icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
11. bře 2021

@hojda popisuješ to jako komunitu, sousedskou výpomoc. Jestli to jsou nebo nejsou přátelé je otázka, ono až v nouzi poznáš přítele, pak jsou z toho kolikrát ty nemanželský děti po sousedsku :D

@jelenice_zavodnice prosím tě a můžeš mi ukázat certifikát, který tě opravňuje hodnotit co je a co není normální? Jo ty ho nemáš, tak pak bohužel...

marcicek84
11. bře 2021

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek...
Astra a opět pozastavení očkování...

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@marcicek84 Nepitvej se v tom, 😉. Víš, že tě odpálkuji bez servítky nebo odignoruji.

gramar
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice jasný to je přesně popis naší vícečetné rodiny za pár let, ale zvažovat možnosti se stěhováním do ciziny je špatné, bez správného názoru z venčí... 😉🤣 A protože mám tolik dětí, tak jsem od začátku covidu změnila barvu, jednu z nejlukrativnějších oblastí u Prahy proměnila v ghetto a z kamarádů a dětí udělala otroky, protože když to nefunguje u Marci, tak to prostě nemůže fungovat jinde, a kdyby náhodou jo, tak je to chyba v Matrixu... Vlastně zde není ta agrese vůči jinému názoru... 🤔🤦 Teď přemýšlím zda by pro správné fungování nemělo přijít to že půjdu spát sociální dávky, které ty nebozí chudáci kteří jsou přesvědčeni že cokoliv jiného než jedno dítě je mor, platí z vlastních daní... Jako abych náhodou nefungovala jinak než se očekává, to by byl bordel, kampaň, účelovka, protistátní jednání a kdo ví co ještě... 🤷

gramar
11. bře 2021

@marcicek84 je důležité že ten certifikát máš ty a můžeš nás všechny poučit a převést na správnou víru...

marge_s
11. bře 2021

@gramar
@jelenice_zavodnice
@hojda
🤣🤣🤣 vy to teda vedete 🤣 jedna zmenila barvu, druha zije nevedomky v satelitnim kibucu bez pratel a treti si vybiji frustraci. To fakt neni normalni ☝️🤣🤣🤣

gramar
11. bře 2021

@marge_s Pozor asi máme rozkladný vliv, tak abys taky něco nechytla 😂

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@gramar Tak jasne, co jako cekas. Vyjezdni dolozku ti musi schvalit ti spravni clenove strany, jen oni vedi, co je pro tebe nejlepsi...😀 No jo, mozna se nase deti potkaji u te otrociny ve skladu Kauflandu, take to budu mit na knapp s tim uzivenim tolika hladovych krku...

hojda
11. bře 2021

@marge_s Ona to bude spíš osada, hodně rodin tu má i dost zvířat😂. Navíc tady mají těch hodně dětí takové podivné existence...profesorka z matfyzu, vědec z akademie věd, bioložka, která pracuje na nových atb., astrolog, který odhlasoval, že Pluto už nebude planeta, taky pár ajťáků....no skandál, když mají tito lidé hodně dětí.

gramar
11. bře 2021

@jelenice_zavodnice Inu co, bez posvěcení strany zbývá už jen Král Šumavy, kdysi jsem cestu přes rašelinové pole uměla, tak třeba si vzpomenu... No a kdyby ne, tak za pár desítek let můžeme alespoň posloužit jako otop do kamen, až nás někdo vytěží... 😂

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@marge_s Zachran se dokud muzes 😀, odhlas se, utop a rozdupej harddisk at te nenajdou... Tady zbyli uz jen kriminalni zivly podilejici se na rozkladu spolecnosti.😲

gramar
11. bře 2021

@hojda No to je skandál, měli by vás tam zavřít jako odstrašující příklad, za drobný poplatek by to tam mohlo sloužit jako skanzen... 😎

hojda
11. bře 2021

@gramar jj to jsou ty divný lidí, co hodně cestují po světě, pak to takhle dopadá....

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@gramar Skanzen? Odstrasujici priklad at nikoho nenapadne nasledovat tuto vzpurnou cast obyvatelstva 😩. Vzpomnela jsem si na scenu z prvnich Piratu z Karibiku, kde Jack Sparrow priplouva na te vachrlate lodce do pristavu a vidi ty tri obesence a u toho napis, jak vsichni pirati skonci...🤫

marge_s
11. bře 2021

ROFL 🤣 to je teda dekadence

somalicats
11. bře 2021

Jee, tak ja jsem taky nemakacenko, se 4 detmi 😀.

hojda
11. bře 2021

@marcicek84 Teď jsi na to přišla! On tu vlastně nikdo neví, který dítě je čí, tak se tu pro jistotu všichni starají o všechny děti v okolí, co když jsou to vlastně jejich děti....případně děti jejich partnerů.....

gramar
11. bře 2021

@hojda Jo dotáhnou sem ty móresy z cizin a pak si jako myslí že tady budou lidé akceptovat ty jejich rozkladné živle, to by tak hrálo. Každý kdo má více dětí než jedno, snesitelně ještě dvě ale musí to být páreček, jsou určeni k likvidaci!!! Přece tu nějaký živel nebude dělat bordel!!
@jelenice_zavodnice No zaplatíš za osvětu, to je lepší jak pionýrský příspěvek a efekt zaručen... 😂

marge_s
11. bře 2021

Muzu byt taky zivel a nemakacenko, kdyz mam jenom tri? 🥲
Vono de nam jich sem vic nevejde :/

gramar
11. bře 2021

@somalicats To bys měla sedět v koutě a stydět se!!! 😂
@hojda Slušnej mejdan tam máte 😂

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@somalicats Hele, a takovou vymozenost jako splachovaci zachod mate? 😀

gramar
11. bře 2021

@marge_s Že váháš, je to víc jak jedno, je...

marge_s
11. bře 2021

@gramar jupiii

hojda
11. bře 2021

@gramar Tady všechny děti vypadají jako Flégr😂

gramar
11. bře 2021

@hojda do háje, myslím že jsi právě vyhrála, to asi netrumfnu... 😂 Leda že bychom našli dítě co vypadá jak mrazák... hmmmm

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@hojda A na schrance prijmeni, “Svedci covidovi”.

hojda
11. bře 2021

@gramar
@jelenice_zavodnice Oni teď ty děti s těma rouškama stejně vypadají všechny stejně, to kolikrát zjištíš až večer, když si jdou čistit zuby, že to není tvoje dítě😂

marge_s
11. bře 2021

@hojda jako flegr 🤣🤣🤣

jelenice_zavodnice
11. bře 2021

@hojda A proto jim rano navlecu reflexni vesticky, vecer posvitim na hriste baterkou a vsechno co se odrazi beru domu 😀. Nakrmim, vykoupu, ulozim a rano zase vypustim do sveta.

hojda
11. bře 2021

jj srandičky, jdu ven, musím vyvenčit děti..... možná moje.....možná děti manžela a mojí nejlepší kamarádky😂

Strana