icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 Ty asi máš uložené číslo na odbornou pomoc v mobilu, odhaduji, že to bude v položce "Oblíbené".
Super, takže děkuji za přiznání, že nemáš čas prohledávat každou blbinu. To mi je pak jasné, jaké zdroje máš uložené ke každodennímu čtení. Hlavně tedy, nešiř lži, nepravdy a dezinformace a pak nebudu muset na tebe reagovat. Jinak mi je u zádele, že tady exhibuješ každý den a kydáš hnůj na co se dá, každý má nějaké koníčky že ano.

ilonne
22. lis 2020

Líbí se mi přístup Rakouska - lockodown a plošne testování, aby si lidé užili klidne Vánoce. Škoda, že tady se toho politici boji....

ilonne
22. lis 2020

@marcicek84 Dej už pokoj, to ty se pořád starás o učitele, roušky při výuce a vymyslis kraviny - a to doslova.

hany84
22. lis 2020

@marcicek84 A proč Ty se nestaráš jenom o sebe ? A vnucuješ každému své názory ? A k tomu, jako bonus, každou uživatelku na koníku zesměšnit. Prostě korona tu v březnu z čista jasna přišla, stále je a bude. A roušky se zřejmě do budoucna stanou součastí našeho života především v uzavřených prostorech. S tím se bohužel budeme muset smířit. Jinak přeji hezký zbytek víkendu a doporučuji se na svět dívat opimističtěji. Hned na světě bude veseleji a snad i v této diskuzi. Prostě už po tak dlouhé době, je třeba to brát trochu s nadhledem, i když to žádná sranda není.

marcicek84
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice bla bla bla,uz jsi vyvrhla i posledni zbytky,ano? Tak uz mi dej pokoj 🙈🙉🙊

marcicek84
22. lis 2020

@hany84 nezobsazny prispevek...rousky uvnitr natrvalo,utopie...ale pokusi se o to,ale lidi maji svou hlavu...

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 budliky budliky, uz mam stazenej zadecek, ty holko 🤣

A hele, kdyz teda pises “dokud si to nechame libit”, tak co pro to teda delas, aby ti neutahli sroubky?

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marcicek84 bla bla bla, to už známe, po stopadesáté tady, použiješ vždy, když už nevíš co napsat. Co tak nepsat už vůbec nic? Lepší než lži.
Víš o tom, že malé děti, když je jim rozhovor nepříjemný a nevědí co říct se zachovají různě ale postupně s věkem se jejich chování vyvíjí? Některé stočí rozhovor jinam, jiné mlčí a poslouchají co se jim říká, argumentují a některé začnou vyplazovat jazyk, dupat nožkou, házet se na zem a ječet? No a některým to poslední zůstane bohužel i v dospělosti. 😉

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@meesha Sedí na koni a šíří dezinformace místo konstruktivního aktivního chování. To dělá.

hany84
22. lis 2020

@marcicek84 hlavně, že Ty máš svou hlavu, ale nechci rovnou psát prázdnou, ale co do obsahu tak zatemnělou. Jinak písmenko b je hned vedle n. Doporučuji , když už máš utříděné myšlenky a víš co chceš napsat, tak piš pomaleji. Rádi si tady od Tebe pár minut oddechneme.

marcicek84
22. lis 2020

@meesha zjevne vic nez ty...
@hany84 vysvetli mi,co maji tve prispevky spolecneho s termatem o koronaviru,diky...

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 co zjevne vic nez ja? 🤣🤣🤣 jako boj proti utahovani sroubu? Proti tomu bojovat fakt nepotrebuju 🤣 po mne nejdou. Ale rada se pobavim, cim bojujes teda ty, krome plkani a pruzeni na MK

marcicek84
22. lis 2020

@meesha ja vim,ze se rada bavis na cizi ucet,to je posledni dobrou jedine co tady v teto diskuzi delas,zadne prispevky k tematu,proste nic,tak si rikam,peroc tu vlastne setvavas,kdyz to tu zjevne nic neprinasi 🤔 Asi zavislost? 😘

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 asi ctes selektivne, vis. Cetlas clanek treba o novem nadejnem leku? Houbelec. A mas pravdu, trochu se bavim ne na cizi ucet, ale jen na tvuj, jak se vztekas. Ale jen malinko. Je to k smichu, tezko se to bere vazne. Jen kdyby to tema bylo trochu veselejsi. Bavim se a pri tom tajne doufam, ze se nekdo na druhem konci taky bavi, ale spis mam obavy, ze to myslis vazne a siris kolem sebe ty nepodlozene blaboly a strachy :/

hany84
22. lis 2020

@marcicek84 Rozhodně víc, než Tebou přidané odkazy na nějaký článek související s koronavirovou dobou. Prostě budeš do nekonečna plkat a prudit, to je asi Tvoje náplň rodinného života.

