Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
dnesni davka noveho nazoru....z internetu...
cilem koronaviru je globalni ockovani..a do roka tu mame zakon (mysli ameriku..u nas mozna pozdeji) o povinnem ockovani...pokud ne..nebudes moci ridit auto napriklad...stoji za tim firma americka..ktera urcite oznami ze ockovani ma...par zivotu nevadi jako obet..a ekonomika to ustoji..protoze ockovani celeho sveta prinese biliony dolaru rocne.. dale ze v italii umira tolik lidi protoze zdravotnictvi tam je jedno z nejhorsich...a italove maji spatnou imunitu...
vas nazor?
@marketka_m to s tím očkováním je reálná hrozba a té se docela obávám. Ale zase co platí v USA, nemusí hrozit u nás. Navíc tady je hodně lidi antiočkovacích, takže doufám, že nebude nic nuceného. Problém ale může nastat, pokud se stát bude ohánět tím, jak to tu vypadá teď. Kdysi jsem někde slyšela konspirační teorii o tom, že chtějí všechny naočkovat s tím, že v tom bude ještě jiný záměr, teď si nejsem jistá, zda to nebylo, že do lidi dají čipy, či co. Ale je to jen konspiračka, nejedná se o můj názor.
Já osobně se tohoto druhu očkování bojím, protože tohle je živá vakcína. Ale nemyslím si, že to bude u nás povinné, vir bude mutovat, takže očko nebude účinné na mutace. O tom.i mluví spoustu odborníků u nás. To je jak s tou imunitou, promořenost možná udělá kolektivní imunitu, ale taky nemusí. Chřipka se taky pořád mění a člověk ji může mít rok co rok, akorát vždy jiný typ (ale nikomu bych to nepřála...)
Itálie... No někde jsem četla, že problém Itálie je hlavně v tom, že nadměrně používají ATB, čímž imunitu posílají do kelu, zejména prospěšné baktérie, které jsou grem dobre imunity. Takhle zkažená imunita je perfektní půda pro tento vir.
čipy určitě příjdou.. ale ne do roka.. ale třeba za několik let určitě.. tomuhle se nevyhneme.. ono už spějeme k tomu vlastně teď, když stát chce zavést tu chytrou karanténu.. to bych řekla že je takový předskokan.. prozatím to je dobrovolné.. dej souhlas a my to vystopujeme... ale za rok to může být bez souhlasu, za 5 let - všichni čipy.. a máme po starosti, víme kde jste a co děláte.. čipy budou.. to už je jasná věc několik let.. prostě bez čipu si třeba nic nekoupíš..
Tím že jsou mutace ... bude muset být očkování každý rok.. tak jak u chřipky.
imunita - holky zelí!!!! to říkala baička vždy! nejlepší lék kvašené zelí... ale jak to mám udělat když kojím :D to by roztrhalo dítě :D
@marketka_m hlavní otázka je, "Byl Covid plán, anebo se stalo?" Od toho se odvíjí hodně dalších věcí. Je fakt, že každý chce z krize vytěžit co se dá, co si budeme povídat, každá krize je pro někoho příležitost. Problém by byl, kdyby to bylo schválně. Pokud někdo hraje šachy, tak my s tím nic neuděláme, partie je rozehraná a je otázka, zda ten, co začal hru, bude úspěšný a bude moci říci šach mat. Ve hře je ale hodně hráčů, kteří to mohou prokouknout a otázka je, jak toho může někdo využít a kdo ukončí hru a jak. Takže pevně doufám, že to nebylo vypuštěné schválně, že to byla nehoda nebo náhoda a že se to prostě nějak zastaví... Jak již bylo zmíněno odborníky, pokud to udělala příroda, bude to nějak kolovat dál, pokud to udělal člověk, nejspíš to zanikne samo (ehm...podle toho to zní, že SARS a MERS bylo lidské dílo).
@marketka_m v zelí máš probiotika 😉 takže si bud kupuj jogurty anebo probiotika.
Ty čipy, to z ní děsně... Ale jo... Žába se vaří pomalu
Jinak trochu mimo téma, je fajn seriál what/if. Na pozadí celého toho příběhu je krásně poukázáno na to, jak to třeba může vypadat, když někdo najde lék na něco... Ale kdyby někdo se chtěl kouknout, nebudu napsat, jak
@marketka_m no je otázka, na co čipy, když téměř celá populace dobrovolně funguje na chytrých telefonech, které je plně nahrazují. Já si čím dál častěji vzpomínám, jaký byl internet na počátku století, ta změna za posledních deset je obrovská ☹. Už je to jen o byznysu a získávání dat a informací (a naopak, když někdo informace vyhledává, má skoro problém je najít).
@eviicka cip neodlozis..mobil zahodis..male deti mobil nemaji..nekteri duchodci take ne..
