icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
13. dub 2021

a testovací šaškárna pokračuje a kvůli čeho? https://www.novinky.cz/domaci/clanek/testovani-...

ilonne
13. dub 2021

@marcicek84 Nevzala, nevím proč se tak domníváš.

ilonne
13. dub 2021

@marcicek84 Ty jsi vážně maniak. Měla by ses už od Covidu trochu distancovat. To co předvádíš, už vážně není zdravé.

marcicek84
13. dub 2021

@ilonne není zdravé honit 15 pozitivních dětí, to máš recht

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 Většina odborníku???? Co to plácáš? Koho tím odborníkem myslíš?

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 " a proč by s ochrannými pomůckami nemohl někdo z rizikové skupiny bezpečně jít k lékaři? Navíc ty babičky už jsou povětšinou očkované, takže ještě něco?" - Jo, jeste neco. Tak treba proto, ze jsi rikala, ze kdyz bude zit s rodinou, tak ze ho ma nosit porad? A ze rikas, ze to tak strasne skodi? Takze oni musi a ty ne? Oni nemuzou aspon trochu normalne zit? To chces vymyslet nejaky megakoncentrak pro 2-3 miliony ohrozenych lidi? Jestli jo, tak jsi jeste prastenejsi, nez jsem si myslela.
A ver mi, ze nekolik desitek procent senioru naockovano neni. A dalsich. Lide pecujici o tezce postizene pujdou az v dalsi vlne. Lide vazne nemocni take az v dalsi vlne. Do te prvni tabulky se nevejde skoro nikdo atd...Nevim, kde zijes, ze sis toho jeste nevsimla.

Kritizujes, ze neockovani, netestovani nebudou moci za zabavaou, pritom bys chtela miliony zavrit do izolace? Necitis ten nepomer?

Marci, tvoje jedina strategie je : JA JA JA JA JA JA hlavne JA , to si priznejme. Menis nazory presne podle toho, aby TOBE to vyhovovalo a pro TEBE to bylo co nejpohodlnejsi a kdyz z se ti podari behem tech svych vylevu jeste nekoho nastvat a urazit, tak ti to to tvoje ego jeste vic pohoni. Takovy bonus: jeste zkusim ze vsech udelat blbce. Akorat, ze se ti to moc nedari. Jina logika v tom neni. Akorat, ze jednou se muze stat, ze tu solidaritu budes potrebovat ty. Tak ti to snad docvakne potom. Snad - hlavne pro tvoje okoli. Nam jsi opravdu tak maximalne pro smich. I kdyz je to nekdy k placi.

marcicek84
13. dub 2021

@marge_s moc dlouhe

marcicek84
13. dub 2021

A heleme se,uz se po testovani pripravuje ockovani deti? Takze dalsi hoax co jde do finise...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ockovani-det...

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 staci ten prvni odstavec. Neboj, bude se ti to cist dobre, az na absenci diakritiky se snazim psat vety, ktere maji celkem normalni syntaxi

Fakt nechces zvazit vlastni tvorbu? jako me lichoti, ze takovy borec jako ty ode me porad opisuje, ale rada bych si precetla neco ...originalnejsiho 😉

kez by bylo k dispozici ocko uz na podzim, ale nevr tomu, nebude. U nas urcite ne. A mluvi se o tom od zacatku, tak jakepak hoaxy

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 Halló Marci, ale tady jsou lidé, kteří to očkování chtějí i pro děti, dobrovolně, bez nucení, tak v čem máš problém? Je to stále dobrovolné.....

marge_s
13. dub 2021

@hojda No to jsme my, hnusni, osklivi, co cheme pokusy na detech. Co my jsme to za lidi. Vsad se 🙂

marcicek84
13. dub 2021

@marge_s kdyz jsem psala,premyslej,mas na to,tak se z toho hojda malem sesypala 😂🤷🏻‍♀️ blaboly mimo nectu...dobrovolne ockovani deti u rizikovych skupin klidne,pokud to rodic dovoli,,ale takto to nebude,budou to zase nutit vsem detem,uz opatrne zacinaji s masazi

marcicek84
13. dub 2021

@hojda dobrovolne,nez zas budou neockovanym detem bez covid pasu zapovezeny sluzby,krouzky a kdo co jeste,vsak to vidime na nas dospelych do ceho nas chteji neustale nutit ockovacimi pasy a QR kody a kdo vi cim vsim.
Kazdopadne ta koronavirova zahada je cim dal lepsi,nenasel se na poste,nenasel se v nakupnim centru,ani v podnicich a zamestnani se mu moc nedari,v skolach taky nic moc,ted se ceka na vysledek sireni v MHD,vsadim se,ze ani tam nic,zdravotnici ockovani,duchodci ockovani,za chvili ucitele uckovani,x testu po navratu ze zahranici,tak odkud se to porad bere?Ze by z netestovanych matek na materskych???😂😂😂

