icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
10. led 2021

@marge_s to on tam s tebou nikdo nediskutuje nebo co,je fakt ze jsem tam uz dlouho nebyla,jelikoz to tam bylo mrtve a format skupiny mi nikdy nevyhovoval,ale nemyslim si,ze by se tsm toho tolik zmenilo,totiz ne vsichni clenove jsou nastaveni provax a opatreni za kazdou cenu a ja na takove provax clanky porad dokola nejsem zvedava...no a jestli mi tu vadis,vis me jen udivuje jak jsi v te sve smazle diskuzi psala,ze tady vyklizis pole,ze mame byt rady a ono nic.Hlavne ses tady zase navazela do maktetka_m a jen za prezentaci jineho nazoru, nez kteremu veris...

marketka_m
10. led 2021

no musime si vsichni uvedomit ze ten virus tady bude!!!! ani ockovani ho nezabije..jenom zmirni priznaky..ale virus tady bude...uz parkrat to zminili odbornici..
jinak v polsku otevirajo i pres zakazy nekteri restaurace.mam tam znamou.v Tesine otevreli.na to hned prijela kriminalni policie s higienou..drsna prohlidka a kontrola po tom co odmitli zavrit...a bude tohi vic a vic.lide to nevydrzi.maji hypoteky a rodiny.

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m takze virus tu bud eporad a my teda porad budeme zavreni,obchody zavrene a deti bez skol,ockovani sireni nebrani,takze taky slepa ulicka,nvic jestli se naockuje aspon pulka naroda neni jiste,vlasnte ani ty vakciny pro ty zajemce nejsou,takze co ted?Nezvladaji to,absolutne a proto lide demonstruji,nic uz neni logicke...

marketka_m
10. led 2021

@marcicek84 jak bylo receno.prijde valka obcanska..pomalu k tomu smerujeme..

hojda
10. led 2021

@marketka_m K těch krematoriím, už to není problém jen Ostravy. https://www.facebook.com/CT24.cz/videos/1672833...

marcicek84
10. led 2021

@marge_s 😂😂😂 tak to je dobry,madam sikana mi zrusila prisrup do te verejne skupiny o Coronaviru?🙊🙉🙈ani nenapsala duvod,protoze pochybuji o tom,ze nejaky byl,to jsem zvedava,zda toto bude kun trpet, jelikoz se jedna o verejnou skupinu,nikoli soukromou...🤣🤣🤣 Ale coz stejne tam chcipl PES a hlavni osoby,ktere chtely diskutovat beze me jsou zde zase zpatky nalezle,o to to je usmevnejsi...🙈🙉🙊

marcicek84
10. led 2021

@hojda akorat vis jak to je s tou Ostravou,a je otazkou jak to je jinde...

marketka_m
10. led 2021

@marcicek84 a proc???@marge_s??? vsak jsi psala ze kdyz nekdo porusi pravidla.nevsimla jsem si ze marci porusila.nezlob se na mne...ale taky nesdilim se vsemi nazor ale tphle mi prijde moc uz

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m to byla jelenice...ale ani nenapsala duvod,nevim tez o tom,ze bych neco porusila,ted jsem.tam.ani dlouho nebyla tak kdo vi jak dlouho ho uz nemam,ale tak i to o necem vypovida...neobjektivita...chteji jen provax clanky bez vyvazovani,proc pak na to nemaji soukromou skupinku,nechapu...

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m no k obcanske valce to smeruje kazdopadne,staci krome opatreni rozdelit obcany na dve kategorie ockovane a neockovane

marketka_m
10. led 2021

@marcicek84 me to prestava bavit ten MK...jako to je uz na hlavu...proste klasika.jiny nazor odstrelit..

marketka_m
10. led 2021
marketka_m
10. led 2021

@marcicek84 aha.tak jelenice..fakt by me zajimlo proc...abych se bala jiz tam napsat protoze me taky odstreli🙂

marketka_m
10. led 2021

@jelenice_zavodnice fakt me to zajima.mohla by ses vyjadrit prosim?

