icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

Strana
z719
marcicek84
24. srp 2021

@marge_s chce to resit kontext a pokud nechapes,tak bohuzel 😉 uz i slepy vidi,ze MeSES je k nicemu,kdyz to nejvyssi strasak Smejkal tak podelal,kdo myslis,ze mu ted bude verit,ono cim dal vic vypada jako blamaz na lidi...5 min.slavy mu skoncilo...

marcicek84
24. srp 2021

@marge_s horalky jsou stare 🤣 a od jiste doby jsou v akci ne? Mozna jim tez bylo odpusteno DPH 😂😂😂🙈

marge_s
24. srp 2021

@marcicek84 fakt je to stary? A tak to neva, blby je to tak jako tak 🤣 dph🤭🤭🤣

marge_s
27. srp 2021

Teda ja vim, ze to je OT, ale kan se hrabe gejc a jeho cipy ☝️ Takhle se dela veda 🙂 http://www.gate2biotech.cz/magneticti-mikroboti...

marge_s
27. srp 2021

@marcicek84 mne se libi ta tvoje profilovka. Vypada to tak dekorativne. Palec hore. Jupi ctete lajkujte, zena zemrela.

(Ze tady nesdilis se stejnym nadsenim, ze na covid jen u nas zemrelo 30 000, ale to je jen statistika, ze jooo)

marcicek84
27. srp 2021

@marge_s spatny den v praci?🙊 vis co,navazej se do nekoho jineho,nevim proc davas do souvislosti neci nick s tim co je v clanku,trapas a pak,ze se vyvarujes tem osobnim utokum,ale kdeze,ty? 😂🙈...

Clanek povrdil umrti po te udajne "bezpecne" vakcine,ale tady se nekteri divi,ze se lide s tim ockovanim zdrahaji a nechcou to. A to je zatim jen spicka ledovce...a uz se ockuji i treti davky,taky nikdo nevi co to udela a zda to nezvysuje riziko srazenin...

marge_s
27. srp 2021

@marcicek84 ale ale, se nevztekej, prd se ti deje. 😉 jestli je to trapny je mi fakt uplne sumak. 😅 Mne proste prijde vtipny, jak je tam vzdycky ten vysmatej xicht a nasleduje nejaka desna jobovka o tom, co se zase deje za strasne tragedie. (A nemyslim tu posledni zpravu)

Riziko chytit covid a umrit na nej vs umrti na vakcinu se malinko lisi, vis. Nic neni bez rizika, ani lezet v posteli, na tom uz jsme se shodly, ne? Sama jsi to rikala. A ze kdyz nahodou nakazis rodinu a neco se stane, tak ze to je proste riziko a obe strany jste s tim srozumneny. Rizika vakciny jsou daaaaaleko daleko za tim. Ale to ty moc dobre vis, jenom provokujes a ja se chytla 😂

marge_s
27. srp 2021

@hojda ta Amerika se profiluje jako takova velka laborator, je zajimavy sledovat, jak koreluji cisla hospitalizovanych/ockovanych v jednotlivych statech, i v zavislosti na voliccstvu. navic je ten vzorek tak velkej, ze se tam daji hezky odsledovavat i trendy ve skolach, kempech, tehotnych, hospitalizovanych deti. Tvari tvar podzimu to pekne cteni vetsinou neni. :/

hojda
27. srp 2021

@marge_s Vakcína společnosti AstraZeneca je spojována s 56 úmrtími ve Velké Británii po více než 33 milionech aplikací. Tamní ministerstvo zdravotnictví uvedlo, že počet případů je stále „extrémně nízký“. Předpokládá se, že riziko vzniku sraženiny v souvislosti s očkováním činí u lidí kolem 40 let přibližně jedna ku 100 tisícům. Riziko úmrtí v jakémkoli věku v důsledku sraženiny se odhaduje přibližně na jedna ku milionu.

marcicek84
27. srp 2021

@marge_s chytla a vztekla ses akorat tak jen ty sama,asi spatny cely tyden,ne? 🙈

marge_s
27. srp 2021

@marcicek84 ne ne, mam enorme dobrou naladu a s nadhledem se prizemne bavim 🤣 ano, je to prizemni, uznavam

marge_s
27. srp 2021

@hojda prave, to musela slyset 100x, jenom to zkousi a ja se chytla. Uz jsem zticha

marcicek84
27. srp 2021

@marge_s tak to se bavime evidentne dve,ale ty zrejme s penou u pusy 😂🙊 bez se ventilovat jinde,tady o to neni zajem...

marge_s
27. srp 2021

@marcicek84 wow drsnacka

sticker
marcicek84
31. srp 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/karantenu-... a už se jim to sype jak domeček z karet...

marge_s
1. zář 2021

@hojda jsem na to koukala, dobry napad, ja myslim, ze spousta lidi to aktivne nehlasi. Ja jsem se na to taky nakonec vykvajzla, protoze jsem to nechtela komplikovat tem doktorum, co se o me v akutni fazi NU starali, nejak mi zpetne neprislo, ze by to stalo za to papirovani. A mam ted takove prace, ze se mi do toho fakt nechtelo. Lenora :D

marcicek84
6. zář 2021

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/izrae... heh,tsk v Izreali planuji i ctvrtou dsvku vakciny,ze 3 nebudou stacit a planuji davku 4. Takze ockovsni do pul roku?To je fakt utopie...pekny podvod na lidi a ksefty s vakcinami na ukor zdravi pojedou dal a dal... @marketka_m

marketka_m
6. zář 2021

@marcicek84 pekne vyuzita nemoc pro zbohatneni... Cetla jsem neco ze v Izraeli pres ockovani..jsou hlavne deltou postizeni ockovani...nemuzu ten clanek ted najit...jsem zvedava co se bude dit v cr...treti davka pak ctrta?no uvidime

marcicek84
6. zář 2021

@marketka_m bude to mazec,az to lidem dojde...cim dal vic mi to prijde jako vakcinacni podvod stoleti a nikdo nevi,co ti lide budou mit za nasledky,hlavne po dalsich a dalsich davkach...plno lidi o treti davce nechce ani slyset,natoz o ctvrte a dalsi a jak to asi zacne ve spolecnosti vrit az jim ta jejich tecka v aplikaci zcervena? Ja zase videla rozhovor,ze 4 davky vakciny na obcana EU nakoupila a bude je chtit clenskym statum prodat a staty prece nebudou kupovat,kdyz je nebudou mjt do koho pichat,ze jo...

marketka_m
6. zář 2021

@marcicek84 vsak prijde ta povinnost...prvne statni pak zbytek...pak se to zaradi do povinnych... Snad se pletu

marcicek84
6. zář 2021

@marketka_m nevim jestli prijde,az to bude plne schvaleno mozna,ale taky mozna ne,protoze je otazkou zda nas to jeste bude ohrozovat.Prijde to povinne pro urcite skupiny osob,soc.sluzby,ucitele apod. Clanek mi mluvi z duse,musela bych byt asi uplne padla na hlavu,aby mi nedoslo,ze do pristiho leta se nic odkladat nebude,tedy aspon ne oficialne,lide si vsak rozvolnuji sami,tak uvidime...

hojda
17. zář 2021

Tohle by mohlo pomoct zachránit některé lidi, ale muselo by dobře fungovat trasování a to si myslím, že nebude, protože lidé nebudou nahlašovat kontakty. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/lek-p...

Strana
z719