Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Budu te oslovovat a budu te oznacovat do te doby, dokud tady budes sdilet lzi a hlouposti. Marcelko, nekaz tady o zumpe a moralce, kdyz lidem nadavas do postizenych a musi ti to smaznout i admin kdyz ti rupnou nervy a nedokazes se ovladat. Chtelo by to obcas prodychat, idealne u otevreneho okna. Akorat bacha na to, abys nevdechla nejakej ten cip, to by pak mohli zjistit, jak ses na tom s ockovanim. A nezavid mi prosim moji praci, uc se, vzdelavej, cti a budes take uspesna. Treba pak rozdavat rozumy do te Prahy priletis letadlem a nebudes se opruzovat v Pendoline.😉
Ze jeste nekdo veri tomu,co tady tvrdi x ty ministr zdravotnictvi,vzdyt se tam meni jako ponozky,nejen ministri,ale i jejich nazory...
@marcicek84 tak lepší věřit ministrovi,než tobě,ne?
@marcicek84 Hele, ja v tom zacinam mit chaos. Tak jelenice a marketka te nesmi oznacovat a ja naopak musim? Rozumim tomu dobre?
@jelenice_zavodnice... neni co zavidet holka a ty bys prece tak rada,aby ti ostatni zavideli,no tak treba az opravdu bude co....tobe ta prace spise nesvedci a nezvladas ji,vubec nedokazes byt nad veci,coz je klicova vlastnost dobreho projektaka,meli by ti dat kurz slusneho chovani...zkus neco jineho,co te nebude tak vycerpavat,mozna prijdes i na jine myslenky...ale.uzij si vecer,myslim,ze mas dost jonych starosti,proto ty neumerne reakce...
@meesha kdyz o nekom pises tak proc bys ho neoznacila, pani vyse me evidentne nevydychava,tak na to jedina mozna rada, at na me vubec nereaguje a vubec o me uz nepise,at primo s oznacenim a nebo neprimo bez oznaceni
@marketa11112 verit ministrovi,ktereho zase za chvilku odvolaji a zas tam bude jiny a bude hlasat neco jineho,i ten prymula dotez taha za nitky,ja fakt nevim Market,jestli vsazis na toho spravneho kone (docasneho ministra)
@marcicek84 ministerstvo je zatim v teto otazce konzistnentni. "Vyhrozovat" povinnym ockovanim by bylo kontraproduktivni. Neni duvod tomu neverit. Ze z ockovani mohou vyplyvat urcite benefity neni nic spatneho.
@marcicek84 Jediny, kdo tady potrebuje kurz slusneho chovani, ses ty Marcelko. Nemas smysl pro humor, myslis si, jak to umis s nadsazkou a ironii a houby, take neumis, jen se ztrapnujes a zabredavas hloubeji a hloubeji. Motas se do vlastnich lzi, neumis prekousnout, ze v teto diskuzi jsou chytrejsi a vzdelanejsi lidi, kteri te setrou na prvni dobu. Ses sebestredna a detinska. Neumis ani provokovat i kdyz se o to tak vehementne snazis pouzivanim treti osoby, neprimych narazek a chabymi dvousmysly. Jak rikam, chce to cist vic, vic nez jen ty tvoje oblibene denniky a zpravodaje pochybnych informaci. Tam tu slovni zasobu ani obzory moc nerozsiris.
@marketa11112 tak boty klaply? 👍
rikam to nerada (zatim me teda Mr. B. neohromil), ale myslim, ze to Blatny v parlamentu vysvetlil docela hezky. Ono jim jde o snizeni vseobecne mobility. V okamziku, kdy otevres i ty male obchody, tak se proste ten pohyb lidi nabaluje a zvysi. Jasne, ze tam primo je par lidi, u nas treba do obuvi pousteli jen jeden zakaznik/prodavacka, ale....dopravuji se do nich prodavaci, zakaznici, zavazi zbozi atd, lidi se zacnou potkavat, tu se zastavi cestou jeste tam a tam.......Zda se to zanedbatelne, ale vynasob si to tisicovkama malych obchudku a uvidis, ze to ma smysl. Hyper proste nechali jako "nutne zlo", jsou to jednotliva centra, kam ti lide jedou primo a ta fluktuace neni potom tak velka. Tech malych je mi teda hrozne lito, stat by to mel kvalitne kompenzovat. :/
@jelenice_zavodnice zkus si precist sve prispevky zpetne,abys pochopila kdo co z nas dvou potrebuje 🙂 ale vis co se rika,chytremu napovez,hloupeho trkni... jsem rada,ze nejsem jako ty a doufam,ze nikdy takhle nedopadnu,vubec po tom vsem cos tady od zacatku predvadla se divim,ze mas odvahu se zde vubec ozyvat,hrdinka,ktera kdyz jde do tuheho utece jak para nad hrncem,ano byla jsem k tobe prilis velkorysa a vubec si to nezaslouzis,jsi takova cerna kanka,ktera bude kankat po druhych a sama je cerna od hlavy az k pate,takze ti preji dobrou noc,je to s tebou zbytecna ztrata casu...
@meesha asi si pockam az to bude aktualni a jak dlouho toto stanovisko udrzi a jestli tedy to neudelaji tak,ze te k tomu donuti temi "vyhodami" ve smyslu slovenskych testu,kde taky lide nechteli a museli...pristi rok asi rozhodne...
@jelenice_zavodnice tak a mas to 😂 kanko hrdinna 😂 M k tobe byla velkorysa :D :D :D ...pobavilo
@marcicek84 ja vim, ze je to OT, a ze je to mezi vama, ale jak se ta velkorysost projevila, clouma mnou zvedavost 😂 a jooo, ted se fakt bavim
@marcicek84 prvni rozumne slovo 🙂 vyckejme a uvidime. Prskat muzeme potom 🙂
@marcicek84 To souhlasim, vsechny tve prispevky jsou zbytecna ztrata casu, kloubouk dolu pred tak silnym prohlasenim, to se ti musela trast u ruka kdyz si to psala.