marketka_m
22. lis 2020

tohled mi před chvíli poslala známa.... hmmmmmmmmmmmmmmm

meesha
22. lis 2020

@marcicek84 jo, mimochodem, setrvavam, protoze mi to neco prinasi, prestoze jsem takove ocekavani nemela (pamatujes? Zapojila jsem se, protoze jsem si myslela, ze vedes ty reci jen proto, ze ti nektere veci nedochazi a nedokazes je domyslet do dusledku, a ze ti muj pribeh pomuze pochopit proc muzes necim malym treba i nekomu zachranit zivot). Ale pak prisly prispevky oduly, jelenice, pratensis,bigbig, markety a vsech, ktere asi nedokazu z hlavy vyjmenovat - a zaujalo me to tak, ze jsem zustala. Kvuli tobe to fakt neni, to je jen plevel

meesha
22. lis 2020

@marketka_m a dal? 🙂

marketka_m
22. lis 2020

@meesha co dal.. mě ty rizika vypsané.. ehm celkem překvapily... tebe ne?

meesha
22. lis 2020

@marketka_m ne 🤷🏾‍♂️

marulu
Autor odpověď smazal
meesha
22. lis 2020

@marketka_m podivej, trosku ti to tady otapetuju, jo 🙂 jklidne to pak smazu, atbto nezabira tolik mista. Zkus treba tohle:

U následujících nežádoucích účinků nelze častost výskytu z dostupných údajů určit:oběhová reakce se vyznačuje v mírném stupni hypotenzí (nízkým tlakem), jen přechodně sdruženou s tachykardií (zrychleným srdečním tepem). Rychle nastupuje bradykardie (snížený srdeční tlak) až asystolie (vymizení činnosti srdečních komor),
příznaky postižení CNS: vzrušení, neklid, logorea (nadměrná slovní produkce související se zrychlením psychických dějů a procesů), lehká zmatenost, při těžké reakci se objevuje spavost, hyporeflexie (snížení reflexů, tj. mimovolně probíhajících automatických odpovědí nervového systému na určitý podnět), kóma (hluboké bezvědomí),

Proste, cetlas nekdy pribalak? Tohle je “blba injekce u zubare, ta setrnejsi”. Tak to proste je. Nic neni bez rizika. Horsi by bylo, kdyby ty informace byly tajeny.

marketka_m
22. lis 2020

@meesha hmmmmm

meesha
22. lis 2020

@marketka_m spis by me zajimalo, odkud ty informace maji. Znamena to, ze se jim tam fakt ta vakcina uz bude dustribuovat? A uz vedi ktera? Jen rpo zajimavost 🙂
Jestli by ti to nevadilo 🙂

meesha
22. lis 2020

@marketka_m jeste se mi tam nezkopiroval zbytek :D ale neni to hezky cteni

poruchy vidění, nystagmus (rychlé mimovolní pohyby očí, často způsobené poruchou centra rovnováhy),

hučení v uších,

kovová pachuť v ústech,

chvění až třes končetin, křeče,

poruchy dýchání až zástava dechu (apnoe),

ischemická nekróza tkáně (= odumření tkáně způsobené nedokrveností) v místě aplikace ( při náhodném intravazálním podání = podání do cévy)

alergické reakce; vyrážka, svědění, kopřivka, otok až celková prudká alergická reakce (anafylaxe)

Ja jsem na tohle desne paranoidni a vzdycky to masochisticky ctu, abych se mohla bat 🤣

hojda
22. lis 2020

@meesha běží to facebooku

jelenice_zavodnice
22. lis 2020

@marketka_m A určitě to poslala známá? 😉 Tato pořád stejná kopie koluje FB z nějakého neznámého zdroje, ze kterého byl obsah odebrán. Že by to bylo něco, co je potřeba rychle sdílet než to smažou? Minuta hledání přes Google...
@meesha Vakcína na covid přece v ČR není ještě žádná schválená.

meesha
22. lis 2020

@jelenice_zavodnice prave proto mne to prislo divny 🙂 myslela jsem, ze mi neco “uteklo”. A ono fb 😢
Diky 🙂

hojda
22. lis 2020

@hojda Mrkni na facebooku na uživatele Jitka Jitka a počti si, co k tomu lidí píšou..... Ty lidi vůbec nepřemýšlí☹. Jako tohle je fakt strašidelný, jak lidi věří čemukoliv, co se objeví na internetu.

Strana