Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 uz se prodava nejaky taffix sprej, ale nezkoumala jsem to.
@gramar jak jsem psala,muselo by se vedet jake jsou dlouhodobe ci nezadouci ucinky,takhle tezko soudit,nemame pribalovy letak,nevime...
Myslenka se mi libi vice,ale s hromadou NU a kdo vi ceho to by tez vyslo do prazdna...
@marcicek84 No tak to teda bych volila raději očkování, než si každé ráno před odchodem šňupnout :D
@gramar náhodou šnupání každý den pro své "zdraví" to zní skvěle.. :D

@marketka_m No to ano, ale záleží na materiálu a tomu na předpis moc šancí nedávám :D
@gramar zalezi jak by ro snupani bylo bezpecne...ale treba kdyby se vmro vyuzivalo pro ceste letadlem tak by ty prenosy nebyly takovy,vyuzito se urcite nejde,jen nevim s tou kazdodenni potrebou co ti obsahuje a jak to pusobi na organismus...
@marketka_m tak ani druha davka ti 100 procentni jistotu nezajisti..
@marcicek84 Ale nikdy nikdo netvrdil, že účinnost očkování bude 100% Já chápu proč se nechceš nechat očkovat a v tomto máme názor prakticky stejný, na druhou stranu mám chvílema dojem, že taháš každou zprávu jak kočka koťata a působí to tak že nejde o bezpečnost, ale o dehonestaci celého očkování. Samozřejmě je to tvoje věc, ale spíš to na mě chvílema působí tak že i kdyby byla studie hotová a i kdyby byla vakcína bezchybná, tak stejně budeš hledat sebemenší záminku proč je to špatné...
@gramar tak to mas spatny usudek,mne to ockovani vadi opravdu hlavne kvuli bezpecnosti...kdo se chce ockovat a je to jeho vule,klidne at se ockuje,je to jeho vec....navic mi ty nove druhy mRNA vadi nejvic,klasicne typy ockovani by se zkousnout daly, tez po radnem odzkouseni...myslim si,ze lide nemaji byt pokusnymi kraliky,stejne mi prijde,ze cela korona a ta opatreni jsou prehnane...
Kazdopadne bezchybnost vakciny prave proveri az cas,tedy ja si pockam a teprve pak se muzeme bavit o tom,zda do toho jit ci nikoli...
Kdyz uz mas smazanou tu duplicitni diskuzi, prosim, nezapomen si vyresit tuto pripominku admina @meesha alias @marge_s :
Používej jen jeden profil
Vystupovat pod více profily není fér. Pokud se bojíš něco prezentovat pod svým profilem, máš dvě možnosti:
Pokud se chceš o něčem poradit a je to pro tebe příliš osobní, můžeš při založení diskuze využít možnost přidat diskuzi bez přihlašovacího jména.
Pokud chceš na stránku pod falešným jménem přidat něco, co na ni nepatří, jednoduše to tam nedávej vůbec. Riskuješ tak zablokování všech svých profilů.
@hojda jo, ty mas porad spatny odhad,to se o tobe vi...vetsinou i prekroutis mou zakladni myslenku...ale neni ostuda si priznat chybu...
@marcicek84 Není nutné nic překrucovat, stačí si přečíst tvoje příspěvky na téma očkování a vakcína.
@hojda no,pokud vim,bylas to ty,ktera nedavno tez byla proti,ze jestli se nechas,az se to poradne odzkousi,kdyz se na to ptam,zda jsi zmenila nazor,jen se odpovedi vyhybas,ano jsi na uplne stejne lodi,jen by ti to tve provax kamaradky neodpustily,aspon se za to nestyd...ono totiz kdybys to priznala,uz bys do me nemela s cim sit...takze pekny zbytek vecera 🙂
@marcicek84 vazena damo, trhnete si nohou. Moje posledni slovo. Jestli mas nejaky problem, nahlas si to sama. Cus
@marcicek84 jo a taky muzes nahlasit ten posledni prispevek, ze jsem na tebe oskliva.
