icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
28. dub 2021

@hojda oh yes, joj, ty dopoledne 😱 jasne, vidim. Pred kafem uz radsi nic cist nebudu 🤣 ď

hojda
28. dub 2021

@marge_s Já už ho měla🙂.

marcicek84
28. dub 2021

@marge_s dobře, takže zabedněnost, ok, tak mi ukaž, který vakcína má hotovou dlouhodobou studii bezpečnosti, jestli žádná, tak být tebou raději pomlčím...

marcicek84
28. dub 2021

@hojda ale jsou, takže nemáš jistotu v ničem, když na to přijde, jediné co je jisté je snaha korporací lidem prodat svůj úžasný produkt, ale jen bez záruky všeho a bez jistoty, že to v dlouhodobém hledisku bude bezpečné...doufám, že se najde dost bláznů, kteří si to dobrovolně píchnou, aby dali s covidem pokoj...

hojda
28. dub 2021

@marcicek84 0,01% 😉 a to můžeš ještě eliminovat kontrolou protilátek z krve.

marge_s
28. dub 2021

@marcicek84 ale o tom vubec neni rec. Vzdyt se muzes dozvedet informace o tom, jak se na tom pracovalo. To neni woodoo, ze po tom vyskocis a nechas se ockovat, to jsou nevinne informace. Muzes to pojmout i v duchu "poznej sveho nepritele" a "budu mit vic argumentu, proc ne". Rika se tomu vseobecny rozhled. Ale to je jedno

marcicek84
28. dub 2021

@hojda nikdo ti nebrání se postavit do řady a nastavit paži, tak neváhej, ale druhým pokoj dej, je to každého věc...

marcicek84
28. dub 2021

@marge_s jaký nepřítel, prostě mám na to jiný názor než ty, to je celé...

marcicek84
28. dub 2021

jednou za rok na včelku https://www.novinky.cz/domaci/clanek/preockovan...
úplně tak samo jako s chřipkou, dobře to rozjíždějí ten byznys...a na chřipku to lidi nechodili, věděli proč...

hojda
28. dub 2021

@marcicek84 stejně jako tebe nikdo nenutí tam jít😉

marge_s
28. dub 2021

@marcicek84 ty neco rikej o tom, ze nerozumime nadsazce, omg

marcicek84
28. dub 2021

@marge_s moc hloupe a nechytam se na tvuj myslenkovy pochod

marge_s
28. dub 2021

@marcicek84
No hloupe to od tebe je, to jo.

marcicek84
29. dub 2021

@marge_s no s tebou to je marny,jiny nazor muze mit kazdy a opravdu zadny odbornik nevi co s tebou ockovanj v dlouhodobem horizontu udela,kdysi museli dobrovolnikum platit,ted postradili a lidi se jdou podrobit experimentu,fakt kazdeho vec,ale na nuceni lidem to opravdu neni

ilonne
29. dub 2021

@marcicek84 Možná bys mohla dát pokoj druhým ty, když to kážeš. Už jsi vážně s tím svým neustálým negativistickým postojem otravná.

marcicek84
29. dub 2021

@ilonne stejne jako vy jste otravne tou provax kampani,tak si asi nemame co vycitat 😉🙈🙊🙉

marge_s
29. dub 2021

@marcicek84 nam tvuj “nazor” staci jednou, nemusis to mlit porad dokola. A rec byla o necem jinem. To budes na vsechno odpovidat elaboratem o studii? Pak doporucuju ctrl/c ctrl/v, nebudes si osoupavat klavesnici

marcicek84
29. dub 2021

@marge_s mně váš taky stačí jednou a čtu to stále dokola, já vím, na sobě to nikdo nevidí, že jo :D Ale o tu studii dlouhodobé bezpečnosti jde především, dokud není, je to lidský experiment, já vím, že to neradi slyšíte, ale bohužel je to tak.

ilonne
29. dub 2021

@marcicek84 Tak nejvíc s tím otravujes ty a je to pořád jedno a to samé. Nějak ses nám zacyklila.

hojda
29. dub 2021

@marcicek84 Ale ty nechápeš, že my nereagujeme na to, že TY se nenecháš očkovat, ale na to, jaké informace o očkování šíříš a jak vystupuješ vůči těm, kteří se očkovat nechají! Věr tomu, že ti lidé si to zváží a každý si vyhodnotí, co je pro něj ta nejlepší cesta. Někdo prostě nemůže čekat na výsledek dlouhodobé studie, protože by se jí taky nemusel dočkat. Takže ty si klidně čekej, jak dlouho chceš, držíme ti palce ať se výsledku studie ve zdraví dočkáš ty i tvoje rodina. Jen se přestaň navážet do ostatních, kteří si to rozhodli ve prospěch očkování a nešiř nepodložené bludy o vakcínách.

marcicek84
29. dub 2021

@hojda tímto ti uděluji cenu bludného balvanu, ámen...

sticker
marcicek84
29. dub 2021

@ilonne tak to nečti, nikdo tě nenutí 😉

marcicek84
29. dub 2021

@hojda a jaké bludy, že to nemá dlouhodobou studii? tedy tě poprosím o odkaz, že má a pokud ne, asi by bylo lepší, aby ses hodila do klidu.

ilonne
29. dub 2021

Konečně to vypadá, že je to na dobré ceste.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dalsi-krok-k...

marcicek84
29. dub 2021

takže očkovaní se teď klepou na covid pasy? 😂 tohle už tady bylo za komunistů...

ilonne
29. dub 2021

@marcicek84 Řekla bych že tvůj postoj vyplývá z frustrace nemožnosti se nechat naočkovat. Neboj, v létě se dostane i na tebe 😉.

werumka
29. dub 2021

@marcicek84 Ne, pořád si můžeš vybrat. Jet do zahraničí a být tam v karanténě, kterou ten konkrétní stát vyžaduje. Nebo se té karanténě vyhnout tím, že si zaplatíš test. Nebo mít test zdarma, mít ho zachycený v covid pasu a jet bez dalších výdajů a prostojů kam chceš. Očkování je jen jedna z možností. Ale kdybys chtěla, dám Ti svůj kód 😀 😀

marcicek84
29. dub 2021

@ilonne nedokážeš pochopit, že když někdo nechce, tak nechce a nebude chtít ani v létě? 🙈🙉🙊 jsi fakt vtipná

sticker
marcicek84
29. dub 2021

@werumka svůj kód si nechej, třeba to vyžije někdo potřebnější 😉

Strana