icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
7. kvě 2021

@marketka_m protoze je to dlouhodobe neudrzitelne a pri vyskytu mutaci bude treba preockovani,takze ti puvodne ockovani budou mit bez treti davky smolika.A svet nebude normalni,ani kdyz si to lide nechaji pichnout,to si myslim,ze v planu vubec neni.V Izraeli kastacni buzerace fungovala jen 3 mesice,jakmile nemeli cisla,rozvolnilo se vsechno pro obe skupiny,ani tam to dyl neudrzeli,staci pockat, a pak staci pockat co bude tem ockovanym z toho sajrajtu v dlouhodobem horizontu.Pokud prijde koncem roku lek,uz to nebude jen o nutnosti si to nechat pichnout,pademicky zakon a buzerace plati zatim do konce unora 2022.Covidpass max.na cestovani a to jeste na jak dlouho...

marcicek84
7. kvě 2021

@marketka_m no jinak ano par lidi chce jit na ocko,aby meli konecne klid,to jsou ti psychicky slabsi.Pak se to deli na ANO/NE.Pres leto to ockovani mnohe absolutne nezajima,nebudou si kazit leto NU.Vcera jsem cetla,ze ostravska nemocnice Fifejdy ma vakciny,ale nema prihlasenych dost lidi,vyzyvaji vsechny ze skupin 50+ aby se prihladili,cekaci doba jen 3-4 dny.S klesajicim vekem klesa i ochoto si to nechat pichnout,proto to otevrou za chvili vsem,aby meli co nejvic opichanych pazi...

marketka_m
7. kvě 2021

@marge_s to byl věk ne počet 😀

marketka_m
7. kvě 2021

@marcicek84 a lidi kteří jdou na očkování nejsou psychicky slabší! ani náhodou. ale fakt už nemají sílu pořád vše mít zakázane, proto jdou cestou naočkují se a budu mít klid ...

marcicek84
7. kvě 2021

@marketka_m ano,nevydrželi buzeraci. Když to ani nechceš a jdeš tam jen proto abys měla klid, tak o čem jiném to je. Jako jít na očkování jen proto abych měla klid, tak v té fází nejsem a ani ještě dlouho nebudu... Všechno zakázané nebude napořád, v červnu to bude zase jiné, o prázdninách taky.

marketka_m
7. kvě 2021

@marcicek84 ano ale mladí chtějí cestovvat .. a to začíná být podmínka.. 🙂 na základě testu to tady nebude dlouho... stejně v září zase vše zavřou 🙂

marge_s
7. kvě 2021

@marketka_m 🤣🤣🤣 ja myslela ze to je vek.
(Prej slabsi 🤭😀 to asi fakt ne)

marge_s
7. kvě 2021

@marketka_m a ted jsem jeste blbe koukala a zamotala se dotoho 🤣 no proste jsem tim chtela rict, ze moc lidi v tomhle veku ted kolem sebe nemam 🤣 to vis, uz jsem stara rasple, tricatnicinjsou uz pro me velky mladosi 🤣

hojda
7. kvě 2021

očkovaní a ti, co mají protilátky:
https://cnn.iprima.cz/zadna-karantena-ani-zakaz...

marcicek84
7. kvě 2021

@marketka_m to je mozne,ze chteji cestovat,ale nejak nechapu to rozhodnuti,jo zajedu si teda larkrst k mori,tak do sebe lupnu neodzkousenou vakcinu a apk kdyby se mi projevila nejaka autoimunitni nemoc,jestli by mi parkrat zajeti k mori stalo.Ve chvili kdy bude lek,tak to bude taky jine,urcite bych nepodlehala natlaku.

marcicek84
7. kvě 2021

@hojda haha takze ti uzdraveni maji volno na pul roku,ale nevi se,jestli budou mit aktivni protilatky,to je taky dobre...za me pak nemusi buzerovat zakazy nikoho,to jsou fakt nedomysleniny na n-tou je videt,ze ten vir moc nebezpecny neni,kdyz se k tomu tskto pristupuje,proste saskarna...
Od zitrka skolka bez testu a omezeni,lze vstupovat i do budovy skolky,to jim taky dlouho nevydrzelo.

marge_s
7. kvě 2021

@marcicek84 no bude to jine, lupnes si lek a azbse ti objevi nejaky NU z dlouhotrvalymi nasledky, tak si budes rikat....v cem je jina neodzkousena vakcina proti neodzkousenemu leku? 🤔

marcicek84
7. kvě 2021

@marge_s až na to, že ten lék ti působí jen po dobu užívání, ale vakcínu máš v těle a její působení napořád. V tom je ten zásadní problém.
A koukni Arenberger místo aby zvýšil dostupnost bezplatných testů už zvažuje, že budou mít lidé nárok jen jedenkrát týdně? Jo, ať se co nejvíc oveček naočkuje. To je masakr...

