icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 Stručně řečeno, Ministerstvo spravedlnosti zřizuje Střední policejní a vězeňské školy. Tak když už jsi líná číst zákony, kterými se říká, kdo jaké škol zřizuje, přestaň placat nesmysly o školách pro děti soudců, když žádné takové neexistují. Další z tvých bludů podobných tomu o inzulínu....neboj se - žádné přiznání, že seš spletla nečekám. To bych se nacekala....

ilonne
7. kvě 2021

@hojda Ne,ne 🤣🤣🤣

hojda
7. kvě 2021

@ilonne ale jo🙈🙈🙈

marcicek84
7. kvě 2021

@hojda nezajem,prihlouple dotazy nezodpovidam,to uz by sis mohla zvyknout💃
@ilonne psala jsem moc dlouhe,jestli se chces hadat musis jinam 😘

marge_s
7. kvě 2021

@marcicek84 hej, to si to mam dat patentovat? Vymysli si svoje hlasky 🤣 tststs

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 Chápu, přiznat někdy, že se pletu v tvém případě absolutní sci-fi😉. . Tak až zase budeš tvrdit, že žádné dezinformace nešíříš, tak si na tohle vzpomeň, to byl úplně ukázkový příklad tvé práce s informacemi😉.

marcicek84
7. kvě 2021

@hojda moc hloupe

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 Ano souhlasím, bylo to od tebe hloupé a následně hodně nedospělé. Dobrou!

ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 Já ti udělala výtah, abys to právě nemusela čist. Chápu, že každý neumí číst dlouhé text. Individuálně pracuji i s dětma. Z mého výtahů jsi to už ale musela pochopit. Pokud ne, tak promiň, ale vrať se na ZS.

ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 jinak pro "blondýny" - žádné speciální školy pro děti soudců v ČR neexistují. Kratší už to fakt nejde😉😘.

marcicek84
8. kvě 2021

@hojda hloupe jsou tve neustale otazky a k tomu neustale utocne komentare,chapes,ze me tvoje vylevy nezajimaji dlouhodobe? Dej si voraz a chod vice ven,rozvolnuje se,treba se trochu vzpamatujes...

marcicek84
8. kvě 2021

@ilonne ja zadny vytah nezadala,proto jsem se jim i odmitla zabyvat,misto toho abys pochopila a prestala poucovat,tak zase meles svoje a urazis lidi,taktez ti doporucuji se uvolnit,neb se rozvolnuje a ty furt misto toho, aby sis uzivala paprsky slunce sedis na duskuzi MK a cekas kdo se ti chyti na lep,fakt si najdi nekoho jineho...😘

ilonne
8. kvě 2021

@marcicek84 Aneb jak odvést pozornost od toho, že siris bludy....

marcicek84
8. kvě 2021

@ilonne nezajem

marge_s
8. kvě 2021

@marcicek84 “nezajem” 🤣 to jsem slysela naposledy nekdy v matersky skolce 🤣 a ne a ne a tisickrat ne 🤣

jelenice_zavodnice
8. kvě 2021

@hojda Skoly pro deti soudcu? 🤔 By mne zajimalo, kolik maloletych deti ma tech 3000 soudcu a soudkyn v CR vzhledem k jejich vekove strukture. Uz jen to, ze soudcem nemuze byt nikdo mladsi 40 let, tak spousta tech soudcu ma snad uz spis vnoucata nez malolete deti ve skolach s timto bezrouskovym privilegiem 😀

marcicek84
8. kvě 2021

Zase to tu potrefene kejha,no jo potrebuje se to nekde vyblit,uz dlouho to asi nemelo vzruso,tak to museji umele vytvorit po siti,zakladka hadra 🙈🙉🙊

ilonne
8. kvě 2021

@jelenice_zavodnice Školy pro děti soudců samozřejmě neexistují, ale to by Marcela musela uznat, že se spletla a neví všechno. A jak všichni víme toto neumí. Dále už bych to asi neřešila. V jejím případě totiž neplatí ani staré dobré přísloví: "chytrému napověz, hloupého trkni"....

hojda
8. kvě 2021

@jelenice_zavodnice to me napadlo jako prvni, kdyz si predstavim kolik soudcu je v ramci jednoho okresu, tak by to nedalo dohromady ani malotridku pak jsem si rikala , ze mysli nejake stredni skolstvi, ale ty deti chodi na mormalni stredni skoly. Soudce, ktery k nam chodil ucit pravo na stredni mel syna normalne na gymplu a hlavne ty skoly ted vubec nefungovaly, vsechno jen distancne. Udivuje me ta schopnost vubec se nezamyslet a poslat to dal do sveta a to vi, ze si tu vse overujeme🙈. Tohle proste kricelo hoax na tisic kilometru.

