icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

gramar
23. dub 2021

@marcicek84 tvé neustálé přímé či nepřímé naznačování toho že jsem ovce, nebo naprostý idiot mě upřímně dere nervy, zkus to jinak než vláda, bez té omáčky a potřeby alespoň trošku si rýpnout, určitě to pak bude pro obě snazší... A ano četla jsem to, ano nepopírám že je to banda zoufalců co neumí napsat ani papír tak aby bylo jasné kde je začátek a kde konce, ale ani tak to nemění nic na tom že co vím tak soud ještě ani jednou neodsouhlasil napadení daného opatření, ale vždy to byl způsob vydání, v tom posledním je to opět tak a protože není napaden obsah tak jim dali čtyři dny na nápravu, to zda to zase napíšou jak trotlové, je věc druhá...

A k testům, Marci kde žijí no na té samé planetě jako ty a tak jako některým ty testy vadí, tak jiným nevadí, další je tolerují i když mají výhrady... Lidé mají různé názory a ty prezentuješ názory určité části stejně jako jiní prezentují názory jiné části. To kdo je ve většině těžko říci, ale z dostupných informací to vypadá že tvá názorová skupina je spíše menšina, ale relevantní výzkum či data k tomu nejsou... Jinak těmi testy ze slin myslíš ty co jsi na ně nadávala pro jejich malou funkčnost, jsi si jistá že to by byla ta správná cesta ven z pandemie, zpět k ideálnímu světu bez roušek, testů a očkování?

marcicek84
23. dub 2021

@marketa11112 a ta urazka co je od tebe smerovana k me osobe,to je vzahovacnost?Market,oni ti uz temi spejlemi uz fakt asi poskodili mozek... 🙉 Ty porad nechapes,ze se da zaridit i pred papirove debilni opatreni?Ach jo,no 🐑🐑🐑 na to asi jen tak neprijdou,ale je to kazdeho vec.Ja ziju krasne a jen mi staci sledovat,jak se druzi nechaji dobrovolne trapit a jeste si mysli,ze mi to snad bude trhat zily 😂😂😂 a nebudu trpet nedostatek sluzeb 😉💃

marcicek84
23. dub 2021

@gramar jestli se chces nechat spejlovat v nosohltanu je to tvoje volba,jestli jsem v nazorove mensine,to bych nerekla,zrejme mas jine dostupne zdroje nez ja,jelikoz spejlovat v nosohlathu se lidi jen tak nenechaji i kdyz si to vlada preje.Nejvetsi absurdum je,ze do zamestnani nebo skoly staci jakysi pochybny test o kterem pises,ale ten uz nestaci na navstevu sluzeb a resturaci???Je to blbina na n-tou kazdy kdo se nad tim zamysli tak by musel byt blazen,aby na to pristoupil.Ano chapu,ze to nektere lidi zlomilo,ale tudy cesta nevede,od prazdnin se stejne vsechno otevre ... A navic jsou i moznosti bez testu,je jich plno,staci otevrit oci,proto se tomu smeju jeste vic.

marketa11112
23. dub 2021

@marcicek84 ale prosim te. 🙂. Asi mate v praci krutou stouralku, kdyz mas na test takovy nazor. U nas pohoda 🙂. Fakt si to neuzivam, ale vim, ze takto se daji zachranovat zivoty. A to je pro me dulezite. Stale ti vysvetluji, ze zivot cloveka je o dost dulezitejsi, nez male nepohodli cloveka jineho.
Nedostatek sluzeb? Kde? Co jsme potrebovali, jsme zaridili a mame. Dokonce i tu krouzkovou vazbu na praci do skoly mi udelali...vsechno jde, kdyz se s lidma bavis normalne a nevystupujes vsude jako nakrknuta zhrzena nadhera. I v dnesni dobe se vyplati byt mily na lidi a mit spoustu pratel a znamych. Pak jde totiz uplne vsechno. Me tohle opravdu netrapi, protoze mam jine zajmy, nez se valet na kosmetice a pak bedovat, ze to stoji penize a nemam cas na deti. 🙂.
Ale jinak, kdybys byla mila, tak by te urcite i ta kadernice od vedle ostrihala pri kaficku a klaboseni, a i ta nehtarka by prijela na navstevu k tobe domu. Pivo si holt das s ochlastou sousedem doma a ne na lavicce pred bufacem. A pohoda, ne?

