Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Já to teď nemám čas sledovat (bohužel? bohudík?), jen nakukuju sem a občas rozkliknu nějaký nadpis na Novinkách 🤦 ... On má proč být zpraskany, akorát se bojim, že se z toho zase vylže, jako ze všeho. 😏
@hojda nebo tam dal více kandidátů ať si praotec zemák vybere...
Jestli chce někdo utápět peníze za docela pochybné testy, tak opravdu musí být členem svědků covidových...tak se trochu vzpamatujme, i ten Prymula, když kašlal na opatření jasně vyslal signál, že se není čeho být, že to nemoc jako každá jiná, jinak by si ze strachu bez roušky chodit po hospodách nedovolil, vezměme všichni rozum do hrsti...
@marcicek84 a ted se vůbec do nikoho nenavazis, viď... úplně si tak v klidu diskutujes, jsi úplně slušná a ani ve snu by tě nenapadlo někoho utřít 😀 víš co? Zjisti si nejdřív něco o těch testech, jo? Dík🙂
@pratensis No z toho co řekl po jednání se Zemanem, vlastně nikdo neví, jestli Zeman to jméno vůbec zná. Mluvil o předání životopisu, ale jméno nevíme a nějak není jasné, jestli to jméno Zeman zná, nebo čeká, kdo k němu v úterý dorazí... Taky může přijít v úterý první pošťák a on z něj udělá ministra????
Tohle je tak super! Snad budou pokračovat!
@werumka upřímně samotestování pohybnými testy mi přijde šílené, přehnané a opravdu neúměrné situaci...ale jestli se cítí být někdy tímto mým názorem utřený, tak se omlouvám, ale bohužel, já to tak cítím a opravdu při všech možných konspiračních teoriích mi to ani tak nepřijde úplně v běžné normě 🙈🙉🙊
a když jsme u těch konspiraček, tak mě napadlo, jak to, že najednou zeman souhlasí s tím, že odvolá prymulu, přitom se Čín vzpouzí a ohrazuje, že vynesl, že koronavirus jistojistě unikl z tamní labiny, to je taky takové zvláštní, skoro si i myslím, že ho někdo vylákal a novinář měl tip být ve správný čas na správném místě, jako škoda ho není, já ho tam stejně nechtěla, ale sled událostí je takový zvláštní...A o to horší by bylo, že vědomě někdo takto podryje důvěru v opatření, to nevím, jestli by nebylo ještě horší...
@marcicek84 Já to vzkážu kamarádce, která právě oznámila, že jí umřel kamarád 6 dní po tom, co mu byl diagnostikován Covid, že se není čeho bát😠
@hojda a co měl k tomu za přidruženou diagnozu nebo komorbiditu?
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... hele podívejme se na ty Slováky, tak kolik jich to bude mít???
@marcicek84 slovo "pochybny" používáš už po druhé. Proč?
Nejde o obsah sdělení, ale o formu. Je neurvala, protože má za cíl zesměšnit. A zesměšnit někoho, aniž by ses nejprve zeptala, co toho druhého k jeho jednání vede, je pro mě přes čáru. Vždycky. Ale pokud to nevidíš, pak chápu, že je těžké chápat, proč s Tebou mají diskutující třeba problém.
@hojda já si asi neumím představit, že si Babis sedne proti Zemanovi, Zeman se na něj upřeně podívá, dá hlavu na stranu a pronese: "A jak se ten člověk jmenuje, pane premiére?" a Babis vypne hruď a zprima rekne: "jméno vám neřeknu, pane prezidente, tady máte jeho cvcko." 🤣
Spíš se zaklesnul hlouběji do křesla, řekl jméno a utekl 🤣
@marcicek84 proč by musel mít komorbiditu? Umírají i mladý a zdravý. Divný, co? Vždyť je to jen chripecka a reakce na to je přehnaná. Také jsem dnes od známého zdravotníka slyšela o zdravém ctyricatnikovi v kritickém stavu. 🙁
@werumka pro mě je tento test pochybný. Tedy vyjadřuji na to názor, vždyť ty testy byly již i stahovány, že neukazovaly správně výsledky, proto pochybný...
@marulu to jsou ty povídačky z doslechu, vím o někom kdo má covid, je mu 40 a byl plně zdravý a ted leží na JIP, to má přece hodnotu hoaxu...žádné jméno, známý známého...🙈🙉🙊
@marcicek84 Ano, ta první sarze byla stažená. Tyto už jsou certifikované. Tvůj názor na jejich pochybnost je samozřejmě v pořádku, někomu skutečně může připadat 96-98% málo spolehlivé. To je možné a je to subjektivní.
Ale ty jsi neřekla názor na testy. Ty jsi řekla názor na lidí, kteří ten test podstoupili nebo si ho sami udělali, nebo o tom uvažuji. Aniž bys znala třeba jejich názor. Takže shrnuto, chápu, proč tomu nevěříš, ale zkus být ve svých soudech věcná a ne osobní. Dělá to dusno.

@pratensis ale s každou další tiskovkou je Babiš čím dál víc jak spráskaný pes