icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketka_m
14. dub 2020

@30bar pokud je pravda o poskozeni organu...pak je to laboratorni virus..a jsme v uvaze cislo 1..a sedi to na cinu..je jich hodne..trochu ztrat nebude vadit..ale jini budou trpet..viz neplodnost..o te jsme se bavili nekolik dni zpatky..

knuffel
15. dub 2020

@marketka_m Tak zrovna chytrá karanténa ani mapy cé zet mi přes práh nesmí, protože si myslím, že všechny informace už stejně mají, jen je "nemůžou použít pro moje dobro"...

autor
15. dub 2020

@knuffel přesně, to je další daň Covidu, která se do statistik nezapočítává. O tom jsem psala ještě i ve staré diskuzi a taky to taky už zmínila.
@marketka_m nechci Ti brát iluze, ale oni takhle fungují i mimo dobu Covid 😉

autor
15. dub 2020

Aktualne.cz
Jedním ze zemřelých na koronavirus je i muž narozený v roce 1976, byl hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Bezprostřední příčinou jeho úmrtí byla podle nemocnice zřejmě přímo nemoc covid-19, informovala v dnešní tiskové zprávě mluvčí nemocnice Marie Heřmánková. Mezi 147 úmrtími nemocných s prokázanou nákazou novým typem koronaviru je devět lidí mladších 49 let.

autor
15. dub 2020

@30bar údajně umí poškodit orgány, avšak taková práva chřipka to zvládne taky bez problémů. Co mě zarazilo bylo spíš to, že umí prý zasáhnout mužské pohlavní orgány a způsobit neplodnost. Byl to polský článek psány na základě studie Číně. V diskuzi je odkaz na článek

marketka_m
15. dub 2020

autor..ze funguji i mimo covid je mi jasne..ale ted to muze mit spaaad

marketka_m
15. dub 2020

jo a jinak..z facebooku ve velkem je cenzura..mazou hodne veci..tak si rikam ze za chvili to.bude na konikovi..takze me mozna smazou..protoze tu davam moc informaci😀

knuffel
15. dub 2020

@marketka_m To by mě ani nepřekvapilo 🤨

odula
15. dub 2020

@marketka_m prosím tě... Koník je taková internetová dědina , skoro šici sa tu známé, smějeme sa, pomlóváme sa, drbajó sa ženské, to jo... Ale cenzůra? Kdepak. Copa by té rotčíldy zajímalo co tu maminy plkajú ;)

autor
15. dub 2020

@marketka_m tak když se dlouho neozveš, budeme vědět proč 😂

marketka_m
15. dub 2020

@odula by ses dívila.. sousedku smazali z koníka.. šířila pry paniku.. bylo to rok tomu :D už ani nevím o čem šířila paniku, ale hned ji blokovali...už na konikovi není :D

odula
15. dub 2020

@marketka_m 😱 tak i tady... velký bratr tě vidí 👁️

marketka_m
15. dub 2020

Moje dnešní studium : Dr. JOHN BERGMAN - na základě statistiky popisuje jak to vypadá s covidem
1. potvrzuje že statistika světová úmrtnosti se neliší - dle stránek euromomo.eu
2. stránky WHO, které představují 17 cílů, které dovedou svět ke zdraví. 14 z nich jsou o vakcinaci - docílit vakcinaci celého světa jde jenom jedním způsobem a to vzbuzením strachu v lidech, aby si sami mysleli, že vakcinace je nejlepší způsob boje proti pandemii
3 - zavedení 5G bude ničit naši imunitu
ve videu popisuje 13 vakcin, do kterých budeme nuceni, nepujde se rozhodnout zda chceš nebo ne (min 5:30)
4 - žena která očkovala III svět - vrátila se po 30 letech, výsledky nebyly "dobré" lidé spíše onemocněli než aby byli zdraví, zjistilo se, že lidé na celém světě začínají bojovat proti vakcinaci, proto došli k názoru, že je potřeba to změnit, že je potřeba probudit v lidech strach, aby nebojovali proti vakcinaci

Dále ve videu popisuje epidemii spalniček a následnou vakcinaci, epidemii zánět mozkových blan a následné zavedení vakcinace,

5 - Itálie. Přírůstek mrtvých se začal již v roce 2006. v roce 2016/2017 mrtvých až 25 tisíc. září 2019 – vakcinace v itálii na chřipku. Starší lidé, kteří byli očkovaní, mají větší šanci onemocnět covidem. (můj komeentář: žeby to byl důvod že v itálii je tolik nemocných?)