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 No, ale když ten lék v těle něco poškodí, tak se to pak samo opraví???? https://cs.wikipedia.org/wiki/Thalidomid

marcicek84
7. kvě 2021

@hojda spis jde o to,ze vakcina nebude jedina moznost lecby,predpokladam,ze i on bude mi nejake nezadouci ucinky a pri jejiho projevu lze uzivani prerusit...

marge_s
7. kvě 2021

@marcicek84 no prave ze to tak byt vubec nemusi, i z rodiny mame zkusenost s poskozenim jater po nekolikadennim uzivani, neni to jen heslo z pribalaku, ja sama bojovala po jednomobyc leku tri mesice nez jsem se z nej vzpamatovala a fakt uz jsem myslela ze mi “to zustane”, uzivala jsem jej 1,5 dne 🤷🏾‍♂️ NU jsou u leku mnohem komplikovanejsi, u vakcin je to trochu jine. A antivirotika nejsou zrovna co do toxicity “lentilky” v zadnem pripade. Ale i tak by to bylo super, to jo.
Mimochodem, byl moc zajimavy porad v radiu s konvalinkou o tomto leku. Zkusim pak najit odkaz.

marcicek84
7. kvě 2021

@marge_s ja to beru jako dalsi moznost lecby,l lepsi nez dratem do oka,cim vice bude dostupnych moznosti jak se vylecit,tim min opatreni bude treba.Vakciny taky v organismu pusobi a maji tez dlouhodoby efekt.Kazdopadne ja se lekum vyhybam dlouhodobe,nejsem priznivcem ani ruzovych tabletek,radeji bylinky a prirodni lecbu,zatim mi zabrala skoro vzdy.Na druhou stranu pokud by to melo slouzit pro tezke pripady,kde jim hrozi smrt,tak ti lide asi nemaji moc co ztratit.

ilonne
7. kvě 2021
marcicek84
7. kvě 2021

@ilonne nechval dne před večerem...těch žalob tam je vícero...a myslím, že to chtějí pozdržet do konce letošního školního roku...ve školkách už testování padlo, jestli budou neinvazivní testy, tak pak asi odpadnou i stěžovatelé, nejvtipnější je, že školy pro děti soudců ty testy podstupovat nemusejí, to je taky zvláštní...těm o jejich děti nejde...

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 skoly pro deti soudcu??? To jsou jake?

marcicek84
7. kvě 2021

@hojda přečti si to v nařízení vlády, dočteš se to tam 😉

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 jake narizeni?

marcicek84
Autor odpověď smazal
ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 Školy pro děti soudců? To jsi v jiné zemi. Tady žádné takové nejsou. Testování ve školkách padlo, protože nejsou testy, nikoli kvůli stížnostem rodičů. Neplet si pojmy s dojmy.

ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 pokud máš na mysli tyto školy, tak to jsou Střední policejní školy nebo střední vězeňské školy, tam děti soudců vážně nechodí 🤣🤣🤣🤣.

marcicek84
7. kvě 2021

@ilonne že nejsou testy to mi vůbec nevadí, hlavně to zase bude normální. Stejně mě zajímá hlavně rozsudek ústavního soudu...

sticker
marcicek84
7. kvě 2021

@ilonne to druhé moc dlouhé

ilonne
7. kvě 2021

@marcicek84 A kde jsi přišla na ty školy pro děti soudců ? To jsme se ještě nedozvěděli.

hojda
7. kvě 2021

@marcicek84 Tak tohle je přesně to o čem stále mluvím, že šíříš nesmysly. Něco někde vidíš a posíláš to dál aniž si to ověříš. Tobě to fakt nepřijde divně? Školy pro děti soudců??? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/T...

Strana