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m zbytecne,pokud se nekdo pasuje do role moderatora,tak se tak ma chovat,minimalne ma upozornit pokud dochazi k poruseni pravidel,nic z toho se nestalo,byl pouze odepren pristup,podotykam do verejne skupiny a pokud jsou nastaveny ty pravidla nesrozumitelne
nepochopitelne a daji se vylozit vice zpusoby,tak je by mely byt vysvetleny,az pote se da odepirat nejaky pristup...no jestli i toto MK prejde,tak je to uz docela siiila...

jelenice_zavodnice
10. led 2021

Uživatelka marcicek84 již není ve skupině "Coronavirus doma i ve světe - informace a diskuze" protože porušila pravidla. Důvod byl uvedený v popisu pro admina a admini jej vidí ale pro jednotlivé uživatele není viditelný, takové je technické nastavení veřejných skupin na MK.
@marketka_m Členství ve skupině je dobrovolné, nikoho odstřelovat nehodlám pokud neporušuje pravidla nebo nevyvolává jiné slovní konflikty. Skupina je na to, aby si tam lidé sdíleli a početli informace a ne aby tam chodili tajně nahlížet a pak se vysmívat s cílem provokovat v jiných diskuzích na zdi.
Jak koukám, docela si pochytila už manýry uživatelky marcicka, když si do této diskuze přišla, měla si jiný projev.

marcicek84
10. led 2021

@jelenice_zavodnice cituji dane pravidlo skupiny Co je v této skupině nevhodné
Provokace, osočování a urážení členů a šíření nepravdivých informací a hoaxů, kopírování informací z této skupiny a jejich zveřejňování v jiných diskuzích s cílem provokovat.

Ja zadne informace z teto skupiny nekopirovala ani nezverejnovala a uz vubec ne s cilem provokovat.Toto udelala jina uzivatelka hojda a ta tam pristup jeste ma nebo jej ma taky zamezeny? Jelikoz jsem ji tady na toto pravidlo upozornila,tak to vypada na mstu,jelikoz dle tvych pravidel jsem zadne neporusila ani jsem nebyla na nic takoveho tebou upozornena,odeprit pristup bez moznosti obrany nebo dovysvetleni nejakych jinych pravidel je velmi nestandardni postup,tve vykladani pravidel je jine,nez to co je psano a asi i @marketka_m je na odstrel,jak to tak ctu...

marketka_m
10. led 2021

@jelenice_zavodnice já se slušně zeptala proč byla odstraněna.. nevím co na tom je divného.... no já do skupiny koukám, jsou tam fajn články, a ted se už bojím cokoliv komentovat abych nebyla také oddstraněna ze skupiny. jednoduché

hojda
10. led 2021

@marcicek84 Ty to fakt pořád nechápeš? Je rozdíl překopírovat celý příspěvek z té druhé diskuze a s určitými záměry ho vkládat jinam. Já jsem jen vložila stejný link pro marketka_m, protože se tu neustále ptá, jak poznat hoax a dezinformace, to byl návod jak s informacemi pracovat.

marketka_m
10. led 2021

@hojda
@marcicek84
@jelenice_zavodnice
hele dámy, nechci abychom se ted pohádali, jenom mě zajímalo proč některé uživatelky se blokují... pokud to má opravnění ok... ale ted mi příjde že marcela ve skupině neprovokovala... aspon sem neposřehla...

marge_s
10. led 2021

@marketka_m tohle slo fakt mimo me. 🙂 . A mimochodem, ja tady reaguju jen na ostatni, pokud me marci primo neoslovi. A ten Stransky me, pravda, zaujal, protoze to vypada, ze se nadobro zblaznil :/ Myslela jsem, ze je trochu vystredni (treba jeho navrh na odvolani Klause, protoze ma psychiatrickou diagnozu byl docela zabavny :D ), ale tohle bych necekala. Proto jsem na to taky reagovala 🙂

marketka_m
10. led 2021

@marge_s ok, je mi líto totiž že MK už nefunguje jako dávnno.. celý covid ho zničil, více osočování a nadávek, lidé neumí snést jiný názor atd... skupinu vznikají tak aby nějaká uživatelka tam nemohla i když se slušně chová... (a to není jenom skupina covid, je takových více)... takže mi z toho je celkem smutno.