USA – statisticky denně 7 tisíc umírá, není o tom info ve zprávách.
Statistika – COVID – šance přežití nemoci 98-99%
Další info: víc jak 300 léků může poškodit plíce.

odula
15. dub 2020
marketka_m
15. dub 2020

Ještě jedno video jsem stihla...

https://www.youtube.com/watch?v=1EWQPgF6-UQ

Pokud někdo nerozumí anglicky - tak v bodech obsah:
- doktor v New Yorku, oddělení pro nejhorší případy covid
- když otevíral oddělení myslel si že bude bojovat s virem, který vzbuzuje zápal plic, který počíná kašlem, horečkou.. až přejde do poslední fáze
- po krátké praxi (9 dní) došel k názoru, že se léčí něco jiného než by se mělo.
- COVID19 není jako zápal plic a nemá být takto péčen po celém světě (domnívá se že je špatná metodika léčení po celém světě)
- popisuj covid jako nemoc "výšky", jakby newyorčané byli ve výšce 9km v letadle, kde je tlak pomalu měněn. Nemocní začínají hladovět po vzduchu. Nemocni, kterým vzali vzduch, začali se chovat vystrašeně, úzkostlivě, pod stresem. Vypadali jako by měli každou sekundou zemřít. Nevypadali jako nemocni na zápal plic. Nemocné opisuje, jako letící lidi z Mount Everest bez klimatizace.
- doktor nezná způsob lečení ale ví, že respirátory to nejsou. Problémy s dýchaním mají lidé, kteří mají oslabené svaly - nemocní COVID mají svaly zdravé.
- Metodika léčení COVID, která se užívá v každé nemocnici, ubližuje nemocným. Podle doktora je umrtnost tak vysoká protože lečíme špatně.

autor
15. dub 2020

@marketka_m a co měla Nick?

marketka_m
15. dub 2020

Jaj, to už si nevzpomínám.. už to bylo dávno...

autor
15. dub 2020

@marketka_m a jak popisuje epidemií spalniček?

marketka_m
15. dub 2020

on udava prikpady epidemii a pak ze to vedlo k vakcinaci...a rika i pocty a statistiku

autor
16. dub 2020

😍 15.4. 😍 nikdo v ČR nezemřel na koronu!!! Aspoň ne ofiko

marcicek84
17. dub 2020

@marketka_m ty nás tady zásobuješ teda...některé věci jsou teda dost zajímavé...

autor
17. dub 2020

@marcicek84 jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Některé věci dávají smysl, hlavně ta řízená ekonomická krize. Jediné, co mi na tom všem nesedí je, že je poměrně dost lidí s vážným průběhem Covidu a musí být déle na ventilaci nebo mimooběhu a díky tomu jsou problémy s nedostatkem kapacit. Kdyby to tu už bylo, tak přece by tohle zdravotníky nemohlo překvapit. Mimochodem, co to testování, už se u Vás něco rozjíždí?

autor
17. dub 2020

@marcicek84 jinak venku bez problémů skupinky lidí, nejčastěji pubo, roušky na bradě a no problém. Hodně lidí to už porušuje, jsem zvědavá, zda to bude mít nějaký dopad, anebo vůbec žádný.

marcicek84
17. dub 2020

anonymní - o testování zatím nic nevím, řízená krize to není úplně od věci, povinné očkovaní taktéž...
jinak dívala jsi se na pořad a dost, tam bylo dost zajímavé video https://www.televizeseznam.cz/video/adost/exklu...

evidentně je v ČR covid už od prosince, pouze zaměňován za chřipku...a roušky, no tak až skončí nouzový stav, tak to budou mít celkem prekérku dle čeho toto budou nařizovat,zákon o ochraně veřejného zdraví toto nemá šanci řešit, leč je to zásah do lidských práv a ty mohou být omezeny jen stavem nouze, takže jsem zvědavá, jak to bude dál...

marketka_m
17. dub 2020

@marcicek84 řízená krize není od věci? jak to myslíš... já jsem totiž zastáncem, že zavést krizi aby z toho zase vytěžit je špatně.. samozřejmě pro nás špatně..

knuffel
17. dub 2020

@marketka_m Marcisek84 to myslí asi tak, že ta myšlenka, že jde o řízenou ekonomickou krizi, není od věci...

marketka_m
17. dub 2020

jinak že tu mohl být již v prosinci... on tu může být již pár let.. viz mé odkazy na články.. jenom se prostě netestoval... lidé kteří na tom byli špatně byli na ventilaci - diagnozou zápal plic.. problém všeho je, že je to ted zmedializované, lidé žiji ve strachu.. a tak jdou rychleji k lékaři... protože se obávají koronaviru... je to dost logické všechno..

marcicek84
17. dub 2020

@marketka_m kdyby to tak bylo, tak je to podvod století na lidi...ano s tou řízenou krizí jsem to myslela tak,že některé kroky k tomu opravdu směřují, že ta myšlenka není úplně mimo mísu

knuffel
17. dub 2020

@marketka_m Ta krize je jasná, že dorazí. Stát teď sice sype peníze kdekomu, pak si je dotiskne, není problém, ztratí ještě víc hodnotu...Ale o práci přijde dost lidí.

Strana