icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

meesha
20. lis 2020

@marcicek84 to jsou vasi ucitele, tady v Praze mame ucitele odolne 😂

marcicek84
20. lis 2020

@meesha myslim,ze to bude rezonovat napric kraji 🙊🙉🙈 zbame ucitele, kdyz knikat,tak fest

meesha
20. lis 2020

@marcicek84 ne, ne, pisou tam moravskoslezsky kraj, nas do toho netahej.

hojda
20. lis 2020
ilonne
20. lis 2020

@marcicek84 Nevím proč, vždyť je to jen konstatování faktů a pravda. Proč by měli učit na úkor své rodiny?
A hlavně už známe tebe, když ječet tak pořádně 😀

jelenice_zavodnice
20. lis 2020

@marcicek84 Zmena vypoctu dane je regulativni tendence, nebo co tim myslis?
@hojda Jo jasne, takhle to tam je, ja to ani nedocetla kdyz jsem videla o cem to je...

meesha
20. lis 2020

@hojda je to na prd. zatim se v nemocnicich moc nemeni a na dnesni tiskovce se vsichni ptali na debilni vanocni trhy, kapry, stromecky a Mikulase 🙉

marcicek84
20. lis 2020

@jelenice_zavodnice bavila jsem se o min. mzdě jako další regulativní tendenci

@ilonne ale tak učitelé si to pořeší budou zase posílat úkoly a jen čísla stran, takže to je úplně zbytečný...

@hojda u vás kníkají i zdravotníci? nebo jak jsi to myslela?

jelenice_zavodnice
20. lis 2020

@marcicek84 V clanku neni o min. mzde ani zminka a nebylo to ani na programu. Nema cenu otacet diskuzi na neco, co neni, mozna bude nebo nebude.

marcicek84
20. lis 2020

@jelenice_zavodnice asi v tom nedokazes videt souvislosti,min.mzda bude navysena...

hojda
20. lis 2020

@jelenice_zavodnice ja to docetla, ale od zacatku mi to prislo jako hodne zvlastni clanek.

jelenice_zavodnice
20. lis 2020

@marcicek84 Souvislosti vidim moc dobre ale rada se drzim tematu v diskuzi.

hojda
20. lis 2020

@marcicek84 ze knikaji i jine skupiny nez ucitele

marcicek84
21. lis 2020

@hojda tak je to tvůj názor a ten ti brát nebudu...

marcicek84
21. lis 2020

@jelenice_zavodnice proč myslíš, že to nesouviselo, psala jsi to tom, že člověk co bere 30 tis. není chudák, na to jsem reagovala, že vzhledem k tomu, že se neustále zvyšuje minimální mzda, že za chvíli chudák bude...takže jak jsem psala, je to o souvislostech...

ilonne
21. lis 2020

Aneb hurá do Italie

hojda
21. lis 2020

@marcicek84 kníkání je tvůj názor na to tu máš patent. Jen se zkus nezaměřovat jen na učitele a uvidíš, že i ostatním skupinám se taky často něco nelíbí.

meesha
21. lis 2020

Me by teda zajimalo, proc si mysli, ze ta cisla budou klesat. Mame blba cisla, pomer pozitivnich desivy, pod kontrolou neni nic. Kdyz se rozvolni, byt "trochu", cisla "trochu" stoupnou, nic dolu nepujde. To prece nedava smysl. A my se v tech 5-8 000 budeme placat naveky. 🙄 nebo mi neco uniklo?

pratensis
21. lis 2020

@meesha Vidím to úplně stejně.
@ilonne Otevřela jsem diskuzi, abych zas jen v rychlosti vložila odkaz na článek stojící za přečtení a ejhle - už jsi byla rychlejší. 😉 Škoda, že někteří zas zřejmě skončí jen u nadpisu... Hodně se mi líbil komentář ke Švédsku, jak tam mnoho opatření funguje na bázi dobrovolnosti a jak u nás spoustě lidí nedochází, za jakých podmínek ta dobrovolnost může fungovat.
Těším se na zítřejší pokračování toho článku.

marcicek84
21. lis 2020

@hojda momentalne si jej pouzila ty ve spojeni se zdravotniky,tak to na me prosim te nehazej...

marcicek84
22. lis 2020

Tak uz to zacina,vakcinacni masaz na vyhody,jen teda nechapu,kdyz bude dost ockovanych,proc vyzadovat prukaz nebo testy,kdyz tim ma byt po pandemii,to uz prece nebude nic hrozit..... https://tn.nova.cz/clanek/kdo-se-naockuje-bude-...

marketka_m
22. lis 2020

@marcicek84 no jo..ted jim to dame dobrovolne.ale oni stejne chteji na dovolenou mimo CR tak si pas i ockovani zaridi sami..pak ten pas pouizejem k dalsim vecem?co treba kdo ma pas muze ucit?co treba kdo ma pas muze do obchodu?..atd atd...

marcicek84
22. lis 2020

@marketka_m tak nejak vymysli to a budou pritahovat,zatim to ke rovine pas nebo testy pokud to bjde nejaka zeme vyzadovat,otazkou je kolik tech zemi to bude vyzadovat,na druhou stranu pokid to ockovani bude fungovat a proockovankst bude vysoka tak se prece nemaji ceho bat ne...nicmene o tom covid ockovacim pasu a jeho moznem zneuzivani jsme tady pdaly uz od jara a to jsme byly za konspiratorky a podivej se,uz to zacina...

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 ceho se bojis, tebe se to prece netyka 😉

hojda
22. lis 2020

@marcicek84 asi pocitaji s tim, ze tech ockovanych tolik nebude, mozna taky diky konspiracim je tech odmitacu hodne a proockovat jen rizikove stacit nebude, takze proto to zvyhodneni pasu.

marcicek84
22. lis 2020

@meesha co to zae placas za nesmysly,absolutne jsem nepochopila co to my spolecneho s tim,ze chteji lidi donutit ruznymi zpusoby do ockovani (cestovani ten zpusob donuceni neni,ale muzou prijit jine),zatim nikdo nevi koho se co bude tykat

marketka_m
22. lis 2020

@marcicek84 presne.na jare jsem byla za debila jinym uzivatelkam MK ale prijde utahovani jak pises...a za rok nebo za dva si zde muzeme napsat...to budeme mozna redit jak je tezke nejit na ockovani protoze je hodne znevyhodneni...njn

marcicek84
22. lis 2020

@hojda to neni o odmitacich,ty rizikove skupiny by prave stacit mely,protoze pokud rikaji od jara,ze to je o ochrane rizikovych skupin a tak je ockovani bude chranit a ostatni muzou normalne zit,jedine,pokud by nerikali pravdu a cil je uplne jiny...

Strana