Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@jelenice_zavodnice o to se nemůžeš nechat připravit!! Taky musím juknout co se vyhodilo u sousedů, jinak jsou ty "naše" kukačky přes víkend na hladovce 🤣
@gramar Kolem pulnoci skoc. Obvykle pracujici chodi s odpadky az vecer, uz to mam vysledovano 😉. A ted v karantene je toho pozehnane, lidi minimalizuji, tak natrefis na boty, bundy nebo zehlici prkno...
@jelenice_zavodnice 🤭🤣👍
@jelenice_zavodnice
@marge_s
@hojda
@gramar teda holky, vy jste mě rozesmály.😀😂🤣
A jinak potvrzuji trend. V našem okolí běžná norma 2-3 děti a nejsou výjimkou rodiny s 4-5 dětmi. A světe div se, skoro všichni rodiče mají VŠ vzdělání 😀. Rodinu s jedním dítětem vlastně ani žádnou neznáme.
@marulu já mám v celku obšírnou sociální bublinu, kde jsou lidi co děti nechtějí vůbec, až po lidi co jich mají sedm. Nikdy nás nenapadlo poučovat ty druhé o jejich špatné volbě, naopak by se dalo říci že jsme vlastně vyvážená skupina. Ty bez dětí v daních přispívají na rodičáky a naše děti jim (snad) budou jednou přispívat na důchod 🤣 Vzájemně si hlídané děti, zvěř a hladinu alkoholu v krvi, abychom to všichni zdárně přežili 🙈🤣🤣
Dokonce si tak říkám že kdybychom vyhlásili samostatný stát, tak budeme mít kousek ráje na zemi... 🤔🤣
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/vsechno-spa...
Tak tohle ovšem je masakr.
@marketka_m Jenže pokud tomu předcházelo např. to co předváděla paní na předchozím videu, tak se těžko divit a dítě v tomto případě opravdu není omluvenka pro všechno... Ale to že tam nechali takhle malé dítě samotné je hrubé porušení všeho, včetně zdravého rozumu...
tak něco ke konspiracím.. neříkalo se že je to drsná konspirace? tak v číně už realita... koukejte pěkně..
koukněte na celek a do konce
@ilonne Chudák dítě☹. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-covi...
koukám, že karanténa už u mnohým úřaduje...
jo zase PČR a povalený otec a dokonce ponecháno dítě, nebylo to rozhodně v pořádku, jestli teď nás budou povalovat kvůli chybějících roušek, tak mi to fakt nepřijde normální...
@marketka_m ale to se ví, o těch koncentrácích a diskriminaci v Číně...je to fakt síla...navíc mají kredity za chování, takže jsou lidé kontrolování, opravdu nesvobodný svět, čím víc dětí, tím víc aby se lidé otáčeli a byli politicky korektní...za chvíli to může být u nás podobné...
@jelenice_zavodnice tvoje bolístky mě nezajímají, chováš pořád stejně groteskně 😉
@hojda poznáš když si někdo z něčeho dělá srandu, asi ne, i když dle tvých reakcí možná nejsem tak daleko od pravdy 😂
@marcicek84 Já beru většinu tvých příspěvků jako vtip....špatný vtip🙂,abych byla přesná. Až budeš něco myslet vážně, tak nás raději upozorni.
@marcicek84 Nekdo groteskne, nekdo debilne 😉
@marcicek84 Byla to městská policie😉
@hojda a kdo ví kolika případech zakleknutých lidí se neví, že jo...
@hojda nápodobně 😉
@jelenice_zavodnice nápodobně 😉
každopádně po 11 dnech v LD docela dost bláznivé výlevy a do května daleko...
@marcicek84 Cože už v květnu? Pořád tu tvrdíš, že se utáhnou šrouby už navždy a najednou jen do května....
@hojda ty asi opravdu čteš jen něco, co se ti hodí...a ještě to nějak přechroupeš a blbě přetočíš, no jo, ostatně jako vždy s hojdou...
@marcicek84 vítej zpět 😎
@marcicek84 Tak tenhle vtip mám od tebe asi nejraději, ale zase už se dost opakuje, tak to přestává být tolik vtipné.
@hojda asi jak pro koho, vzhledem k tomu, že ti to píše kde kdo, tak na tom něco bude...
@marcicek84 ano, máš pravdu jako vždy, pořád mi to říká kdekdo

@hojda Ja musim na nakup. Tedy k popelnici, podivat se, co tam je, pac nadranem prijedou popelari a vyvezou ty poklady 😀