Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Tak zkus příště vždycky na začátek věty dát takovou kouzelnou formulku: " Můj nazor/pocit je takový, že..."
S Duskem úplně nesouznim, takže nemůžu úplně sloužit 🙂 mohla bych říct, co si o něm myslí "většina" lidi, kteri jsou kolem mě, ale nebylo by to politicky korektní 😁
Ach jo, většinou nepřispívám, ale poctivě čtu a už jsem na 631 straně a musím napsat: cituji M. Kopeckého: kdyby hloupost nadnášela, tak Marcela se tu vznáši jak holubička. Ale nechme ji žít....
@gramar no uz ses do me pustila potreti a ne,poprve se to vubec netykalo,podruhe ti vadilo,ze jsem se k necemu vyjadrila co zrejme bylo tabu a ted zase nejake nevyzadane hodnoceni a udajna sebeobrana,kdyz jsem te nikde nejmenovala.Tak jako taky trochu k zamysleni zda ts vztahovacnost neni uz trochu prehnana,muj obecny nazor je takovy,ze na nikohl konkretne v teto diskuzi nemiri a neutoci.Ale hold kdyz mam nejaky nazor nebo osobni zkusenost,tak si to reknu,i kdyby to bylo nepopularni...A kdyz se toho urazene vztahovacne zenske chytnou,tak co nedelam...
@marcicek84 kdyz myslis...
@werumka vis,ono to je tak,mam nejaky styl psani a vyjadrovani a hold stareho psa novym kouskum nenaucis...🤷🏻♀️
Aspon ma pravdu v te vztahovacnosti,to je presne💃
@gramar tak chovate se jako stado co potrebujete nekoho uklovat,tak jak jinak bys to nazvala?
@marcicek84 Jojo, děkuju za urážku, takhle po večeru to vždycky bodne 🙂
Prosímtě a jednou provždy HOLT - hold mi vzdávat nemusíš 🙂
@werumka neresim,jestli to vadi,tak si vzdycky predstav spravne 😉
Můj obecný názor😂😂😂 to je top, dneska!
@marcicek84 Já vím, ale mě z toho bolí očka, víš 🙂 A hlavně je to stejný, jako bych třeba já místo "Hojda" psala "Hnojda". Prostě Ti to evokuje úplně něco jinýho a tomu se neubráníš. Je to jako pavlovův reflex. A "hold" k tomu patří taky. Já hold pouze vzdávám někomu, koho si vážím. Ve vazbě k větám, které používáš, to pak vypadá trochu divně. A "T" a "D" od sebe nejsou tak daleko, tak by to přece zkusit šlo... prosím 🙂
Obecny - nevztahující se k něčemu specifickému, podrobnému, konkrétnímu, ale naopak k tomu, co je společné celku; neobsahující konkrétnosti, jednotlivosti (z wikipedie) pokud to stale nekdo neumi pochopit...
@marcicek84 ty jsi ale koza
To vis, to je takovy muj styl psani, to uz nepreucis. Hlvne nebud vztahovacna
@werumka asi tomu psani na MK neprikladam takovy vyznam 😴😴😴
@marcicek84 Tak jestli to jinde píšeš dobře, tak se mi ulevilo 🙂 Hele a úplně upřímná otázka - umíš si ze sebe udělat srandu? Takovou jako úplně politicky nekorektní? 🙂

@marcicek84 Ty ale vůbec nechápeš že nepotřebujeme vychladnout, protože nejsme rozpálené. Pro změnu tomu asi přisuzuješ jiný význam ty...