Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Hádáš se sama se sebou a nechápeš psaný text. Marge_s psala o vulgaritách, které tvrdíš ty , že ona každodenně používá, nepsala, že je používáš ty.🙏
Tvoje tvrzení:
admin ti (meesha) musel mazat tve vulgarity snad kazdy den,vzdyt ti hrozila i blokace(postezovala sis tam),jestli tuto dost podstatnou drobnost prehlizis,tak uz nevim."
@marcicek84 ja nemyslim na netu, ale v zivote. 😉
Ptas se co s tim delat? Pokud nekoho z neceho obvinis, tak dokazat to je na tve strane;) hod sem moje denodenni vulgarity a rada se ti verejne omluvim nebo vysvetlim. No problem
@hojda mezitim bylo par prispevku,tedy vyznam se zasadne zmenil,ani role prekladatele ti moc nejde...
@marge_s no to jsem psala,abys tedy dokazala ty me a jak vidim muj pozadavek pretacis a sama jsi zde nevlozila nic,takze bohuzel z toho plyne,ze nic nemas,ja nick nemenila,nezapominej 😉
@anina32 a tobe se co deje,ze volas admina? 🙈🙉🙊
@marcicek84 Nic se jí neděje, jen se potkali s coronou live........, tak asi moc nechápe ty tvoje příspěvky.....
@marcicek84 proc ja? Tys me obvinila, ty dokazuj. Kazdy, kdo si precte cokoliv zpocatku i ted vidi, ze se nic takoveho nekona.
Vyhlasuji soutez: Kdo prvni najde mych pet echtovnich vulgarit na adresu Marcicka ma u mne lahev praveho sampanskeho dle vlastniho vyberu o objemu 0,3l (zase abych moc nevykrvacela). Pocitaji se vulgarity meesha i marge. Nepocita se priznane "polib si elipsy" a smazane "ho.."
Marci, ty se muzes zucastnit taky 👍 . To je velkoryse, ne, pet ani neni "kazdodenni"
@marcicek84 Význam se nezměnil marge_s se tě ptá stále na to jedno a to samé😂 Já to chápu, ty jsi chtěla napsat něco ve smyslu, promiň špatně jsem to pochopila, ale vylezla z toho zase urážka jako vždy😂 To musí být hrozný život, chceš říct něco normálního a ono to nejde......
@hojda aha a admin anine s tim asi pomuze,ne to mi fakt hlava nepobrala,taze misto k lekari od ted volejme adminovi MK? 🤦🏻♀️..mmch ja marge_s nekolikrat odpovedela,takze neni duvod se stale dokola ptat...
@marge_s tak ty vulgarni smazane prispevky psane pod nickem meesha od admina opravdu nebudou k nalezeni,to jsi fakt hlavicka,tleskam...kazdopadne kdyby tam vulgarity nebyly,nemas ty prispevky smazle 😉 Jinak si myslim,ze je cas se vratit k tematu,podivej na Klause,narodni hrdina co se odmitl hospitalizovat
@marcicek84 znova: admin smazal jedno “h..”. Ty smazle prispevky obsahovaly muj chorobopis a kde kdo z nas pracuje. To snad neni vulgarita 🤣🤣🤣 a mazala jsem je ja, vyplyva to z kontextu a mnohde na to dopredu upozornuji, ze to udelam
Navic rikas, ze to bylo kazdodenne. Jiste je tam bohaty vyber (smazanych mam tak pet, sedm kousku)
Jeste mas sanci na vyhru !!!
@marcicek84 Proč proboha zase děláš hadr na podlahu z člověka, který pouze upozornil na to že je tady diskuse mimo téma (mimochodem v závislosti na pravidlech, kterými se tu už x stránek ometáš...)? Nebo je to zase nepochopení, význam který to nemá, nebo "tvůj osobně všeobecný" názor. Proboha když se chceš hádat, tak to zkus alespoň na jedné frontě a nezesměšňuj lidi, kteří ti ani nic neudělali, tohle je od tebe vrchol buranství, zoufalství a dokonale jsi tím ztratila poslední zbytek jakékoliv úcty... Zamindrákovaný zbabělec, co seká patky u klávesnice a myslí si že je víc než zbytek světa. Tak si tu tvou výšinu užívej a přeji ti, opravdu upřímně, abys z ní jednou nepadla rovnou na tlamu.