A dekuji za tu projevenou velkorysost, mam slzy na krajicku, tak mne to dojalo. Hadam, ze to bude ta nabidka pravnickych sluzeb tve sestry, kdyz jsem tady poklesla tak hluboko a myslela si, ze jsi schopna travit v teto diskuzi jeste vic casu a psat si sama se sebou.
Nebo tim velkorysim gestem je snad novy pohled na matematickou gramotnost kdyz jsme tady resily procenta lidi s rouskami v prazskem metru? Je toho tolik a ja nevdecnica nevdecna jsem ti neprijevila ani za mak vdecnosti v teto tezke dobe. A pritom, ty se tak snazis, kazdy den id brezna to tady trpelive vysvetlujes, pouzivas pojmy z rise ptactva a hmyzu abychom si udelaly lepsi predstavu o hierarchii zakonitostech prirody a doplnujes to o nevsedne zazitky z ruznych informacnich toku.
Ja uz to vim, ty si nase spasa, ktera nas zachrani pred tim velkym globalizovanym svetem. Stokrat dekuji a trikrat hura.
Hudba, kvetiny a deti s mavatkami.
@meesha Ja vim, budu brecet. Stestim, dojetim i smutkem. Ale snad nase argentinska telenovela jeste nekonci...
@meesha ona vi o cem mluvim,vlacela me tady doslova kanaly,spojovala me s anonymni autorkou diskuze,neverila chtela dukaz,ze se pak omluvi,tak ho dostala,no a co myslis ze se stalo s omluvou,radeji se vyparila jako para nad hrncem,omluvu nejdriv poslala po jinych az za dlouho mi pak psala SZ,kde pres urazky a provokace by clovek tu omluvu pohledal lupou,dokonce me hecovala,at to dam na PCR,ze se neboji,ze tam ma zname,pak proti pravidlum vytahovala veci ze soukrome posty a vypoustela dezinformace,stejne jako ted a i pres to vsechno jak se zachovala jsem ji nabidla smir (to by ona ssi nedokazala),prijala jej,ale jak vidno,dlouho ji to nevydrzelo...ono to vse v historii diskuze lze najit,jen se ji divim,ze porad chce,at se k tomu vracime,asi to ponizeni neustala do ted,tak se chodi mstit...
@marcicek84 🤣🤣🤣 fakt telenovela ☝️
@meesha ona se tim nerada chlubi,ale mela tady dost z ostudy kabat...urcite bude psat az do rana pokracovani 🤣🤣🤣
@marcicek84 Brzdi a nelzi zlaticko, uz ti lita para z usi, z ostudy kabat mas jen ty. Dostala si omluvu, pres sz jsme si pokecaly ale nic se nevynaselo (tedy ja ne, co si vynesla ty, to je tvuj problem, ze neumis pravidla slusneho chovani na internetu), nozkou si si zadupkala, jazycek vyplazla, nabidla smir a pak si ho smetla ze stolu. A dobre vis, ze ti to muzu dohledat, v tom jsem fakt dobra 😉.
Bez spinkat, zitra budes ubrucena a jeste tady nasdilis dalsi blbost z netu a budu ti to muset korigovat. A zase budes nastavana, budes v slovniku lovit nove pojmy z biologie a jeste zase bude muset uradovat admin kdyz se neovladnes.
@jelenice_zavodnice tolik zlosti pri veceru,asi z toho do rana neusnes... 🙈🙉🙊tobe snad na ten covid pomrela pulka rodiny,jinak si tve nepricetne chovani nedovedu vysvetlit...🤔takze mame smeteny smir ze stolu, dobre vedet...ja fakt odmitam reagovat na tve nepravdy,snad si to zklamani uzijes...😋
@marcicek84 Cekala jsem, kdy se snizis k te nejvetsi ubohosti, kterou si tady nekolikrat predvedla. Bez spat. A pomodli se, treba ti bude odpusteno.
@marcicek84 a budou dalsi lide umirat..ze stezku.....:(
@marketka_m přesně tak...já už opravdu nevím... teď už prohlašují, že bude třetí vlna v lednu nebo únoru...a budou pořád stále dokola, dokud lidi nezlomí a ti si se sebou nechají dělat co se jim zlíbí...
@marcicek84 jo jo... ted jsem to viděla... takže v lednu očekávám třetí zavření škol...

Jinak v telce ministr zdravotnictví řekl, že očkování nebude v žádném případě povinné. Ale, že kdo se očkovat nechá, tomu z toho mohou plynout nějaké výhody. Ty nevyjmenoval. U nás lidé slyší na prachy. Myslím,že při nadílce pár stovek,bude na vakcínu stát fronta. Vždyť už rozdávají všem, ne? Jsem teď zvědavá, jak dopadne zrušení superhrubé mzdy, zvýšení daňového odečtu,minimální mzdy i dětské přídavky. Takovy balík peněz. Jestli bude u jara další vlna Corona a všechno zase zavrou, tedy pokud vše vůbec stihnou otevřít, tak to bude fakt masakr. To bude prázdných obchodu a hospod.
Já to nevydržela a objednala jsem dětem boty z netu - z místního obchodu a stejnou značku,kterou už měly. Klaplo to. Za dva měsíce asi budu muset objednat větší, děti rychle rostou. Holt si už zvykám. Jen nechápu, proč nesmí být otevřené obchody. Vždyť v nábytku, obuvi či hadrech, nikdy není tolik lidí jako v supermarketu.