Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
A uz se nam Makreta zase dostava do sedla,takze pokud ji to predtim nestacilo,tak zase muze byt nekolik mesicu v ignoracnim modu,no co jineho se dalo cekat od cloveka,ktery druhym preje smrt a dychaci pristroj...snad si to zklamani uzije a dokaze vydrzet sama se sebou...
@marge_s bohuzel ty vidis v kazdem kdo ma jiny nazor dabla a dle toho reagujes,pokud sis nevsimla ve spolecnosti vetsina prestava chtit byt zavrena doma ci prichazet o zivobyti kvuli mensiny,uz se chranilo dost a LD nemel ani kyzeny efekt na pocty mrtvych,budes se s tim muset naucit zit,az se zacne otvirat a obe vime,ze ockovaci plany pro zajence jsou sice hezke,ale stejne neni cim.
@marcicek84 Pisu ti, ze jakykoliv nazor je putna, pokud ho prezentujes slusne, jeste porad nerozumime?
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... jj,demonstruje se
@marcicek84 hele jen posledni drobnost, ty ten rozdil fakt nechapes? “ ze ty nenapises "to bych nesouhlasila, to je nejaka pitomost". ty napises "sundej si ten respirator, mas malo kyslikju, uz ti to leze na mozek".”
Fakt by me to zajimalo 🤔
@marge_s slusne ho pisu,me prispevky nebyly ani mazany, bohuzel ta vztahovacnost nekterych na MK je neskutecna,vsak se podivej co ta osoba zase pise v prvnim prispevku teto strany,presne tak to bylo i predtim,rozumime? Tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu,az se ucho utrhne...jestli to stale nechapes,tak se asi nikde v teto debate neposuneme...no ani ty si nehraj na svatouska,s tebou to bylo podobne,admin ti (meesha) musel mazat tve vulgarity snad kazdy den,vzdyt ti hrozila i blokace(postezovala sis tam),jestli tuto dost podstatnou drobnost prehlizis,tak uz nevim.Neni mozne chtit slusnost jen po jedne osobe,kdyz ostatni se tak nechovaji,tak to v zivote nefunguje...Timto za sebe s timto tematem koncim.
@marcicek84 Tvoje prispevky take byly mazany, Matko Terezo 😉, nekolikrat ti rupli nervy.
@marcicek84 na to jsem se neptala. 🤣
@jelenice_zavodnice 😂 puvodne jsem na tebe ani nechtela reagovat,ale na tohle musim..ve slove ruply se pise na konci tvrde Y.
PS: mne blokace nikdy nehrozila,takze v takove mire zdaleka ne 😉
@marge_s jestli v tom nedokazes najit odpoved na svou otazku,tak to bohuzel s porozumenim psaneho textu ti nedokazu pomoci...
@marcicek84 Ty si zmenila povolani a davas se na pedagogickou eru? Gratuluji, asi to bude kvuli prednostnimu ockovani...aby to nebylo napadne 😉
Jinak dobry postreh od nekoho, kdo tady ma porad preklepy a gram. chyby a svuj rodny jazyk by mel ovladat dokonale. Ja se k tem obcasnym chybam hrde prihlasim a reknu ti, ze cestinu jsem se ucila az jako ten paty jazyk, takze nejake mezery tam rozhodne jsou 😀, muzes moji cestinu i nadale hlidat... Jen by to chtelo jit prikladem, takze sup sup slabikar poridit, at si neudelas ostudu 😀
@marcicek84 ta tam neni 😂 odpoved je: ano nebo ne , vic se nemusis namahat. Ale nechces odpovedet, nechtej, no problem
@jelenice_zavodnice bla bla bla jeste neco?
@marge_s no nektere veci nejsou cernobile,takze nejde napsat jen ano nebo ne 😉
@marcicek84 na nektere ne, na nektere jo. Tohle je ten druhy pripad. Je v tom rozdil nebo ne?
Ano nebo ne. Nic vic, nic min
hele a co myslis timhle? " admin ti (meesha) musel mazat tve vulgarity snad kazdy den,vzdyt ti hrozila i blokace(postezovala sis tam),jestli tuto dost podstatnou drobnost prehlizis,tak uz nevim." co to blabolis? To me zacina zajimat. Nic z toho se nestalo 😂
Opakuji: u me slo o jeden jediny prispevek. Jasny a strucny. 😂
@marcicek84 Tohle mas nekde ulozene a delas jen copy - paste, ze mi to musis napsat pokazde, kdyz uz nevis, co odpovedet? “bla bla bla jeste neco?” Napsalas mi to uz asi po pate 😀
@marge_s prosim te nelzi,vis jak to bylo s tim buratinem,za kazdou lez mu vyrostl nos,tak aby ses pak poznala v zrcadle...
