Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@gramar no prave, tady by mel fungovat system, aby ti lide meli motivaci se do toho pustit, pokud budou chtit. Zjednodusit to papirovani kolem toho, pozitivni motivaci, udelat tomu "reklamu", ze tyto moznosti jsou. (Ja treba vubec nevim, ze to trasovani nakonec nabidli i ostatnim zajemcum, neco prosaklo, ale nevedela bych). Udelat to nizkoprahove. Neverim, ze by to neoslovilo lidi, kteri treba prisli o praci a radi by delali cokoliv uzitecneho. Postavit se v atombordelu pred skolu a pak ty vzorky odvezt by nemusela byt spatna brigada. A treba ne, treba je to blby napada, ale to je zase otazka vlady, udelat si pruzkum, zjistit data, jestli by to tak slo...
A vsimnete se posledniho odstavce - prednostno ockovani ucitelu ....hahaha, taky se rozplyva v nekonecnu, Babisak vykrikuje, jak chce zmenit ockovaci strategii a dalsi vlna nebude 1b, do ktere spadaji, ale lidi obecne nad 60 let
A vubec...
@marketa11112 Jo je to tak, ty lidi mají takové zvláštní "stigma" a většinu z nich prostě poznáš 😂
@marge_s Ona vláda dělá nesmysli, protože je to lepší než začít přemýšlet. Včera jsem si pustila tiskovku Pirátů je tam mnoho logického, ale vláda to stihla za 24 hodin po jednání zpaskvilnit tak, že to snad není ani mlžné. Poslouchala jsem i Rakušana a to samé, něco Babišovi navrhli a on to do druhého dne naprosto přeonačil. Dělají blbce jeden z druhého a všichni tam mají dojem že jsou experti na všechno, proč Blatouch řeší co to bude stát, to testování studentů, to má řešit ministerstvo financí, nebo zdravotní pojišťovny (nebo jsem si alespoň mylně představovala že to je důvod proč si platíme zdravotní všichni a povinně...), proč se Plaga odvolává na zdravotnictví, místo toho aby řešil funkčnost rezortu za současného stavu... Jenže to je pořád dokola a už jsem to tu psala, kdyby se každý naplno věnoval svému a okrajově to řešil s tím co je na to navázáno, byl by to tu ráj, ale takto je tu peklo a bordel 😂
@gramar možná je Prymula blb,ale má jednu z nejvyšších odborností...a ti tví příbuzní mají stejnou odbornost jako Peková, sekvenují viry, nebo dělají úplně něco jiného? Ono i toto je celkem důležité...Konspiraci není už moc v čem hledat, plno věcí je očividných, ano jakýsi covid tady je, naopak si myslím, že se ani po stabilizaci nedostaneme do žádného relativního normálu...uz to bude jiný normál, to pak budeme všichni mrkat na drát...Ono i ty nelogická opatření prostě jsou dělané tak nelogické, že to fakt není normální tohle to...kočkopes...
@marge_s nemusíš bránit kamarádku, snad je schopna se ubránit sama, navíc kontakty na příslušná pracoviště má, může jednat... 😉
@marketa11112 výborně, tak se o ně začni starat a přestaň se starat o mé názory, když ti stejně nedělají dobře...jednoduché... 🙂
a za další půl rok třeba bude i účinný lék, nejen očkování https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/z-tel-...
Nevěříme tomu, chodíme do práce nemocní, no jo, tak dlouho se chodí se džbánem důvěry pro vodu, až se ucho utrhne...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesi-vlade...
to už je zase ve hře regionální semafor, proč jenom dva kraje, když je
fialových krajů více??? To známe, to nám tady nařizovali v létě ale že by si zavřeli fialový Středočeský kraj, to ne, že... fhttps://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-chce...
@marcicek84 Jakou kamaradku :o co zas blabolis. Trpis fakt asi stihomamem.
@marcicek84 Babišovi jsem nevěřila nikdy, ale nechápu, co to má společného s tím, že když mu nevěřím, tak budu vědomě šířit nemoc dál a budu se chovat nezodpovědně....Pro hodně lidí je to jen výmluva, já za to nemůžu to vláda....
