icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

autor
24. bře 2020

@marketka_m našla jsem to, jedná se o možnost,že Koronavirus může způsobit neplodnost u mužů, protože umí napadnout i varlata, přikládám odkaz na polský článek
https://wolnemedia.net/koronawirus-moze-powodow...

kajalka
24. bře 2020

Což by mohlo vysvětlovat, proč jsou k němu více náchylní muži..

marketka_m
24. bře 2020

je to drsné...z jedné strany se vyvryzdi stare a z mladych se uděla vykastrované jedince..pardon za slova..a jestli toto je opravdu kvůli ekonomiky...je to hnus...jestli ale toto je počátek konce světa..tak snad nas čeká "tam" něco lepšího...

marcicek84
24. bře 2020

a taky proč mladí lidé jsou bezpříznakoví, aby to nevzbudilo rozruch, jen jim to zničí možnost oplodnit, tak to je promyšlené fakt 😝

marketka_m
24. bře 2020

@marcicek84 jo mazec...jinak z toho co jsem prostudovala (jsou to stovky clanku) tak v polsku od ledna varovaly nektere zdroje aby lide delali zásoby paralenu,dezinfekce,jidla...protoze prijde pandemie....vláda zdroje veřejně vysmála...a za 2 mesice se to potvrdilo...

marketka_m
24. bře 2020

jeste dovėtek...zásoby pomalu aby dėlali...ke kazdemu nakupu dezinfekce, ryze navíc...aby se zabetpečilo to ze budou pak řady v obchodech s plnýma košíkama...a prázdnyma regalama.....myslím ze to bylo dost rozumné

marcicek84
24. bře 2020

@marketka_m - každopádně teď mě napadly ty bezpříznakové neplodné naše děti, to je ještě větší problém asi...snad se to nepotvrdí, ono i ty příušnice můžou způsobit neplodnost u chlapců...takže jestli to chceš brát z tohoto úhlu pohledu jako tichnou biologickou zbrań ne teď pozabíjet, ale vymřít časem, tak to je ta moje úvaha s tím, že nikdo neví jaké následky do budoucna to prodělání nemoci způsobí na lidský organismus...a to se právě dovíme až s postupem let, či desetiletí...

kejt29
24. bře 2020

Jsem jedina koho napadla knizka od Dana Browna Inferno? 🤔

marcicek84
24. bře 2020

no každopádně, co s tím my běžní smrtelníci uděláme? asi nic moc...

autor
24. bře 2020

@kajalka přesně tak
@marketka_m neviděla bych to tak černě, spíše bych to přirovnala k příušnicím. Ale varlata to asi nenapadne u všech.
@marketka_m to jsem četla taky, že polská rozvědka v lednu varovala, že přijde pandemie, ale to bylo na základě toho, že v Číně to jelo na plno.popravde my jsme s první zmínkou o tom, co se děje v Číně, koupili navíc trvanlivé potraviny už v lednu do zásoby a díky tomu se na nás nikdo nekoukal jak na idioty
@marcicek84 u příušnic je neplodnost u chlapců problém až v pubertě, před ní jsou v suchu

marketka_m
24. bře 2020

@kejt29 neznam

autor
24. bře 2020

Kdyby to bylo umělé, za mě je příroda mocnější čarodějka a někdo bude mít přirozenou imunitu
@kejt29 to neznám, ale mi se vybavilo třeba příběh služebnice, nebo film první člověk (lidí nemohli mít děti a pak najednou jedna žena otěhotněla a oni se jí snažili dovést do bezpečí)

Pokud to ovšem je přírodní nemoc, tak za mě asi příroda ví, co dělá

marcicek84
24. bře 2020

anonymní - teď už to všem došlo, že kdo se zásobil, idiot rozhodně nebyl, bezpříznakových pubošů tu můžeme mít taky dost...

autor
24. bře 2020

@marcicek84 prozatím to je jen jedna studie, snad se to nepotvrdí

kejt29
24. bře 2020

Anonym nekdo vyvinul virus, ktery po vypusteni zpusoboval neplodnost. Doufam, ze jsem nespletla nazev knihy, je to dlouho, co jsem ho cetla a jeho knihy se mi libily.

marketka_m
24. bře 2020

@mourovatakocka nasledky nebudou jenom ekonomicke..ale i zdravotni...ach joj..

autor
24. bře 2020

@mourovatakocka kdyby se počty přepočítávaly na celkový počet lidí, byly by procenta zase jinde a většinu by uklidnily. S ohledem, že si hrají s čísly nakažených, samozřejmě % lidí v produktivním věku je zde vyšší, avšak %nemocných z celkového počtu lidí v produktivním věku asi bude pořád stejné.

autor
24. bře 2020

@kejt29 asi to bude ono, jedná se o pokračování šifry mistra Leonarda
https://www.csfd.cz/film/374794-inferno/prehled/

autor
24. bře 2020

Jiná někdo se tu ptal, jak to vypadá s lékem a taxikářem v Praze. Lék dnes dorazil a započali léčbu. Musíme držet pěsti 🍀

autor
24. bře 2020

Jinak mě docela zarazilo, že o tom, co dnes zemřel psali, že vůbec nevěděl, že má rakovinu. Přišel prostě s pozitivními příznaky, zhoršil se a zjistilo se rakovinu. To je šílenost...
Jinak nevědí, od koho se nakazil, ale v rámci jeho známých a rodiny našli dalších 8 potvrzených

marketka_m
24. bře 2020

hmmm tak to pak je hodně drsné... ať to zní jak nejhůř může.. když máte rakovinu.. rodina "počítá" že nemusíte žít... je to drsné, vím... ale když příjdete s koronavirusem a do týdne jste mrtvý.. byť tam ta rakovina byla... je to mazec.. rodina musí být v šoku.. a to byl vlastně mladý... 45 let

autor
24. bře 2020

@marketka_m přesně tak, je to hrozný scénář... Zdravý mladý chlap šel s příznaky a za pár dnů bylo po něm + jako bonus mu před tím řekli, že má pokročilou rakovinu... Pochybuji, že se mohl aspoň s někým rozloučit, jedině po Skype (moje domněnky)

marketka_m
24. bře 2020

to rozlouceni je mazec🥺

autor
24. bře 2020

@marketka_m jn 😔 každopádně on měl komunitní přenos a hledají, kdo byl zdroj. Mě zaráží, že 8 lidí nakazil dál (teda pokud někdo z nich nebyl ten, kdo nakazil jeho). Nicméně je to tu prolezlé

autor
24. bře 2020

To je taky zajímavé:

Bezpečnostní informační služba na začátku března varovala vládu, že čínská ambasáda v Česku od začátku ledna organizovala hromadné skupování roušek či respirátorů. Jako první na to upozornil Respekt.

marketka_m
24. bře 2020

takže měli echo z číny co se bude dít, jinak si to vysvětlit neumím

autor
24. bře 2020

@marketka_m vypadá to tak

myleii
24. bře 2020
marketka_m
24. bře 2020

@myleii myslim si ze je to pravda..a celkem to zapada i do konspiracni teorie

Strana