Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 K těm povídačkám z doslechu - přečti si třeba tohle. Ale celé, nesmíš skončit u nadpisu.
https://denikn.cz/468714/neni-cas-se-bat-nebo-r...
@werumka dusno taky dělá napomínání lidí a chování se k nim jako k malým dětem, ano a mám i názor ten, že lidé, kteří si ten test musejí koupit, že toto jejich chování je od normy v odchylce.
@pratensis to už tady bylo...
@marcicek84 S napominanim ohledně necího chovani jsi začala Ty, pokud se nemýlím. Asi tak 15 minut nazpět. Já pouze reagovala. A dle Tvých slov, je to můj názor, tak ho říct můžu ne..? Nebo pro mě platí jiná pravidla?
A k testům- představ si, že někdo ten důvod fakt má. Nezeptala ses, tak ho neznáš. Když neznáš, není potřeba komentovat, což? 😉
@marcicek84 Tobě přijde normální se ptát někoho, komu právě umřel někdo blízký, jestli měl komorbiditu? Jako, že je to jedno, protože měl ještě i jinou nemoc a tak vlastně nevadí, že umřel????
@marcicek84 To nevadí, ne?
@werumka ano, takže se asi shodneme, že každý z nás může svobodně vyjádřit svůj názor...
Sledujete někdo co se děje v Polsku??? lékaři otevřeně říkají, že nevěří národním statistikám, mluví o tom, že mají další Itálii...
@hojda takže více info nemáš, ok, stačilo napsat tohle, takže nevíš co měl, takže tvůj příspěvek bohužel není úplný a nemůže mít objektivní informační charakter
@marcicek84 Aha, ono se teď místo "upřímnou soustrast" říká "a měl komorbiditu?"....
@hojda spíš ty se tady pořád čílíš, když někdo přidá neověřené info, takže to samé jsi tady udělala teď ty, takže sis to mohla nechat pro sebe, až budeš vědět co a jak...jinak to je konspiračka, že umřel někdo mladý zdravý
@marcicek84 Prosím ukaž mi, kde jsem napsala konspiračku, že umřel někdo mladý a zdravý! Jsi tu přeborník v překrucování.
@hojda mě se nelíbí, že když řekneš neúplně info a někdo se doptá, že vyletíš jak čertík z krabičky, takže nevíš, stačilo říct...přijde mi dost blbé tady strašit někoho něčím neověřeným...to je celé, opravdu to je tak do kategorie svědků covidových, jestli už nic jiného nemáš, tak bych to ukončila, jelikož se asi už nic relevantního od tebe nedovíme...
Situace v Polsku? https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vycer...
@marcicek84 Co, prosím pěkně, napsala @hojda neověřeného? Ona uváděla něco o zdravotním stavu toho člověka, nebo jeho věk?
@marcicek84 hele, tohle je sdílení zkušeností, myslím, že většina zde nemá důvod si tu něco vymyslet, podrobnosti zde z pochopitelných důvodů nelze uvádět. Ale ty zřejmě dokud neuvidis na vlastní oči, tak neuvěříš, viď.
Holky, víte něco víc o tom Blatném? Já jsem kdesi kdysi to jméno zahlédla, ale vůbec si už nevybavím souvislost, natož abych mohla mít názor.
@pratensis ona přišla za účelem strašit lidi, když psala o tom, že kamarádce umřel kamarád 6 dní po tom, co mu byl diagnostikován Covid a když jsem se ptala na detaily - komorbidity, tak vylítal jak čertík z krabičky...že víc neví, takže jaký účel to sdělení mělo?
@marcicek84 Jaký vylítla, psala jsem, že mi nepřijde normální se ptát člověka, kterému někdo umřel, jestli měl komorbiditu, protože z toho prostě srší neúcta k lidskému životu!
@marcicek84 Tak ono je to dost hrozné samo o sobě, mně nepřijde, že by byly třeba nějaké podrobnosti. Tahle nemoc je prostě ruská ruleta, nikdo neví, jak se u něj vyvine. Pointa toho sdělení byla v tom, že její zlehčování není na místě. Pořád nevím, co kde na tom bylo neověřeného.
@marulu příběhu známy známého nebo kamarád kamaráda nevěřím, opravdu se nezlob ale ne...
Dnes jsem u nas ve vsi potkala cloveka, ktery se pred nekolika dny vratil po vic nez tydnu z nemocnice, kde byl s covidem. Byl na zahrade s rodinou. Ten clovek zestarl snad o 10 let. Vyrizeny, shrbeny.
@pratensis tak pokud ten člověk nebyl zdravý, měl komorbidity, tak by se mnohé vysvětlilo, místo poity, že nikdo neví jak se to vyvine...a o to mi právě jde...
@marcicek84 Jaký účel má sdělení, že nás přes vakcínu, chce někdo očipovat? To není strašení a navíc absolutně ničím nepodložený!
@hojda když tam napíšeš, že se jedná o konspirační video, tak k tomu může dle toho druhý přistoupit...ale tys nic takového ve svém sdělení neuvedla.
@marcicek84 Co by se vysvětlilo?
@marcicek84 Není to známý známého, byla to v jistém oboru docela známá osobnost, takže nevím, proč by si jeho smrt vymýšlela 😔.
@marcicek84 Protože to není konspirace! Ten člověk dnes zemřel!

@marcicek84 ne, to je člověk co na ty jip chodí a nemám důvod mu nevěřit, protože ho znám dost dobře, já hoaxy nesirim na rozdíl od jiných