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 proc by neumoznovali? Pokud vim, tak uz jsou i "prijemnejsi PCR". A s tim, jak to bude vic a vic potreba, tak se bude postupne rozsirovat i vyber. O tom bych vubec nepochybovala
Kadernice, kosmeticka, hospoda, bazen apod. je mi pravda jedno, tam jsem nechodila ani pred koronou. No, snad ta kadernice, ale ta zase chodila ke mne domu. :D ...uznavam, ze je muj pohled mozna zkresleny tim, ze tyhle potreby nemam a stejne by mi nebyly umozneny, :D .
Porad mi prijde lepsi s testem a dalsimi opatrenimi, nez vsechno zavrene. Ne? Holt jsme si zvykli na nejake pohodli a to ted nejakou dobu mit nebudeme. Ale "co by za to deti v Africe daly", ze. I tak se porad mame jako spolecnost dost dobre a pyskovat kvuli par odplivnutim nebo uchostoru v nose je malichernost.

marketa11112
23. dub 2021

@marge_s to neni malichernost, to je sport. Co jineho delat v nudne dobe coronavirove.

hojda
23. dub 2021

Jak málo stačí, aby se někomu zhroutil život....

„Pokud se jedná o profesionální odběr tak PCR by měl mít platnost 7 dní a antigenní tři dny. U amatérsky provedených testů bude platit kratší dobu, řekněme že jen ten den,“ řekl ministr zdravotnictví Petr Arenberger na tiskové konferenci. Jako příklad amatérského testu uvedl provedený test kadeřnicí.

marge_s
23. dub 2021

@marketa11112 no jo, mas pravdu, to je presny - sport 🙂

marcicek84
23. dub 2021

Tady je 🐑🐑🐑 to uz se clovek musi snad i potrhat smichem,my jsme najeli na normalni zivot a ten zijeme a bez testu,at si narizuji co chteji,pokud takovy zivot nekoho bavi,at si ho zije,klidne si tu notujte,kolikrat jste si delaly test z nosu,az sem tam nakouknu,aspon se zase pobavim,je to fakt zbytecne psat lidem,co sedi ustrasene zavreni doma,ze zivot jde stale dale... 💃

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 tak klidne, muzem zrusit treba pravidla na silnici, dane, nocni klid, povinnou skolni dochazku...proc ne, at si kazdy dela co chce a zije "normalne" a hlavne...svobodne 😂 a nebudeme ovce...jjupíííí
Doma budes nakonec sedet ty 😂 , bez testu, bez ockovani, ale nebudes ovce

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 Ty žiješ normální život? Dítě buď nechodí do školky kvůli testu, nebo píšeš ze záhrobí, protože dle tebe test jen přes tvou mrtvolu.....

marcicek84
23. dub 2021

@marge_s ale to si myslis ty,ze nekdo bude sedet doma,nebude,je spoustu normalne fungujicich firem,sluzeb a to uz delsi dobu,to,ze o necem nevis nebo to neznas,neznamena,ze to neexistuje💃Bez radeji pro druhou davku Pfizeru,aspon pro tvuj vlastni dobry pocit 😉

@hojda budliky budliky,hojda zase nevi,nic neni cernobile 😘

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 loni bazén, tak letos postavíte na zahradě letiště, ne? 😂

marcicek84
23. dub 2021

@hojda zavist je hrozna vec.Ty furt s tyckou v nose cele leto viď 🤣

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 A proč se tedy tolik durdíš kvůli těm testům, když to máš vše pořešené???? To moc nedává smysl....Jednou větou tvrdíš, že všechny služby, které potřebuješ ti fungují a přitom tě kvůli těm opatřením skoro trefí šlak😂

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 proč s tyčkou v nose? Tady už se běžné dělají testy z krku. U vás ještě ne?????😨 😲

marcicek84
23. dub 2021

@hojda ale a na to jsi prisla jak,ze napisu nazor?Ale prosim te,ze nedokazes z meho textu vycist ani naladu ani pocit,jsem si uz zvykla,ale aspon si to uvedom a prestan obtezovat...proste na kazdou blbinu nebudu becet blahem,nejsem ten typ,to tak mas rada ty.Nejdriv blikal semafor,pak stekal pes a ted to bali do balicku,to si nevsimli,ze si lide rozvolnuji sami...