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 Ja to vim, ja to vim 😀 siri se to v rodinach. Meli bychom zavrit rodiny 😎

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 " kdyz jsem psala,premyslej,mas na to,tak se z toho hojda malem sesypala 😂🤷🏻‍♀️ blaboly mimo nectu..." nevim, jak to s tim souvisi, ale vidim, ze se zase nic nedozvim
No nekdy je to lepsi, nakonec...

marcicek84
13. dub 2021

@marge_s psala jsi o me vlastni tvorbe,tak jsem na ni reagovala...
ale jak se to tam do tech rodin dostane, zamestnanci testovani,deti testovane,duchodci ockovani...ne,to musi delat ty netestovane matky na materskych 😂😂😂

marge_s
13. dub 2021

@marcicek84 jo, to byla tvoje vlastni 😂 ja nevedela...tak to te muselo vylozene potesit, ze jsi ji vytocila (i kdyz ja teda nic takoveho nevidela ) v tom pokracuj 😂

obavam se, ze se mylis...netestovane matky na materskych nikam nechodi ...a ba ne, porad nekde kafraji s kocarem a kafem v parku. Vidam to dnes a denne
Ne, je to hrozny, jak se kazdy za kazdou cenu snazi dokazat, ze "od nas to neni" 😈

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 To vytočení už bylo, nebo teprve bude?😲 Dej prosím vědět předem, že je to zrovna teď, já to sama nepoznám😂 Díky😘

hojda
13. dub 2021

@marcicek84 Temno, vždyť jsem ti to říkala😉

hojda
13. dub 2021

Tak nakonec Gates s tím čipem ostrouhá. Ukradl mu to Musk. Gates na to šel moc složitě s tou pandemii a hlavně mu to neovčani prohlédli a vyzradili tajemsví elit. Takže Musk udělá normální reklamu, bude to prodávat a lidi se to poperou a ještě mu za ty čipy budou platit....https://forbes.cz/budoucnost-je-tady-muskuv-neu...

marge_s
13. dub 2021

@hojda ty jo 😱 ten clovek je blazen 🤭 ja ho teda nesnasim, ale zajimave to je a redstava, ze by to pomohlo praplegikum vubec neni marna 🤔

marketa11112
13. dub 2021

@marge_s hele,fakt jo. Muj bracha ma covid, chytl to od syna, ten od babicky a dedy...takze jsi na to kapla. 🙂

marketa11112
13. dub 2021

Teda, tady je zase kopec srandy. Fakt. Komedie s prvky fantasmagorie. Jen muze mi nekdo nektere ty vety prelozit do cestiny? Nedavaji jaksi smysl. Nebo spis ty myslenkove pochody a nelogicke odpovedi.

@marcicek84 nemela by si zacit radit zemanovi a babisovi? Ze by jsme mohli byt jeste vic v haji, nez jsme ted.

marcicek84
14. dub 2021

@hojda jestli prozivas dobu temna,nechapes a nerozumis,tak s tim ti bohuzel nepomuzu,zase jako vzdy s hojdou 🤦🏻‍♀️

marcicek84
14. dub 2021

@marketa11112 jo jo,kdyz nekdo nedokaze rozlisit,kdyz si nekdo z neceho dela srandu,tak to je pak tezke,ale tech smajliku tam bylo dost,zkus silnejsi bryle 😀😉

marcicek84
14. dub 2021

@marge_s taky treba silnejsich bryli??? Proste jim pri te testovaci masinerii nevychazeji cisla,firmy uz remcaji a rodice se bouri...maji to docela neudrzitelne a jeste k tomu s naprd testy a lide akorat tak maji v ruce cisla pro zruseni neefektivnich opatreni,tak nevim co dokazali,ale nic moc...

marketa11112
14. dub 2021

@marcicek84 jsi trapna. Vzdy, kdyz nevis kudy kam, zacnes mlejt jeste vetsi kraviny, nez do te doby. Vzdy me prekvapi, ze je to jeste mozne.

marketa11112
14. dub 2021

@marcicek84 a holka, nezavid tem maminam na tech materskych. Tak si upichni dite a budes take bez testu.

marcicek84
14. dub 2021

🤦🏻‍♀️ Market,ty mas dost 🙈🙉🙊

Strana