icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
18. bře 2021

@marcicek84 marci, holt, holt je to

ilonne
18. bře 2021

@marcicek84 Tak nemusíš mi vzdávat hold, ale díky....

Slova holt i hold v češtině opravdu existují, ovšem každé z nich označuje něco jiného. Hold je „okázalý projev úcty“, zatímco holt (nebo též halt) je částice, jejíž význam je „zkrátka a dobře; inu, tedy; ovšem“.

marketa11112
18. bře 2021

Jaký neadekvátní zákrok? Měli ležet na zemi dřív. Policajti měli svatou trpělivost.

hojda
18. bře 2021

něco k těm antigenním testům: https://www.uochb.cz/cs/novinky/272/vedci-vyvin...

marcicek84
18. bře 2021

@marge_s at je to co chce,je mi to jedno kazdy vyznam pochopil,snad i ti samozvani znalci trestniho prava

marge_s
18. bře 2021

@marcicek84 my vime, ze nejvetsi znalec vseho siroko daleko jsi ty. Poradna jak zit, jak lecit, jak se chranit, jak se ockovat, jjak ucit, jak soudit, hotova renesancni fontana znalosti 🤣 ....ty samozvana 😜

marge_s
18. bře 2021

@hojda paradni, precizni 👍 diiiky, to se muze hodit

marcicek84
18. bře 2021

@marge_s asi mas problem s tim,kdyz je nekdo schopen vyjadrit svuj nazor,nevim co sem pletes nejake poradny,poradny si tady z toho udelali jini ve stylu ja o tom vim nejvic,tak bych ubrala plyn 🙃

marge_s
18. bře 2021

@marcicek84 zase to nechapes? Ty neprezentujes “svuj nazor”, ty konstatujes, ze JE to tak a tak (navic pomerne agresivnim zpusobem, ale to cert vem). A kdo si nemysli to samy, tak je samozvany, ma hlavu v zadku nebo je “chytry”, protoze to treba vystudoval nebo to urcite vystudoval blbe. 🤷🏾‍♂️

hojda
18. bře 2021

Dobrý rozhovor na téma konspirace:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/dezinforamce...

marcicek84
19. bře 2021

@marge_s uvedomujes si,ze urcity nazor je i prezentovan i medii,pokud tady nekdo rika,ze nejaky pravnik je mimo a sam pravnikem neni,ale konstatuje velmi agresivne svuj nazor,protoze ma pocit,ze muze,tak bych resita to.Pokud se priklonim k nazoru pravnika a jsem za to osocena zdejsim osatenstvem,tak to je pak ta agresivita o ktere se tu snazis se mnou bavit.Ja ten svuj nazor podkladam i nejakym clankem osoby,co to pravo vystudovala a holky co utoci to shazuji a tlaci svuj nepodlozeny nazor,pokud se ty pripady octnou u soudu tak az rozsudek rekne, kdo mel pravdu,takze to tady laskave nehazej na jednu stranu...porad jsou tu dva tabory,ty osocujes pouze jednu stranu,kterou dlouhidobe nemusis a evidentne to tajy porad nechapes,no co bych mohla cekat...

ilonne
19. bře 2021

Testování evidentně funguje, tak snad to půjde brzy i nás. A můžeme se vrátit do škol 🙏.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/masiv...

ilonne
19. bře 2021

@marcicek84 Ten někdo se zase opírá o právní názory jiných a o vlastní - z řad policie, kteří toto také mají vystudovane. Nemusíš být vystudovany právník, aby byla policista. A představ si, že řada obhajcu/právníků má nějaký názor ve prospěch svého klienta a pravdu nemají.....to, že je vystudovany právník ještě neznamená, že jeho pravda je ta správná pravda. A pokud tayy prezentujes, že policista má doprovodit prestupce domu, aby zjistil jeho totožnost, tak je to prostě blbost. A pkud někdo nerespektuje pokyny policisty a ještě na něj vyskakuje nebo do něj dokonce strká, je proti němu použito donucovacich prostředků. Policista je úřední osoba, nikoli boxovací pytel.

marcicek84
19. bře 2021

@ilonne zajimave,ze jsem zadneho z tech lidi nevidela,ze by do tech policistu nejak boxovali.🤔Takze proste v tom stale vidim neprimerenost. Taky si predstav,ze rada lidi muze mit jiny nazor nez ty a ty ho proste nejsi schopna respektovat. Jak jsem psala pokud to skonci u soudu,tak se uvidi kdo ma pravdu,do te doby i tvuj nazor je ve stylu dohadu.

hojda
19. bře 2021

Nedostanu se na plný text, ale asi půjde dohledat nějaké další info.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavi...

hojda
19. bře 2021
hojda
Autor odpověď smazal
marge_s
Autor odpověď smazal
marketa11112
19. bře 2021

@hojda škoda, že si to neprečtu celé.

marulu
19. bře 2021

@marcicek84 víš co, Marci, tvůj problém je, že se vždycky stavíš na stranu toho, kdo spíše vypadá jako "gauner". Jasně, viděli jsme jen omezenou část všech těch incidentů. Ale....v nich nejspís byla policie v právu. Měli roušku? Neměli. Nasadili si ji po výzvě? Nenasadili. Diskutovali s policií? Diskutovali. Takže co s nima asi tak měla policie dělat? Nechat je být? To asi ne, to by nebyl dobrý příklad pro jim podobné. Takže z toho už začíná vyplývat, kdo byl asi v právu.......

marcicek84
19. bře 2021

@marge_s ale to se uz vejdes,zajasej a volej,supni pro vakcinu a uz ostatni nech v klidu zit 😉

marge_s
Autor odpověď smazal
marge_s
Autor odpověď smazal
marge_s
19. bře 2021

@marcicek84 draha uz se zase pletes. Jak muzes s takovou jistotou tvrdit, ze se vejdu, zase to vis lip, ze jo?
Zklamu te: 1) nevejdu 2) uz davno jsem registrovana 3) je ti do toho prd 4)koho jsem nenechala zit? 5)co se tyce ockovani, neslo mi nikdy primarne o me, ale to je pod tvoji rozlisovaci schopnost, chapu

marge_s
19. bře 2021

To je zajimavy, odeslala jsem to a prispevek se neobjevil 😲 a znova.....ve skutecnosti tam teda byl seznam vulgarit....

marcicek84
19. bře 2021

@marulu a tobe prijde normalni tvrdit o nekom kdo nemel rousku,ze je gauner? 🙈 Ono jeste pred nedavnem to byli vrazi,vyderaci a ruzne kriminalni zivly,ale na stejnou uroven stavet cloveka bez rousky mi uz fakt prijde dost mimo,to se na me nezlob...🙊

marcicek84
19. bře 2021

@marge_s ale prosim te,celou dobu tady spilas o tom,jak to mas delat,ze jsme vsichni sobci,tak ted uz nebudes muset. Vidis,dokonce ses uz zaregistrovala,tak ses nekde vesla,gratuluju...a jsem fakt rada,ze radeji ty prispevky prehodnotis a ty vulgarni si promazes 😉

marulu
19. bře 2021

@marcicek84 no a co je jiného než gauner? Slušný člověk roušku nosí. Už prostě v rámci respektu k tomu druhému si jí nasadím. A pokud ten respekt nemá, tak je gauner.

hojda
19. bře 2021

@marcicek84 Tak celkem dost riziková práce z pohledu covidu zdravotíci, police, učitelé....https://www.pedagogicka-komora.cz/2021/03/uzis-...

Strana