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
😰😔😢😔😰
Doufám, že příčina bude jiná, že se ukáže,že to mimi mělo nějakou jinou nemoc, která byla příčinou
Ve Spojených státech zemřelo dítě mladší jednoho roku, u kterého byla diagnostikována nákaza koronavirem.
nechci to zlehčovat..ale napiš také ze dalsi stovky děti právě zemřelo hladem,z duvodu aids,rakoviny,leukemie...a ty pocty budou daleko vyssi.
nevim proc zpravy tolik zduraznuji jednotlivce.stale vice mi to potvrzuje ze se jedna o zamer a vyvolani strachu
@marketka_m Třeba proto, že ten jednotlivec bylo miminko. A pořád se najdou mamlasove, co to zlehčují a tvrdí, jak se to týká "jen" starých. Takže není špatné občas poukázat na to, že tomu tak není vždycky.
Ale za mě je to jasné, ty lemry umírají naschvál, aby v lidech budily strach.
Ta zprava s tim miminkem je otresna...jakoze to je spatne se vi,jestli to ma vzbudit strach,aby lide prijali ockovaci latku,ktersma nekterym muze i poskodit zdravi,nevim.Ale muzou lidi donutit lehce,ze u neockovanych omezi jakou praci mohou vyhonavat ba i hur,zamestnavstele ty neockovane ani nemuseji ani chtit zanestnavat,bude to jako pozadavek zda umite AJ nebo mate RP,nove se prida potvrzeni na ockovani COVID nebo na prodelani nemoci
@marketka_m protože neumiraji čísla ale jednotlivci.
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/100442/l... tak pod to bych se mohla podepsat,myslim si totez
@marketka_m mi šlo spíš o to, že tvrdili 0% u dětí do 9 let. Hodně dětí má autoimunitní onemocnění, vývojové vady atd. Maminky se uklidňovaly tím, že není znám žáden případ, protože měly strach. Teď budou mít ještě větší. Vím, že na světě pořád umírají děti... A je mi jich líto.
@marcicek84 doufám, že povinné očko nebude. Jsou i lidé, co by to svinstvo z normálního přenosu nechytli, ale očko by jim tu nemoc vyvolalo, nebo i hůře, zabilo. Ale pořád to je jen pár procent lidí a některým to za ty peníze stojí...
@odula krásně jsi to napsala 😉
Anonymni - No ten Nostradamus nebo Sybila (nevim ted presne kdo z nich) meli taky nejake proroctvi s drakem a o biologicke zbrani,jen jim to o 2 roky nevyslo a ze se ti bude zamorovat svet a jen v horach bude klid,ale ze se s nimi udela nakonec pritrz,udela se pritrz i s nejakym jinym roztahovacnym panovnikem to tipuju na Erdogana,Trumpa ci Putina,mozna i s Kimem,kazdopadne to muze naznacovat i urcity umysl zeme draka tedy Ciny,kdyz jsme u tech konspiraci..
Anonymni nebude povinne staci kdyz ti daji takove omezeni,ze ti stejne nic jineho nezbude,nez to podstoupit.....aby te pak treba nekdo nekde zamestnal...
autor...je strasne ze zemre dite..tragedie jak nic..ale stale pochopte ze to je cil..si myslim ja..bohuzel moc nazoru bylo ze detem se to vyhyba...a to neslo ruku v ruce s ockovanim..potrebuji zavest ockovani od narozeni ne od 18 let..takze staci tedkom nekolik clanku o detech a my maminky budeme vystrasene...funfuje to skvele
@marcicek84 sybila tuším říkala, že se spojí 3 velmoci a podle indicií se tipovalo Čínu, Rusko a to 3.si už nepamatuji
@marketka_m já Ti rozumím, chápu, jak to myslíš.
@marcicek84 ale to už by bylo povinné za těchto předpokladů
https://petrabostlova.wordpress.com/2020/03/20/...
pokud to sem už někdo vkládal tak se omlouvám
Neznáte někdo tuto stránku? Nevím jestli je to ověřené médium, nebo ne....
@hojda neznam a neverim tomu,verim,ze to je z nejake labiny,jen nevim,zda z cinske ci americke,ale je sproste,meli by globalne zakazat vyrobu biologickych zbrani!
@marketka_m
@marcicek84 to máš těžko, ti, co to vyvíjet chtějí, budou vyvíjet tajně 😉
@marketka_m hm... Zajímavé čtení 😉 ale pokud tomu tak je, kdo ví, co ještě bude s Pekovou.
@marcicek84 Není jsou tam vůbec žádná jména autorů článků, takže dost podivné....
@marketka_m každopádně, pokud za tím je USA, tak doufám, že se to veřejné neprokáže, protože jinak tady máme 3. světovou

@hojda to o té žluté hrozbě jsem taky slyšela, můj taťka říkal, že mu to říkala babička (jeho babička) a taky jsem něco na to téma četla. Ale to už bylo dávno. Doufám, že se to teda nevyplní, jinak jsme všichni nahraní.