Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha takze uz s tim blaznem, kdyz se mu to neplni,nesouhlasis?no tak to mi teda vysvetli...
@marcicek84 nic takoveho jsem nerekla. Ani, ze s nim souhlasim, ani ze se nim nesouhlasim.
@marcicek84 napis protestsong. nebo bez kricet s tema no slusne ,,podivinama,, na namesti. a po ceste si prosim poradne nakup, at vydrzis dele, nez tyden bez obchodu. prazdnou spajzku ti fakt nezavidim 🙂). Od nekoho, kdo je na tom financne tak skvele, to zni trosku divne.
u vas je pry dalsi vlna nakazy v dolech. ty o tom nic nevis? jak to?
@meesha aha takze uz se k nemu nehlasis,prece to byt tebou uznavany odbornik,tak asi zmena nazoru...no hlavne,ze ut vime,ze jde o extremistu co pro TV show rekne cokoli...
@marcicek84 ne, tvuj problem je cernobile videni sveta. Budto jsi pro nebo proti. Tak to ve svete seriozni vedy nefunguje. V hodne vecech mel pravdu, v hodne vecech ma pravdu, v hodne vecech, doufam, pravdu nema
@marketa11112 o dolech vim,ale ti lidi jsou bezpriznakovi,o tom nema cenu psat,jsou nastvani za pozitivni test a ze museji sedet doma,ze jim nic neni....ja nevim nevidim duvod se zasobit,katastrofu cekas ty,ne ja...my mame plny bricha kazdy den,tak ja nevim, co chces hrotit,z tveho psani mam pocit,ze jsi vykoupila duchodcum cely kaufland...🙉🙈🙊
@meesha no aspon ses nad nim zamyslela a uz to neni jeho slepa podpora...😉
A to je bomba, zitra si muzeme nakoupit beztrestne nahrobni kameny 😂 my mame tak hodnou vladu....
@marcicek84 libi se mi, jak nechces slyset ani slovo o tom, jak jsi se chovala na jare. je mi te lito. zase.
jsem strasne zvedava, kde budes za dalsich pul roku. to bude zase otocka )).
@marcicek84 boze ty jsi fakt neuveritelna....zamyslela hahahaha, ja myslim celkem bezne, divny, co
@meesha asi vi proc.
@marketa11112 no to jsem si taky rikala 🙉
@meesha nene , urcite nemyslis. mysli jen marcelka. a pozor , jen marcelka rozumi psanemu textu. nikdo jiny. tak si to uz konecne pamatuj.
jo, nikdy nevis. jsem se minule zasmala. kamaradka nam vypravela, jak si jeji sestra koupila hrob, pry si chtela vybrat misto a nahrobni kamen sama. 🙂). na svete je cvoku.
@marketa11112 to je jeste dobry...mozna bych taky pouvazovala. mym rodicum to znami nabizeli jako darek :D
@marketa11112 pořád stejně, já prostě odmítám reagovat na tvé překroucené závěry, to je celé...jinak doporučuji se zásobit i těmi pietními věcmi a náhrobními kameny, dokud to jde, ve sklepě se snad místo ještě najde 😀
Tak se na nej podivejme na usaka,tak nivy ministr zdravitnictvi je chvilkar 🙊🙈🙉 tak ti mnohe zamacknou slzu,zprisnivat by se nemuselo a deti pujdou snad brzy do skol...
@marcicek84 ?
@werumka podepsal petici milionu chvilek pro demokracii takze takovym se prezdiva,ze jsou to "chvilkari" to jsou ti,co radi protestuji proti stavajicim opatrenim a jsou ladeni velmi antibabisovsky 🙉🙈🙊🤘
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/blatny-pet...
@ werumka
🤭🤭🤭🤣🤣🤣
@meesha https://denikn.cz/482422/chvilkar-v-babisove-vl... a evidentne to spojeni nepouzivam jen ja,je uz pomerne zdomacnele,asi Babis fakt uz nikoho nemel,ze musel volit takto,pomalu ale jiste se nu to rozpada,kez pristi volby rozhodnou a at jde od valu a da pokoj.
@marcicek84 Ano, to jsem pochopila. Nepochopila jsem ten další vývod myšlenek, který u Tebe navazoval.
@werumka tak treba nam to pan ministr ukaze v nejblizsich dnech,uvidime pod ci taktovkou bude...Kazdopadne minilon chvilek demonstroval na jare v nouzovem stavu proti zavedenym opatrenim i vlade,pokud si dobre vzpominam,to k tomu objasneni vyvoje myslenek...
@marcicek84 nemam sklep )). zatim.
@marcicek84 A jak prosím vypadá taktovka Milionu chvilek v rámci epidemie? Ja jsem asi fakt zpomalena, sorry.
@marcicek84 jenze on to podepsal v roce 2018. od te doby asi zmenil nazor. to znas dobre, ne? ikdyz ty jsi rychlejsi.
jen dotaz. videla jsi dnes zpravy? nemocnice nemaji vubec zadny problem .
@marcicek84 jinak dekuji. ja ti prala jen, aby jsi si prosla nemoci. ty prejes smrt nekomu z me rodiny. tak co myslis, kdo by tu mel byt urazeny? jenze ja vim, ze jsi nemocna a za to co rikas, vlastne ani nemuzes. ty totiz ani nevis, co rikas.
@werumka tak to ukazali pri jarni demonstraci...ja nevim co vic k tomu mam napsat
@marketa11112 on se ke zmene nazoru nechtel vyjadrit,rikal,ze tsm neni kvuli nazorum,ale jako odbornik...takze tezko rict...
Tak to je super,ze nemocnice jsou v klidu...
Nezlob se na me,ale ted moje vyjadreni prekrucujes,vubec to neni zadne prani neci smrti,za prve budou dusicky a za druhe se rada cimkoli zasobis dopredu,takze jsen si doporucila,at se zasobis i timto,jelikoz predtim jste si vtipne psaly o tomto tematu...Jinak mi prosim te ukaz muj prispevek,kdy jsem prala nekomu z tve rodiny smrt...nemas,takze prosim te naposledy,abys me uz neoslovovala a prestala nam tady lhat 🙏 Momentalne to vypada,ze s nejakou zavaznejsi diagnozou trpis ty sama,min.to je neporozumeni psaneho textu,vztahovacnost,utocnost,cernobile videni sveta...

@marcicek84 nebylo to tak, ten odkaz byl jeden nebo dva, aby ti dokazala, ze si vymyslis, protoze jsi tvrdila, ze se v tech cislech spletl. Tehdy se nespletl. Zadne vzyvani modly neprobehlo, zadne sdileni ve velkem.