Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marketka_m Nemluvím o třetí vlně, té už je hodně těžké se vyhnout díky počasí. Mluvím o té druhé, kterou jsem u nás měli a nemuseli jsme jí mít. Bohužel kombinace vláda + dezinformace vykonala své a levné to nebylo, to víme všichni. Navíc druhá ani pořádně nedoběhla a už se rozvolnilo, takže to tu máme zpět i s úroky☹.
@jelenice_zavodnice shodou náhod jsem se sem dnes mrkla, protože jsem neměla do čeho píchnout při uspávání mrnete a byla jsem zvědavá, zda se zde dočtu po hodně dlouhé době něco zajímavého, anebo zase jen hádky... No... O nic jsem nepřišla 🙈 takže jsem si přečetla aktuální stránku, kde zrovna píšeš o mě 😅
Jinak ano, nechodím už tady, je mi z toho zle, jak se tady dámy urážejí a jen se hádají, aby se hádaly. Co se týče toho smazání, jako anonym nemám nárok na nahlašování příspěvků, jediná možnost by byla napsat admínům SZ, nebo je označit tady v příspěvku. A k čemu by to vedlo? Založila by se diskuze nová a hádky by byly znovu. Myslím, že diskuze od @marge_s byla jasným důkazem. Když mají se dámy potřebu žrát, tak ať se žerou. Aspoň mají k tomu tuto diskuzi a můžou si i zpětně dohledat, kdy kdo řekl A, kdy kdo řekl B. Co už...
Pokud by mi ale více lidí napsalo, že diskuzi chtějí smazat, nemám problém tady napsat příspěvek pro adminy, aby to smazali.
Takže pokud se Vás sejde více, co chce tuto diskuzi smazat napište. Já se během zítřka mrknu a zhodnotím. Je to na Vás 😉
Anebo jinak. Nemusím mít tolik času. Dávám dva příspěvky a podle toho se rozhodne. Olajkujte, co chcete.
Chci, aby byla diskuze smazána.
Nechci, aby byla diskuze smazána.
Anonymni - Hlavne jde o to,ze jsou tady lide,kteri stejne pravidelne neprispivaji,kazdopadne ted bych byla rada,aby to bylo zachovano minimalne do vyreseni toho,co tady bylo napsalo o vejene skupine,aby to admini mohli posoudit.
@marcicek84 Oki, beru na vědomí. Dávám tomu tedy více dní. Nebudu číst komentáře, mrknu akorát na tuto stránku tj. 498 a záleží na Vás, pro co se rozhodne většina.
@hojda a dle tebe za to muzou konspiratori ze vlada leto nechala jako by nic nebylo?
@marketka_m za vsechno prece muzou neukazneni obcane...to jsem tady cetla jiz nekolikrat...
@marketka_m Je to kombinace více faktorů a dezinformátoři mají svůj díl. (O létě a rouškách jsem vůbec nemluvila, to je čistě vládní rozhodnutí).
@hojda asi se nerozumime...druha vlna byla pred nebo po lete
@marketka_m po létě, v srpnu se řešilo znovuzavedení roušek, zvedla se vlna nevole (protože covid není, zeslábl atd. ) a Babiš to smetl ze stolu.
@hojda no ale babis je prokonspiracni?ze posloucha mensinu?
@marketka_m Babiš dělá, co mu poradí jeho marketér😂, aby měl co nejvíc hlasů.
@hojda s tim souhlasim... ale ted jsi trohu konspiratorka..protoze mozna babis nema marketery a statostiky a ty mu ublizujes...ne sranda..jasne ze to tak je...ale nevidim za tim ty konspirace jako vysledek vlny dalsi
@marketka_m Marketko, k tem famam https://denikn.cz/535215/prijdu-na-sichtu-a-chc...
Mne je blby to sem kopirovat, asi se ti to nezobrazi, protoze predplatne, ale hodim ti to do SZ. Neni o cem. Milos Cermak mel na twitteru takovy "vtip". Dva kapri v rybnice se bavi: "Tak Karel to ma uz taky za sebou..." "Nerikej, a na co zemrel?" "to nevime, ale s bramborovym salatem..."
@marketka_m reakce na text Stránského
@hojda aha díky za foto... a ten počet nakažených to je číslo od začátku pandemie??? tedy od ledna 2020?
@hojda aha a ty počty se vždy vztahují na celkový počet nemocných nebo na jaké číslo? z toho jeho textu chápu že on to vztahuje jenom na poslední týden .. cituje tam že za minulý týden nejhorší číslo a pak začíná počítat... (nerypu, chci to pochopit)
@marketka_m no kazdopadne i kdyz bys to spocetla s temi spravnymi cisly,tak ne to procento sice vyssi ale porad mizive,takze ve vysledku ten zaver clanku neni mimo...
Anonymní uživatelka - Je mi to asi jedno, co bude s touto diskuzí, nechám to na tobě, resp. na jiných. Sorry, neměla jsem v plánu tě zatahovat do nějakých dalších konverzací v této diskuzi.
A uz se nam to s temi vakcinami zase zamotava,umrti lekare... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-usa...
Konecne normalni testy? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nesnasite-...
Jo takze nejen do hospody,ale i do hotelu s negativnim testem, no aby tam nekdo jeste za techto podminek vkrocil.... https://echo24.cz/a/S7iQ7/do-hotelu-nebo-restau...

@hojda jak za třetí vlnu můžou konspirace? tím že lidé stávkují? ale já se jim nedivím, za chvíli nebudou mít co jíst :(