaný pes

pratensis
23. říj 2020

@marcicek84 Já to teď nemám čas sledovat (bohužel? bohudík?), jen nakukuju sem a občas rozkliknu nějaký nadpis na Novinkách 🤦 ... On má proč být zpraskany, akorát se bojim, že se z toho zase vylže, jako ze všeho. 😏

werumka
23. říj 2020

@kamino
@pratensis Uvádí se, že od sedmého dne příznaků by mělo být zvýšené IgG a pak teprve časem IgM protilátky. Takže je to opravdu k tomu, abys věděla, jestli jsi nemoc prodělala, případně jestli jsi stále ještě imunní.

werumka
23. říj 2020

@meesha Zkoušela jsem na sobě - negativní 😀 Stejně jako na jaře 🙂

pratensis
23. říj 2020

@werumka Dobrá informace, moc děkuji. Kolikrát jsem si říkala, že po tom zkusím zapatrat, ale nenašla jsem si na to chvilku.

werumka
23. říj 2020

@pratensis nee, opacne, prvni jsou igm protilatky, zamenila jsem to 🙂 Taky jsem pátrala, viděla jsem takový pěkný graf, kde je to rozepsané 🙂

hojda
23. říj 2020

@pratensis Zatím to vypadá, že Babiš sepsal životopis a do úterý k němu musí najít vhodného člověka😂

meesha
23. říj 2020

@hojda taky mi to tak prislo 😀

marcicek84
23. říj 2020

@hojda nebo tam dal více kandidátů ať si praotec zemák vybere...

meesha
23. říj 2020

@werumka a nepisou u toho chybovost? Bych to jeste zvazila 🙂

marcicek84
23. říj 2020

Jestli chce někdo utápět peníze za docela pochybné testy, tak opravdu musí být členem svědků covidových...tak se trochu vzpamatujme, i ten Prymula, když kašlal na opatření jasně vyslal signál, že se není čeho být, že to nemoc jako každá jiná, jinak by si ze strachu bez roušky chodit po hospodách nedovolil, vezměme všichni rozum do hrsti...

pratensis
23. říj 2020

@hojda Jo?? Já teď fakt zvládám sledovat tak titulky a diskuzi na koňovi. 🤦 Tak to jsem zvědavá, jak to dopadne.

werumka
23. říj 2020

@meesha myslím, že u igg uváděli 96% přesnost a u igm 98%

werumka
23. říj 2020

@marcicek84 a ted se vůbec do nikoho nenavazis, viď... úplně si tak v klidu diskutujes, jsi úplně slušná a ani ve snu by tě nenapadlo někoho utřít 😀 víš co? Zjisti si nejdřív něco o těch testech, jo? Dík🙂

hojda
23. říj 2020

@pratensis No z toho co řekl po jednání se Zemanem, vlastně nikdo neví, jestli Zeman to jméno vůbec zná. Mluvil o předání životopisu, ale jméno nevíme a nějak není jasné, jestli to jméno Zeman zná, nebo čeká, kdo k němu v úterý dorazí... Taky může přijít v úterý první pošťák a on z něj udělá ministra????

werumka
23. říj 2020

@hojda Myslím, že Zeman to jméno zná...

werumka
23. říj 2020

Tohle je tak super! Snad budou pokračovat!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=101...

hojda
23. říj 2020

@werumka Já koukala na čt24 na rozhovor po tom,co řekla Babiš a ten byl vedený stylem, že Zeman má životopis kandidáta bez jména a jméno se dozví v úterý....

marcicek84
23. říj 2020

@werumka upřímně samotestování pohybnými testy mi přijde šílené, přehnané a opravdu neúměrné situaci...ale jestli se cítí být někdy tímto mým názorem utřený, tak se omlouvám, ale bohužel, já to tak cítím a opravdu při všech možných konspiračních teoriích mi to ani tak nepřijde úplně v běžné normě 🙈🙉🙊

marcicek84
23. říj 2020

a když jsme u těch konspiraček, tak mě napadlo, jak to, že najednou zeman souhlasí s tím, že odvolá prymulu, přitom se Čín vzpouzí a ohrazuje, že vynesl, že koronavirus jistojistě unikl z tamní labiny, to je taky takové zvláštní, skoro si i myslím, že ho někdo vylákal a novinář měl tip být ve správný čas na správném místě, jako škoda ho není, já ho tam stejně nechtěla, ale sled událostí je takový zvláštní...A o to horší by bylo, že vědomě někdo takto podryje důvěru v opatření, to nevím, jestli by nebylo ještě horší...

hojda
23. říj 2020

@marcicek84 Já to vzkážu kamarádce, která právě oznámila, že jí umřel kamarád 6 dní po tom, co mu byl diagnostikován Covid, že se není čeho bát😠

marcicek84
23. říj 2020

@hojda a co měl k tomu za přidruženou diagnozu nebo komorbiditu?

marcicek84
23. říj 2020

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... hele podívejme se na ty Slováky, tak kolik jich to bude mít???

werumka
23. říj 2020

@marcicek84 slovo "pochybny" používáš už po druhé. Proč?
Nejde o obsah sdělení, ale o formu. Je neurvala, protože má za cíl zesměšnit. A zesměšnit někoho, aniž by ses nejprve zeptala, co toho druhého k jeho jednání vede, je pro mě přes čáru. Vždycky. Ale pokud to nevidíš, pak chápu, že je těžké chápat, proč s Tebou mají diskutující třeba problém.

werumka
23. říj 2020

@hojda já si asi neumím představit, že si Babis sedne proti Zemanovi, Zeman se na něj upřeně podívá, dá hlavu na stranu a pronese: "A jak se ten člověk jmenuje, pane premiére?" a Babis vypne hruď a zprima rekne: "jméno vám neřeknu, pane prezidente, tady máte jeho cvcko." 🤣
Spíš se zaklesnul hlouběji do křesla, řekl jméno a utekl 🤣

marulu
23. říj 2020

@marcicek84 proč by musel mít komorbiditu? Umírají i mladý a zdravý. Divný, co? Vždyť je to jen chripecka a reakce na to je přehnaná. Také jsem dnes od známého zdravotníka slyšela o zdravém ctyricatnikovi v kritickém stavu. 🙁

marcicek84
23. říj 2020

@werumka pro mě je tento test pochybný. Tedy vyjadřuji na to názor, vždyť ty testy byly již i stahovány, že neukazovaly správně výsledky, proto pochybný...

marcicek84
23. říj 2020

@marulu to jsou ty povídačky z doslechu, vím o někom kdo má covid, je mu 40 a byl plně zdravý a ted leží na JIP, to má přece hodnotu hoaxu...žádné jméno, známý známého...🙈🙉🙊

werumka
23. říj 2020

@marcicek84 Ano, ta první sarze byla stažená. Tyto už jsou certifikované. Tvůj názor na jejich pochybnost je samozřejmě v pořádku, někomu skutečně může připadat 96-98% málo spolehlivé. To je možné a je to subjektivní.
Ale ty jsi neřekla názor na testy. Ty jsi řekla názor na lidí, kteří ten test podstoupili nebo si ho sami udělali, nebo o tom uvažuji. Aniž bys znala třeba jejich názor. Takže shrnuto, chápu, proč tomu nevěříš, ale zkus být ve svých soudech věcná a ne osobní. Dělá to dusno.

hojda
23. říj 2020

@werumka Ve zprávách info, že by to mohl být Jan Blatný (ředitel nemocnice v Brně).

Strana