icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
27. únor 2021

A JAK TO dámy máte?? co ted? budete zavřeny nonstop doma? max na zahrade? nebo budete porusovat opatreni /jsme anonymne, takze se klidne priznejte :D) nebo jak se na to vse divate... ¨
ja treba vim ze k tchyni mimo okres pojedu.. je to par km a porusim to.. smula..jo zastrelte mne

marcicek84
27. únor 2021

@marketka_m asi aby nahnali lidi,nevim,ale kdo chce,at se klidne registruje,kdyz ani zdravotnici a osoby 80 plus vakcinu nedostali,nakonec dostanou Sputnika a bude

ilonne
27. únor 2021

@marketka_m U nás a v okolí zase většina očkování chce. I moje kolegyně z ročníku potvrzuji zájem o očkování. A profesní skupina na Fb taktéž.

ilonne
27. únor 2021

@marcicek84 Ty máš ráda ty výzkumy o dětech, tak tady taky jeden máš.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavi...

marketka_m
27. únor 2021

@ilonne hm zajimavé.. jsou školy a školy.. nebo se to liší věkovou skupinou zaměstnanců.. nevím... nebo okresem, nevím...
jinak oledně dětí pro mě to je vše uplně jasné.. stále více je článku o dětech, každý den minimálně dvě.. je to příprava na očkování dětí... (povinné očkování), ne hned, ale to příjde 🙂

ilonne
27. únor 2021

@marketka_m Nevím, ale vycucane z prstu to není. Holt prostě někdo očkovat chce, jiný ne.
Každopádně k dětem, ja ti neřeknu, jestli se mi to líbí nebo ne. Zatím názor nemám. Budu to řešit až to nastane. Dala jsem to proto, aby bylo videt, že pomalu každý výzkum říká něco jiného.

marketka_m
27. únor 2021

@ilonne jj..je zajimave to ockovani ze skola od skoly jinak...tak proto rikam zda nahoda..nebo vek pedagogickeho sboru..nebo co...
jinak ohledne vyzkumu mam stejny pocit..kdo si ho zaplati takovy vysledek..protoze co vyzkum to jiny zaver... si rikam ze kdysi se lide meli dobre...nemeli internet...meli vlastne jiny..trochu bezstarostny zivot...a my cteme a ztracime cas na zom zasranrm internetu..nekdy mi prijde ze je to nejvetsi pandemie lidstva..ale sama nedokazu s tim neco delat..

ilonne
27. únor 2021

@marketka_m Nevím, ale my jsme poměrně mladí, řekla bych. Přes 55 máme jen dvě kolegyně, jinak jsme většinou 40-45 a pár i pod 40.

marcicek84
27. únor 2021

@ilonne joo to je stare,proste nas zvykaji na myslenku naockujte dezi,kdyz k tomu neni studie a neni to bezpecne,tak pro zdrave dite to je prilis velke riziko,vliv na autoimunitni poruchy az po neplodnost,ty deti to az tak jako dospeke neohrozuje,ucitele se ockovat muzou tak proc zase nekdo chce neco hodon na ty male deti,uz je to vice nez trapne...

marcicek84
27. únor 2021

@marketka_m de facto asi i kdybych chtela tak moc nemam kde co porusovat,vse mam v poho dostupne v ramci mesta (mame tu i docela dost lesa) ci okresu to i vc.lekaru a tchyne to vydrzi ...

marketka_m
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
28. únor 2021

@marketka_m zaujaly me ty patenty,je jich dost a od ktereho roku proboha,to je fakt k zamysleni. Ten institut ve Francii vim,ze cesky dr.House (Svoboda) ho taky zminoval,ze v cine vyrabeli lek proti HIV a ze to nebylo tak jednoduche a to co uniklo,ze to videl hodne let predtim ve Francii u kolegu (nezavisle sdeleni ceskaho vedce),kdyz si vezmeme to Vrchlabi 30 mrtvych senioru po ockocani na koronavirus,tak to je dost podivne a urcite ta vakcina za tim tez stoji.Souhlasim s tim,ze nevime,co provede ockovani v tele za 5-10 let,coz selskym rozumem si dokaze uvedomit kazdy,proto se tomu branim. Pokud vsak nekdo neco vypustilo schvalne,spis to vypada jako biologicka valka mezi nejakymi mocnostmi,nevim co by tim samotna Francie ziskala,nebo za tim musi stat skupinka nejmocnejsich,to by tomu tez nahravalo...