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m ja tez o nicem nevim presto mely potrebu me vyblokovat,at zije svoboda projevu...
@hojda ja ty pravidla netvorim,dle citace bys to delat nemela,protoze to mohla marketka pochopit ne jako tvou dobrou vuli ale tez jako provokaci,kdyz i ona se do te skupiny dostane...ale blok mam mit ja,vzdyt je to smesne @jelenice_zavodnice

marcicek84
10. led 2021

@marketka_m je to jejich osobni prohra a velka ostuda,kdyby byl padny duvod,ale ten tady bohuzel chybi

marge_s
10. led 2021

@marketka_m nevim, pro me to neni stredobod vesmiru. (A popravde Jelenici verim, ze mela duvod, vzdyt vidis, jak se marci neurvale chova. Vubec by me neprekvapilo, kdyby v tom pokracovala jinde)

marketka_m
10. led 2021

@marcicek84 neboj jelikož jsem tam už asi okomentovala 3 úpřésúpěvky, tak možná budu taky "vypnuta"..

@marge_s ano souhlas... marci někdy přepíškla, to neskryvam... ale ve skupině jsem si právě říkala že je fajn že se drží pravidel... a ted toto :(

marcicek84
10. led 2021

@marge_s co prosim,ja pisi jen sem a tam jsem prispela jen parkrat,co se tyce koronaviru jelikoz mi format skupiny nikdy nevyhovoval,jsem tam jen okrajove,takze bych opravdu ten duvod chtela znat,protoze neni zadny,ktery by byl objektivni

marge_s
10. led 2021

@marcicek84 ale proc se ptas me? :o

marcicek84
10. led 2021

@marge_s moderator vam jaksi nekomunikuje,tak to je tez nestandardni,tak co,zapojime MK,dle pravidel verejne diskuze bych musela byt opakove moderatorem upozornovana na poruseni pravidel a to se nestalo @marketka_m

jelenice_zavodnice
10. led 2021

@marcicek84 Dle mého názoru si pravidla porušila a admini to nerozporovali. Pokud se ti to nelíbí, můžeš kontaktovat admina a žádat o nápravu nebo vysvětlení. Do skupiny si chodila nahlížet a v této diskuzi si neustále mlela cosi o tom, že skupina je mrtvá, ve skupině schcípnul pes a něco o pravidýlkach a tak. To považuji za cílenou provokaci využívajíc k tomu moji skupinu. Moderátor nemá povinnost tě informovat o tvém přešlapu a technicky to MK ani nevyžaduje.
@marketka_m Já ti slušně odpověděla. Prostě jinde v diskuzích i na tvém profilu máš rozumné věci, normální příspěvky. Ale tady se pod vlivem neurvalé a věcně naštvané Marcely chováš prostě jinak, máš i jiný psaný projev, s nádechem nevydařené ironie, provokace a pohrdaní jiným názorem a vlastně možná ani nejsi ochotna ho vyslechnout. Jiný názor ti neberu a můžeš v klidu komentovat věci ve skupině. Pokud vím, normálně jsem ti tam odpovídala, když si se zeptala na očkovaní a pokud se mně jmenovitě zeptáš i na jiné věci, nemám problém odpovídat. Neodvolávám se na to, že nemám čas, nemám chuť nebo mám na programu něco zábavnějšího a pak to nechám vyšumět do ztracena.

Strana