icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 mě tvé názory nezajímají, je to jedna hovadina za druhou. Precenujes se. 🙂.

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 vidíš, totéž si myslím o tvých, to jsem ráda, že jsme si to vyříkaly... 🙂

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 odstup satane. 🙂))

marcicek84
10. únor 2021

😂😂😂 jak umí být někteří dětinští...příště by měli vzít s sebou svěcenou vodu a česnek 😂😂😂

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 obavam se, ze na tebe nebude fungovat ani to. 🙂

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 ale jdi ty...

marketa11112
10. únor 2021

tak ja teda nevim, ale odkud ze to ten covid je? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/who-nevi-odk...

marge_s
10. únor 2021

@marcicek84 neopisuj furt 😂

marketa11112
10. únor 2021

no a zde neco o zodpovednosti lidi.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/studie-skoro...

marcicek84
10. únor 2021

to, že nic nedokázali a nevědí odkud covid je, je pěkné, čína stihla zamést stopy...

marcicek84
10. únor 2021

@marge_s ty máš na něco patent? já vím, ty si myslíš, že na rozum... 😂

marge_s
10. únor 2021

@marcicek84 to vis ze jo, je to legracni, nic vic

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 asi neumis cist. ale s tim se tu setkavame casto.

marge_s
10. únor 2021

@marcicek84 Hele, neco pro tebe mam. Pro predstavu, jak to vypada, kdyz se nachaji "lidi normalne zit". Takhle to vyada v Manaus. Nechali to loni proletet populaci bez opatreni. Dneska jsou tam, kde byli predtim. Druha vlna, stejne na prd. Umiraji mladi, nerizikovi, silni, slabi, vsichni. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/snimky-z-lat...

gramar
10. únor 2021

@marcicek84 No hele asi je to jedno, já dnes nějak nemám chuť obhajovat své názory ani svou rodinou. Dělají co dělají a určitě jim budu věřit víc než Pekové, nebo více než tobě, tak to prostě je..

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 V úterý Světová zdravotnická organizace (WHO) prohlásila, že se jí ve spolupráci s experty z Číny nepodařilo odhalit původ nového typu koronaviru, který způsobil pandemii covidu-19.
- vše ostatní jsou spekulace (ostavit něco zásadního na slovo pravděpodobně nebo nepravděpodobně je k smíchu, když to nevědí), hlavně WHO dlouho tutlala problém, díky tomu to máme v celém světě, někteří členové mají enormní zájem čínu nepotopit, takže závěry WHO ve vyšetřování jsou k smíchu...a ano o tom, že viry v netopýrech mají pandemický potenciál se ví snad už desítky let...takže ten článek má nulovou vypovídající hodnotu...a pokud vím, do wuchanu se vrátili o roce, kdy v labině mohli v klidu zamést stopy, no stress, ať tím krmí někoho jiného...

marcicek84
10. únor 2021

@gramar věřit si můžeš kom chceš a čemu chceš, stejně jako já 😉

marcicek84
10. únor 2021

@marge_s to je staré, nicméně tady u nás máš zavříno, tak nemusíš vyšilovat, i když pro tvůj vlastní klid bych si na domu pořídila vlastní přístroj na kyslík i s bombou 🙂

marge_s
10. únor 2021

@marcicek84 tys to vazne nepochopila? Tak polopate: posilam ti to jako zivouci dukaz toho, proc mame za to, ze ty tvoje pozadavky "nechat zit" proste nemohou fungovat. Uz chapeme? (to neznamena souhlasime, aby bylo jasno, mne je jasny, ze tobe je to putna, a ze by ses nedejboze zamyslela, z toho te nepodezrivam)

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 to ty jsi vzdy verila WHO a hlasala jejich pravdu. a najednou ti 96 % pravdepodobnost nestaci?
vis proc nikdo nenajde 100 % shodu? ten virus mutuje, mutuje velmi rychle, pacient nula neni. a zrejme uz ani ten by nemel v tele 100 % shodneho viru.

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 who a jejich vztahy k číně, ne tomu opravdu nevěřím...ani žádné jimi udávané pravděpodobnosti v tomto případě...

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 v tomto pripade? a ve kterem ano?

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 tu pravděpodobnost sis tam vymyslela, shoda s různými viry pořád totiž nic nedokazuje...nehledě na to, že o těch pravděpodobnostech s virem netopýra se ví, ale to ty zbylá procenta, to tam klidně mohl někdo něco doinženýrovat...WHO chránila od počádku zájmy číny, protože nejvyšší představitel WHO pochází z etiopie (afrika), která je na číně a vztazích s čínou docela závislá, tedy si nemohl dovolit proti číně zasáhnout, takže pokud jde o hájení číny WHO, tak tomu nevěřím...

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 mě je fuk, čemu věříš. Ale stále lžeš a mystifikujes. Používáš části článku bez zřejmých informací a doufás, že si je lidé neprectou. Ty jsi jedna z těch,která šíří na síti nesmysly.

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 k té tvé konspirační teorii, no to spíše znamenalo, že lidé jako já jsou pro společnost žádoucí, což tě asi moc nepotěší 😂 ten virus byl totiž udělán tak, aby především zabíjel určité skupiny slabých lidí (komorbidity, chroniky, staré, s poruchami imunity).
a už prosím tě nelži, v tom článku je napsáno jasně, že nikdo nic neví a nic nedokázal...dále té vyzývám, abys přestala šířit pomluvy o mé osobě a přát mi, cituji "abych byla vymýcena". Ty si pořád stejná, opravdu se nad sebou zamysli, přeháníš to...

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 to, ze lzes, neni pomluva. to je holy fakt.
a pokud jsi nepochopila mou konspiracni teorii, tva chyba. nemohu za to.
kazdopadne lide jako jsi ty, nejsou pro lidstvo zadnou vyhrou 🙂).

marcicek84
10. únor 2021

@marketa11112 víš co, už na mě raději nereaguj, protože se s tebou odmítám dohadovat, stejně je to úplně zbytečné 🙂
BTW dávám zdroje, kde jsou citace odborníků, jestli umíš dokázat, že lžou tak pak bys jim měla napsat, ale prestaň tady mystifikovat, už je to trapné...🙈

marketa11112
10. únor 2021

@marcicek84 huraaaa. kez by jsi dodrzela sve slovo. je to na 96 % nebo na 100 % 🙂

Strana