jelenice_zavodnice
28. únor 2021

@marketka_m Markéto, fakt ne.
K tomu začátku se ani nebudu dlouho vyjadřovat, odkaz na další blog, který dál odkazuje na další webovku a kde po otevření stránky člověk vidí obrázek systému patentu kryptoměny, který přes senzor využívá údaje o tělesné aktivitě, kde ten senzor je součástí milionů nanočástic, které jsou přidané do lahvičky s vakcínou a následně budou kolovat v žilách a komunikovat přes náš mobil...😒 A k tomu je tam uvedené složení vakcíny, kde na prvním místě jsou čtyři fragmenty viru HIV, který u očkovaných způsobí nemoc AIDS... Dál nečtu, bojím se, že se mi od tolika virů zaviruje PC 🙂

Ale třeba k tomu Osnabrücku, to už se dají dohledat podstatně lepší zdroje nejenom ten Aeronet na který tam je odkaz, Osnabrück je město na severu Německa a tam jsou větší výrobní závody, kde pracuje spousta cizinců třeba z Bulharska nebo Rumunska. A již předtím, než tyto chudáci staříci v DD byli naočkování, se britská mutace vyskytla v těch mrazírenských závodech již v lednu u víc než 200 zaměstnanců a do karantény šlo přes 600 lidí. Měli tam docela manévry, stovky policistů doprovázeli lidi do okamžité karantény.
Mimochodem, o tomto Osnabrücku informoval i iDnes ale jaksi pozapomněli napsat, že očkován byl i personál a všichni obyvatelé tu britskou mutaci přežili s lehkými příznaky.
Tady:
https://www.morgenpost.de/politik/inland/articl...
Jo a ještě k té mutaci, britská mutace se jmenuje britská proto, že ji tam identifikovali a nikoliv proto, že se rozšířila z Británie. Soudí se, že dorazila z Afriky, přesněji z Keni a zřejmě byla na území kontinentální Evropy dřív, než dorazila do ostrovní Anglie.

marge_s
28. únor 2021

@jelenice_zavodnice jses statecna 😀 ja mam prave vzdycky strach, ze chytnu nejakou breberku, tak jsem si precetla zacatek a rychle pryc, tady ta stranka vypadala hodne vypecene

marcicek84
28. únor 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cast-mzdy-... tady se nekdo zblaznil,on si nekdo mysli,ze lide budou pracovat s deckama a honit se,kdyz jim pozavirali skoly a skolky a jeste odevzdaji cast prijmu.Tak v tu ranu jdou vsichni na OCR,jo kdyby se to tykalo zdaneni firem,tak tam bych to uz pochopila,ze nektere firmy by se skladaly na jine,ktere nemuzou dlouhodobe podnikat,ale jak to chteji resit,co kdyz je jediny prijem rodiny zrovna prace na home office? Dost tim vyjadrenim poskodil celou ODS,tak aby lidi zase redeji nevolili Babise,kdyz je videt kam se muze vydat ODSka po volbach...no jsem.zvedava na dalsi ptakoviny,ale tohle je zase ve stylu nejakeho udajneho hoaxu,ze lidi chteji zbavit soukromeho vlastnictvi a dat vsem zaruceny prijem...Hoaxum zdar.