@marge_s to neumis vymazat jeden profil? 🙊🙈🙉 No jako nahlasit te,aby te blokli na obou profilech,to vazne po me zadas? 😳😳😳
@marcicek84 Tak to se pleteš a překrucuješ, jako vždy. Odpověděla jsem ti několikrát a pokaždé stejně, tak si to najdi. Já rozhodně proti očkování nejsem, vadí mi když se šíří informace, které nejsou pravda a to je tvůj obor. Ty žiješ fakt dost zvláštní život, jestli se to s kým se bavíš a kamarádíš řídí podle toho jestli se někdo očkuje nebo ne......
@hojda tva odpoved byla vzdy takova,ze ti nevadi test,abys mohla litat letadlem a s ockovanim vyckas,ze hned si jej davat nechces,pokud to tedy stale plati,pak nechapu proc do me porad vrtas,kdyz mas na to uplne stejny nazor. A pokud uz proti ockovani nejsi a nechas se ockovat hned jak to pujde,pak je to zmena tveho nazoru,takze jak to tedy je? Hele klidne si delej co chces,je to tvoje vec,mne se jen nelibi,ze druhe za neco kritizujes a pak delas to same nebo mas ten stejny nazor...Preji pekny zbytek vecera,snad aspon prijde vnitrni uvedomeni...💃😴
@marcicek84 Tak ještě jednou, když jsi to doposud nepochopila. Nevadí mi test, nevadí mi rouška, nevadí mi očkování a o svém očkování se budu rozhodovat až v okamžiku, kdy to bude aktuální, dle aktuální situace a dle dostupných informací, poradím se s lékařem a kamarádkou, které má k tomuto oboru hodně blízko. To je celé. Stejný názor s tebou nemám a kritizuji tvoje šíření nepravdivých informací ohledně covidu i očkování od samého začátku. Chápeš ten rozdíl? Je mi šumák jestli se necháš očkovat nebo ne, ale nešiř nepravdy.
@hojda uz jsi zacyklena,jsi radeji spat,rano moudrejsi vecera 😉😴
Takze ockovani bude pro vsechny ucitele jako narodni strategie k ockovani,tak to zaciname svistet z kopce...A kdo se nenaockuje bude zlyncovan,protoze rodice deti chteji,at se deti vrati do skol a bez rousek...
https://www.novinky.cz/veda-skoly/clanek/ockova...
@marcicek84 tak je tam napdano ze budou mot prednost ucitele pred normalnima uchazeci...ale neznamrna to ze musi vsichni povinne...a rodice se nemohou dozvedet kdo je a kdo neni ockovanx.je prece GDPR...to uz by bylo moc
@marketka_m tak pokud budou vakciny nutit,profese,ktere ridi stat,bude stat k tomuto kroku nutit,k tomu muze velmi lehce dojit a nebudou to jen ucitele,ale i urednici...aby to nedopadlo tak,ze kdyz se ti nelibi,muzes z techto profesi odejit,uz prece muzou zase ucit i neoegagogove...Kazdopadne stat bude potrebovat udat vakcinu,rodice tlaci na otevreni skol,detem ty rousky tez vadi...no jako to bude jeste sranda...
@marcicek84 hele to prijde mozna za rok dva..ted ne...ted to bude dobrovolne...i ve skole.pak sr pripravi zakon,vyhlaska ze statni zamestnanci musi..jinak zmeni praci.
@marketka_m vsak rikam,ze to jeste bude sranda,jen aby to neprislo driv nez si myslime,kdyz o tu vakcinu nebude zajem...stat ty procenta proockovanosti vydre tam,kde ma sve zamestnance,co jineho mu pak zbude...proste vakcinacni vlak se rozjizdi...
@marcicek84 posledni zpravy byly ze pro vsechny zajemce se nedostane.ze poptavka vyssi nez prijem.tak snad to tak bude...
@marketka_m ale pri 40procentnim zajmu mas 30 procentni rezervu...no uvidime...

@marcicek84 A šla bys do nějakého prakticky netestovaného spreje, místo očkování? Mě to přijde v podstatě stejné... Jak bych mohla vědět že, teoreticky, nerozšlehám nosní přepážku...?