icon

Kvasinková infekce, chytí ji žena po porodu jen stykem?

nikola_w
25. zář 2016

Ahoj holky mam dotaz ,mam ročního syna porad kojim, trápila nas moucnivka a porad se občas vrati.. ja pred cca týdnem dostala kvasinkovou infekci (uz jsem jednou pred par lety mela tak vim jistě ze je to ono) po krému uz mam klid tuk tuk ale ted k dotazu, vcera jsme nejak ma tuto nepříjemnou vec zavedli řec a známy tvrdí ze po porodu /dítěti uz ji žena nemuze dostat jen tak ale jedine od někoho. Ze je jaksi imunní či co.. tak jsem si připadala jako úplný Debil a jako bych manžela podvadela! Nepodvadim , a prez to jsem ji dostala .. je to pravda nebo naky žvást? Dekuju všem za případně reakce 😊

nikola_w
autor
25. zář 2016

Tak ted změnil nazor a pry ma na mysli ze je žena po dítěti a nekoji(neni oslabena ) tak to nemuze dostat jen tak ale jedine od někoho pohlavním stykem. Můžete mi to nekdo prosim vysvětlit?

hanulkasa
25. zář 2016

To je podle mě blbost. Může to být klidně po koupání v bazénu, nebo nějaký výkyv hormonů, po antibiotikach. Nebo jen třeba strava s hodně cukry to rada dělá. Hned bych manžela nepodezirala.. 🙂

nikola_w
autor
25. zář 2016

@hanulkasa ja ho nepodezdrivam ale ted spis on me 😄😅 podle me je to taky kravina

hanulkasa
25. zář 2016

Já na to třeba nikdy netrpěla. Měla jsem to jednou po antibiotikach. A teď v tehotenstvi se mi to furt vraci. Ti chlapi jsou prasteni, co. Jestli má ženská s malým dítětem na toto čas 😀

nikola_w
autor
25. zář 2016

@hanulkasa moje řec 😅

salot
26. zář 2016

Blbost a sranda, jak ti chlapi těm ženským problémům rozumí.🙂

nutricnihodnota
26. zář 2016

@nikola_w Tak to je pěkná kravina. To ti řekl nějakej chlap? Co ten o tom asi tak jako může vědět? Příště mu řekni, že ty se nesereš do jeho prostaty, tak on ať se nesere do tvejch kvasinek.

nikola_w
autor
26. zář 2016

@nutricnihodnota jojo chlap 😄 Pry byl s přítelkyni u gynekologa a on jim to rekl .. ptala jsem se jeste známe je porodní asistentka a pry je to pěkný vůl. Takze tak chlap 😅

nutricnihodnota
26. zář 2016

@nikola_w 🙄

bachovy_esence_poradna
26. zář 2016

to je nesmysl 😉

kvasinková infekce může být z mnoha důvodů - např. i od nevybalancované strany, při delším stresu a oslabení imunity atd.