Tímto s tebou opravdu definitivně končím, protože s tebou už se nedá diskutovat vůbec o ničem, včetně počasí.
@marge_s obe vime,jak to bylo ale jak jsem psala nekolikrat popojedem,je to o nicem,ty to proste ani nedokazes priznat...
@gramar a ted mluvis o cem? Jestli neznas mou historii s aninou, pomlcela bych...Vis o tom,ze psala verejne urazky vuci me osobe na sve zdi a i osazenstvo MK ji napsalo sve,nakonec ji to stejne smaznul admin,tak ted jede zakopovou valku slidi kolem a sem tam vola do kazde diskuze admina?Trictvrte roku to trva,takova mala posedlost,obvykle na ni nereaguju.Ale vis co,mne je to ve tvem pripade asi uz i jedno,velmi se mi libi,jak umis hodnotit druhe,ale u sebe na to nejak zapominas...
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muz-nakazen... to uz je jak v tech trillerech,hledame zmizele nakazene osoby
@marcicek84 Marcelko, bla bla bla. 🙂))
Kéž bys mě ignorovala a koukám, že i mnoho jiných by si to přálo.
Miluji duševní mrzáky. 🙂.
Jinak na seznamu se stále objevují články o tom, jak rozvolňování bude tentokrát opravdu pomaloucke. Navíc až ve chvíli,kdy bude v nemocnicích ,,jen,, 3000 lidí. To si ještě počkáme.
@marcicek84 jinak omyl. Smrt jsem nikomu nepřála, opět lžeš. Ale ,že ti přeju nákazu covidem, je holý fakt. Lepší,jak kladivem do hlavy, ne? Vždyť je to jen chripecka. Však pohoda.
@marcicek84 obe to mozna vime, ale jen jedna lze ;)
Konec srandy, uz jsme se pobavily dost, ostatni, doufam, “preskakovaly”, s tim se nic jinyho delat neda.
@marketa11112 tys mi a mym blizkym prala ten dychaci pristroj a pokud si vzpominam tak na nem skoncil tvuj pribuzny,ja ti rikala,ze se ty hnusne prani pak stanou tem,kteri to preji druhym a ted mi prejes nakazu covidem,no delej jak myslis,k tomu uz nemam slov...pokracujes pouze v urazkach a nechutnych pranich,fakt na to reagovat odmitam...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/opakovani-ro... tak nakonec to opakovani rocniku se preci jen bude nejak resit...
@marge_s ja jsem to tema chtela opustit nekolikrat,nenechala jsi me 🤷🏻♀️
@marcicek84 a ze neco nereknes :o
@marketa11112 3000 v nemocnicicich se odhaduje v pulce dubna,tak uvidime,taky je otazkou co vydrzi lidi,co vydrzi rodice,kdyz skoly jsou porad zavrene,jak dlouho budou ochotny firmy testovat,kdyz to je k nicemu tato forma testu a je to pro ne velmi nakladne,jak dopadnou podnety u ustavniho soudu a zda aspon naockuji ty dobrovnolniky,kdyz neni cim a dodavky se stale krati...
@marcicek84 co vydrzi lidi... kdyz nevydrzi, tak budou sedet doma dal 😡
@marge_s vsak vis cim se ridi Babis,verejnym minenim...
Taky jsem zvedava jak to jeste bude s tim opakovanim ve skolach,ucni to maji asi jiste a je to i pochopitelne,stredni skoly tam je to otazka,no mozna dojde i na ty zakladky a muj odhad,ze jedna trida deti z rocniku to opakovani chtit bude
@marcicek84 Koukam, ze mas za ty roky uz dokonale vypracovany system. Prudis a kdyz to nekdo nevydycha, tak ze sebe udelas obet. Mimochodem mi dluzis omluvu, kdyz jsi lhala, ze jsem tvuj prispevek nehlasila na admina. Umis se omluvit, ne?

@admin