@jelenice_zavodnice mas snad dlouhe vedeni? Tak ti to vysvetlim. Vzdycky kdyz napises nejaky svuj groteskni prispevek s temi tvymi chybnymi dedukcemi,kterymi jsi tady proslula,tak fakt zadny pricetny clovek nemuze reagovat jinak...
@marcicek84 takze zase nic. Kecas, marci, lzes. Prachobycejne lzes.
@marge_s tak hlavne nejsem to ja,ktera potrebovala rychle menit nick z meesha na marge_s ja se jmenuju stale stejne,mne hrozba blokace nedohnala,takze tak 🙂 a zkontroluj si ten nos 😉
@marcicek84 Skoda, ze ten pricetny clovek reaguje nepricetne 😉
@marcicek84 o tom rec nebyla. A duvod jsem mela uplne jiny, to mi ver. Chces vedet proc? Protoze jsem nechtela mit dlouhodobe nick podobny jako adresu 🤣 jsi lharka, marci, nic jineho.
@jelenice_zavodnice u tebe to skoda kazdopadne je,tak se tesim,az me konecne zase zacnes ignorovat a pujdes si prudit do sve skupinky 💃
@marcicek84 Nezavid a zaloz si vlastni 😀. Zdroju mas pozehnane, jen ta kvalita pokulhava...
@marge_s tak ono se vi,ze koronavirus vzbuzuje vasne a takze neni chybou si priznat,ze ses opravdu nedokazala udrzet a hrozila ti blokace,proste spolecnost je v tomto tematu rozdelena. Tvuj nick byl pruhledny,pravda,ale aspon sis od te doby zacala davat pozor na usta,predtim sis dovolila daleko vice a uz to bylo k nepochopeni,ze jsi s prominutim porad na me nasazena i bezduvodne.Tak zase popojedem,asi to nevyresime...
@jelenice_zavodnice to uz tady bylo,nemas neco lepsiho? 😂 Uklid se tam a prestan prudit,aspon bys mela byt schopna ctit vlastni pravidla,ani to ti totiz moc nejde...
@marcicek84 No ja cekam, co vyplodis ty, zatim te nic kloudneho nenapadlo...
@jelenice_zavodnice 😴😴😴
@marcicek84 tak urciteee. O svoji konzistentnosti fakt nepochybuji a nenapsl jsem nikde nic, za co bych se mel stydet. Ty tvoje kazdodenni vulgarity proste NEEXISTUJÍ. Porad nerozumis?
Dam to radi do zivota, pokud zacnes lhat a byt hnusna vzdycky, kdyz se “rozvasnis”, tak te lidi nebudou mit radi ;)
@marge_s jeste mi porad jak nalozit s temi,kteri lzou o tom,ze nelzou. 🙈 A mit ambice byt obliben na kdejake internetove diskuzi bez ohledu na svuj vlastni nazor je motivaci spise pro Cinany,kteri za to maji body,tak pak pisou ne to co si mysli,ale to,co se od nich chce slyset,vubec to nevypovida o tom, co si vlastne mysli,zit v celozivotni pretvarce bych nechtela,za me lepsi vec napsat primo.
Zadnych celodennich vulgarit se nedopoustim, najdi mi,ktere vulgarni slova tedy pouzivam a pokud takove neexistuji,tak se obavam,ze to je tve vnimani mnou psaneho textu v kombinaci se sebestrodnosti urazlivosti a domyslivosti tonu nebo hledani vyznamu ci podtextu,ktery to nema. PS: Ja si na netu nehledam kamaradky,protoze jich nam dost v normalnim zivote a tudiz asi nerozumim potrebam lidi,kteri to tak nemaji a berou virtualni svet za realnou nahradu pro vytvareni pratelstvi,za me na netu nenajdes ani pritele ani vztah. 🤷🏻♀️

@marcicek84 hele, nehraj si tu na chudinku a oběť. Být v tváři v tvář, dávno jsi dostala po tlamě. Ale spíš věřím,že by jsi si tohle nikdy nedovolila. Jseš taková ta chudinka, co štěká na netu. Holt tu sedíš a vybijis si své flustrace. Chápu to, doba je zla. A sedět v paneláku mezi čtyřma zdma, navíc s otravným dítětem, které chce najíst, místo aby bylo uklizené ve školce, je na houby. Asi to s těma prachama nemáš nic moc, když nejsi v baráku s velkou zahradou a závidíš ji jiným. Stejně tak máš problém,když mají jiní více dětí. Jo,ty by jsi možná žadonila na socce,jiní je uživí sami. Opět závist? Nebo ty tvé obraty názoru. Ty můžeš? Jiní nesmí zažít, jak ty říkáš, posun názoru? Nejsi pupek světa, jsi prostě jen figurka, ze které si lidé dělají srandu.
Provokatérka? Já? Tak alespoň jsi pochopila, jak těžce tě mám na háku. Ty totiž nejsi člověk, který by si zasloužil víc.