marge_s
8. kvě 2021

@marcicek84 tak splist se neni ostuda. Stane se kazdymu, nepriznat si to je detinske 😉 vzdyt se nic nestalo

marcicek84
8. kvě 2021

@marge_s vzdyt to jsou vase dedukce, ke kterym jsem se odmitla vyjadrit 😉 Tak si kejhejte a dedukujte dale,asi vas to bavi 😀
Koukej https://www.novinky.cz/domaci/clanek/na-17-kvet... vzdyt jsem rikala,ze staci jeste chvili pockat a mozna ta chvile bude jeste kratsi nez si myslime...

ilonne
8. kvě 2021

@marcicek84 Jaké naše dedukce? To ty jsi tady placla pitominu o školách pro děti soudců. Tak to neobracej a raději přiznej, že jsi placla blbost .

marcicek84
8. kvě 2021

@ilonne tak jeste jednou,na zaklade sve dedukuce jsi udelala zapletku,asi jsi nepochopila,ze mlatis od rana prazdnou slamu,nijak dal jsem se k tomu nevyjadrovala,protoze me to tema ani dale nezajima,paleni carodejnic jsi evidentne propasla,tak se realizujes takto...Proste nemas stranu,ktera to s tebou chce resit,tak si dej voraz,treba bez ven na prochazku. 🙂
A neboj,za chvili otevrou skoly komplet,tak zas bude od tebe klidek 😉

ilonne
8. kvě 2021

@marcicek84 no tak když si to nepamatuješ ty, tak tady máš připomenutí toho svého blábolu. Já pracuji pořád, jen škoda, že ty nemáš pořádnou práci. Aspoň bys nehledal tyhle hovadiny a nešířila je dál.....😉

jelenice_zavodnice
8. kvě 2021

@ilonne
@hojda Kdyz jsem to zahledla, tak si rikam, jestli to neni nejaka pseudokauza, ze treba nekde nekdo vyfotografoval nejake prominentni dite soudce ve skole bez rousky. Pak jsem si rekla, ze to bude hloupost 😀

hojda
8. kvě 2021

@marcicek84 Díky za rady, ale neměj péči. Nejlíp je potichu smazat ty nesmyly, než se k nim přiznat, že? Fakt jak malý dítě.... https://www.modrykonik.cz/forum/me-zdravi/koronavirus-co-si-o-tom-myslite/?page=697#post-80808778

marcicek84
8. kvě 2021

@ilonne ja vim co jsem psala,jenze ty nevis kontext,jelikoz jsem na nej nereagovala ani hojde ani tobe,takze jenom dedukujete obe dve,takze kauzu si delej s nekym jinym,nemam zajem.Jak jsem psala na diskuzi musi byt dva,ale vidim jen tebe a par jedincu,kteri se me do neceho snazi vtahnout a jaksi nemam zajem,tak snad si to zklamani uzijes 😉, ale nejen ty i @hojda .Mozna spatne nesete to rozvolnovani,nevim co za tim je,ze mate potrebu se takto neustale realizovat 🙈🙊🙉

ilonne
8. kvě 2021

@marcicek84 Kontext je z té zprávy naprosto jasný, pokud by byl jiný, jistě bys nám ho ráda napsala. Prostě si napsala blbost, ale tvoje ego nedovolí se k tomu přiznat....Jinak odborně, pokud ti něco říká "transakční analýza" se to, co předvádíš, označuje jako "dětské já".

marcicek84
8. kvě 2021

@ilonne spis to je snaha o manipulaci,kdyz jsem se o tom odmitla dohadovat a rozebirat to.No jak vidim udelala jsem dobre,tak si muzes max dupkat nozkou,ze nereaguji na tve prani...mysli si co chces,je mi to uplne volne...hojde taky uletely vcely,kdyz jsem ji prestala odpovidat na jeji prihlouple otazky,dokonce byl i nejakou dobu klid...takze tak,pockam az vas to prestane bavit,stejne jsi uz delsi dobu OT😘 s vami se tu musi jak s malymi detmi,ty se nekdy taky musi vyvztekat 🤷🏻‍♀️

Strana