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 ten matros, co hulí, chci taky...

marketa11112
28. únor 2021

@marcicek84 tohle jsem četla. Je to směšné.

marcicek84
28. únor 2021

Tak jeste lepsi,ma se to tykat verejneho sektoru,tam spadaji urednici,soc.pracovnici,ucitele ZS,SS,MS,neziskovky,hasici,policie,tak ono to smeruje k tomu,ze stat asi zacne sekat po techto vyplatach,de facto vsude tam,kde ma paku...

marge_s
28. únor 2021

@marcicek84 klid, to je jen takovy vykrik do tmy 😉

marcicek84
28. únor 2021

@marge_s ano, mne ten verejny sektor uklidnil,ale bohuzel si myslim,ze k tomu v pristim roce uplne v klidu ve verejnem dojde...tam zmeni platove tabulky a nazdar.
Ale brat to zamestnancum ve firmach,to jsem nepochopila...

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 Jasně, jako vždy. Ale že by řekl, navrhnu, abychom si (politici) snížili a zmrazili plat, to ho nenapadne.... Tak pak možná na to OČR opravdu půjdu.

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 A zaměstnancům veřejného sektoru ano??????? Nezlob se na mě, ale už takto mám daleko víc práce a ještě někdo bude tvrdit, že na HO si válím šunky na gauči a sebere mi část platu. Tak blbce jsem dělala dost dlouho. Předpokládám, že nemohl být při smyslech.

marcicek84
28. únor 2021

@ilonne mne to taky prijde prehnane,30 procent platu je opravdu dost a to i na statni zamestnance,klid,ja tvou odpoved nevidela,psala jsem marge

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 Chápu, mě to zvedlo ze židle (Vystrčil). Souhlasím se solidaritou, pak ale plošnou a ne zase jen jedna část zaměstnanců. A především by měli začít u sebe. Jenže tam si nehrábnou nikdy.

marcicek84
28. únor 2021

@ilonne ten napad je fakt mimo,bylo by to sproste vuci komukoli,30 procent prijmu je docela dost,ano,at zacnou senatori a poslanci u sebe

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 kdyby raději drželi h...

marcicek84
28. únor 2021

@ilonne ja myslim,ze ten problem je jiny,oni vedi,ze na ty kompenzace stat nema,no a potrebuji, aby to zaplatili lidi a jednou to opravfu zaplatime,vidim to neco podobneho jako byla povodnova dan,bude se platit covidova,to je skoro jiste.
Kazdopadne kdyby nakdo vzal 30 procent prijmu byt to clovek odpracoval,to by ti lidi vysli ve statisicich do ulic,nemyslim si,ze by to jen tak proslo...
fakt nejak nechapu proc nejsou firmy solidarni,kdyz prumysl muze fungovat a na jeho ukor jsou zavrene sluzby a skolstvi

ilonne
28. únor 2021

@marcicek84 Asi tak. A stejně banky. Jak píšu. Já se solidaritu souhlasím, ale ne s takovou, jakou si představuje Vystrcil.

marcicek84
28. únor 2021

@ilonne Vystrcilova solidarita by ze vsech lidi v CR postuplne udelala chudaky,to uz by nam byly jedno zavrene hranice,na cestovani by jen tak nekdo nemel...mne prijde,ze se tady boji sahnout na zahranicni kapital,velke podniky vlastnene zahranicim apod.Havlicek keca,ze to lide maji vydret 3 tydny a pak se uvolni,tak pokud nezavrou ty firmy,tak jsou to kecy v kleci a bude to jednou tolik a stejne se kolem Velikonoc zavre,skolka chce mit online vyuku s predskolaky,tez se pripravuje na to,ze to muze trvat dyl...Takze tak min.do pulky dubna to bude,mozna i do konce dubna,ale lidi to tak dlouho nevydrzi...

marketka_m
28. únor 2021

@marcicek84 tk tri tydny je do 21.3. ne?ale nouzak maji do 27.3?!to uz do 4.4. velikonoc protahnou.to je jasne

marcicek84
28. únor 2021

@marketka_m to maji byt ty Velikonoce bez omezeni,kdyz jsme meli ty co byly min. rok obetovat,ze? Vsichni jim rikaji,ze museji zavrit firmy aby se dostali na 1000 nakazenych za den,tak na co si tu hraji?

Strana