hojda
23. dub 2021

@marcicek84 Tak co to pořád řešíš, když už žiješ normální život?????😂😂😂 Nechápu tvůj problém, proč se vztekáš kvůli něčemu, co se tě netýká??? Aha, už vím, ty jsi zavislá na to vztekání se😂😂😂

marcicek84
23. dub 2021

@hojda takze kdyz o nekom si myslis nebo napises,ze se vzteka,veris ze tomu tak je?A jinak jsi v poradku?Prosim te,nemela bych vedet o svych pocitech trochu lip nez ty?Mas mylne dojmy,ostatne to jsou ty rozhovory s hojdou,vzdy o nicem se spatnymi domnenkami...vis co,nech to byt,pripoj se ke stadu,testuj se a mysli si,ze to tak delaji vsichni,kdyz ti to udela radost,vzdyt mi je uplne jedno jak to mas 💃

ilonne
23. dub 2021

@marcicek84 máš pravdu, závist je hrozná věc. Proto tady @marge_s pořád posíláš na očkování. Že by o té potrefene huse....?

ilonne
23. dub 2021

@marcicek84 Ano, máš pravdu. Slušní lidé by se urážet neměli. Ovšem ty se mezi slušné počítat nedáš. Tvé opakovaně výroky o "naočkovaných testovaných ovcich" apod. opravdu nemají se slušnosti nic společného...

marcicek84
23. dub 2021

@ilonne o tom,ze ho chce tu sama psala vc.toho,ze uz ma za sebou prvni davku,zavist to neni,klidne podaruji i svou davku 🙂

marcicek84
23. dub 2021

@ilonne jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva...🐑

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 ja taky potom nechapu, proc te to teda tak rozciluje 🙄

marge_s
23. dub 2021

@marcicek84 mimochodem, ty sluzby nefunguji "normalne", ale "ilegalne", nic na cem bych se chtela podilet, at by byl duvod jakykoliv. A vim o tom vic, nez bych chtela, bohuzel. (Tak trikrat do tydne je pod nami v hospode takovy mejdan, ze deti nemuzou spat, klidne do dvou, tri do rana)

gramar
23. dub 2021

@marcicek84 Já neřekla že jsi v názorové menšině, ale z toho co vidím, čtu a slyším to tak vypadá, ale jasně jsem řekla že žádná relevantní data k tomu nejsou. A to jestli se chci, či nechci nechat šťourat kdekoliv, je má věc a mé uvážení, tak to prosím zase nestav do toho že když něco udělám jinak než ty, nebo než se ty domníváš že je jediné správné, tak že jsem idiot co bečí... Každý má svůj rozum a sám musí zvážit co je pro něj nejlepší. Ano prosím diskusi je jedna věc, ale opravdu je potřeba stále dokola urážet...?

marcicek84
23. dub 2021

@marge_s to,ze si myslis,ze me to rozciluje,ale neznamena,ze tomu tak je,nerozciluje,je mi to jedno.A nezmeni to ani fakt,ze to napises,proste si to myslis ty.
Hele ale treba u tebe to ockovani chapu,i u ilonne,ale zrovna hojda a marketa 11112 se tady hadaly jak nikdy nikdy a uz jsou na vazkach,mi se tady vycetl nakup potravin na 14 dni,ale to je dost rozdil oproti tomu zmenit nazor na neco tak ivazivniho jako ockovani experimentalni latkou.A takovych zoufalych lidi se slabou vuli bude hodne,uz aby meli klid si nechaji pichnout cokoli,mne je vlastne tech slabych zlomenych lidi docela lito,u chroniku chapu ten benefit,u zdraveho cloveka je to zbytecny risk,lec studie neni a uz ted se vi,ze na podzim bude treba stejne preockovani (to je treba casteji nez u ockovani na chripku).Na druhou stranu si rikam cim vice techto uzitecnych idiotu,tim lip pro me...

Strana