@marge_s reaguji na tvé výroky z předešlé strany, nemůžu za to, že tady naplácala plno dalších věcí a už si to nepamatuješ 🙂
@hojda já se ale nechovám nezodpovědně, kdes to vzala? několikrát jsem ti vysvětlovala rozdíl s tím, že vyjádřím zde svůj názor a s tím, co tedy dělám v reálu dle tebe špatného...Ty to pořád nedokážeš odlišit a pořád mi píšeš o nezodpovědném chování...tak to je pak marné...🙈🙉🙊
@hojda K tomu Dánsku. Oni tam měli britskou mutaci již koncem prosince, první polovině ledna o tom psali hodně v Německu jelikož to mají za rohem, že 10% dánské nákazy je britská mutace. Jelikož je ale lockdown všude možně, tak se nedá ještě odhadnout, jestli to bude obrovský problém nebo jen další problém v této pandemii. Ale proto nic nerozvolňují, protože nevědí. Nevědí ani Němci a také nechtějí rozvolňovat. Podívej se na Slováky, vytáhli v BA z antigen testování všechny pozitivní, otestovali PCR a ty pozitivní PCR ještě na mutace. A ejhle, 85% britská mutace. Takže si myslím, že v ČR je to také dávno většinová mutace akorát u nás se pořádně netestuje, natož aby tady někdo zkoumal, kolik máme britské mutace. Ta britská mutace je trochu jiná co se příznaků týče, jen sakra už nevím, kde jsem to četla, jinak bych ti dala link. Šíří se rychleji ale jestli způsobuje větší problém než ta původní, na tom se ještě ti top odborníci naštěstí (nebo bohužel?), neshodli.
@marcicek84 ale jdi ty
@jelenice_zavodnice jj právě, že to tam měli podchycené už dřív, tak bychom se měli koukat k nim.
@marcicek84 Já snad psala o tom co děláš ty???? Marci opravdu nejsi nejdůležitější člověk na světě. U tebe mi vadí, že šíříš nesmysly.
@marcicek84 Myslím, že toto ty naplňuješ do puntíku:
Velké procento lidí – 45 procent – věří, že na politická rozhodování mají vliv tajné organizace. Tito lidé zároveň nerespektují opatření a mají problém s tím, jak jsou komunikována.
Třetina lidí pak věří kontroverzním lékařům, kteří sice nejsou odborníky, ale veřejně se k problematice epidemie vyjadřují. Překvapující jsou demografické údaje těchto osob. Nejčastěji se jedná o spíše mladší a vzdělané lidi žijící spíše v městských aglomeracích.
Klesá však přesvědčení o tom, že epidemie je mediální bublina. Stále tomu však věří 45 procent lidí. „Tedy můžeme hledat jednu z těch důležitých odpovědí, proč se nedaří, aby lidé dodržovali opatření,“ míní Zdeněk Kučera z Ústavu pro zdravotní gramotnost.
@hojda tak pořád své poučování o tom nezodpovědném chování nesměřuj na mě, už jsem ti to psala několikrát, pak tvé sdělení totiž postrádá smyslu a nechápu smysl tvých příspěvků... a teď hned příspěvek nade mnou, co do puntíku splňuji a zase, že nedodržuji opatření...ty si už v každém příspěvku vážně protiřečíš...a navíc mluvíš z cesty, neznáš mě, nikdy ses neptala, jestli něco porušuji, nemáš jak to vyhodnotit, šíříš bludy a nepravdy a tímto tě žádám, abys těmi pomluvami okamžitě přestala...
@hojda a jinak ti doporučuju zavolat na to číslo z odkazu, snad ti pomůžou, já chápu, že ta situace působí na každého jinak a není ostuda si o tu pomoc říct, než se z toho úplně zcvoknout...nebyla bys ani první ani poslední...
navíc opět sdílíš obsahově stejné články, to je pořád dokola,dalo by se říct, že to je takový trolling z tvé strany...
@marcicek84 reagovala jsem na tvůj komentář,tak se prober:
Nevěříme tomu, chodíme do práce nemocní, no jo, tak dlouho se chodí se džbánem důvěry pro vodu, až se ucho utrhne...,
Obrázek si dělám dle toho, jak se tu prezentuješ a jakými informacemi operuješ, bohužel z toho vychází toto. To je tvůj mediální obraz na MK, za ten já fakt nemůžu to je tvoje práce😉.
@hojda ne, ne, to jsou tvé doměnky, tak se prober...já reaguji na obsah článku se stylu, že se tomu vlastně ani nedivním co z toho vyšlo, pokud nedokážeš pochopit psaný text, tak máš logicky chybné dedukce a ty nic nechápeš poměrně často a abych ti to vysvětlovala, tak to se na mě nezlob, ale to pak není plodná diskuze...ale pro mě pak ztráta času...💃
@marcicek84 Jasně chápu, musíš sekvenovat, tak pápá a ať to zase nepřipálíš.
@hojda už si dej pohov a zkus si tam zavolat na termín, ještě by to mohli zvednou 😉

@gramar stejnou skolu ma muj bratranek. tihle lide jsou proste jini. bratranek ma zenu a dve deti a verim, ze o ni mluvi uplne stejne. znamej je imunolog. divni jsou uz na pohled 🙂. ale pritom jde o neskutecne hodne, mile a pokorne lidi.