Opakovaný zánět a problém s kvasinkovou infekcí

valkyra222
14. říj 2014

Zdravim vás ženy potřebuji poradit...poslední tyden jsem trošku zanedbala zdravé stravování a cpala jsem do sebe sladkosti a další nezdravé věci které neobsahovaly vlákninu nebo jiné potraviny a rozhodilo mi to zase kyselost v žaludku takže mám zase po dvou týdnech zpět kvasinkovou infekci. :( bohužel mě to chytlo o víkendu takže jsem si zavedla jeden cipek volně prodejneho gynopevarylu nejdriv jsem si přečetla diskuze a přívalové letaky jestli je to vhodné v 26tt ale nikde nebylo psáno ze by to mělo ublížit...no dneska ráno však žádná změna spíš mě to stipe jeste víc a už i zvenčí mě to pálí :( přítel mi koupil canesten gyn který obsahuje jeden cipek a mast tak se chci zeptat jestli máte některá zkušenost brani dvou rozdílných čípku za dva dny jestli je to nějak nebezpečné...k doktorovi jít nechci jsem tam skoro pořád a sestřička je nepříjemná :( včera jsem zacla taky jíst víc vlákniny a vypilla jsem acidofilni mléko a před par hodinami vypila trošku víc čaje a začalo mě natahovat a l tomu prujem teď nevím jestli je to spojené s tou infekci nebo s tou změnou stravy či z toho cipku... Mám jít zítra na vyšetření cukrovky tak mám strach abych to tam všechno nevyzvracela :( dekuji za každou radu...

fotoklarinetka
23. říj 2014

Valkyro, ja s kvasinkami měla problemy od prvni menses ☹ Doktoři mě furt jakž takž léčili, hlavně v předchozích těhotenstvích. Ale vždy to bylo jen na čas. Ale od té doby, co doma jíme GW zelené potraviny /šťáva z mladého ječmene a chlorela/ tak si užívám luxusu být bez kvasinek. A když se mi splaší chuť na sladké, dám si jednoduše o pár zelených pilulek navíc 🙂 Nejlepší na tom je, že nic nikam nezavádíš a víš, že do sebe necpeš žádné škodlivé chemky 🙂
Hodně štěstí!

liska01
23. říj 2014

Ahoj v těhotenství se můžou boraxové globule. Zavádějí se na noc podle toho jak moc te to trapi 6-10dni. Vlastně ti to upravuje pH tak aby se tam líbilo tvým mikroušům a ne kvasinkám. Pak se může Fermalac vaginal zavádět bez aplikátoru prstem-to jsou probiotika-zavedes si tam ty dobré mikrouše, ale to používám spíš občas jako prevenci, když vím, že jsem ten den byla ve stresu nebo tuším u mě nějaký jiný spouštěč mikozy.
Gynopevaryl mi nepomáhá vůbec a pokud máš nějaký hodně akutní problém, tak myslím, že canesten krem se muze na to vnější mazání.
A rozhodně je fajn přeléčit partnera, jinak ti to bude pořád vracet. On nemusí mít vůbec žádné příznaky, ale má to tam. Na to by pomohl ten canesten krem.

castava
23. říj 2014

Bohužel trpím také na kvasinkovou infekci v těhotenství ale od té doby, co jsem začala užívat boraxové globule mám klid. Ze začátku jsem je užívala tahem 14 dní 1x na noc a poté jen 2x týdně a mám klid.

janamb84
22. únor 2016

Ahoj, taky mě stále trápí vracející se kvasinková infekce, doktorka mi vždy napíše b. globule pár dní mam klid a mam to zase, trpěla jsem na to už i mimo těhotenství. Šel by na přeléčení partnera i jenamazol? a ty zelené potraviny seženeš v lékárně?

bartovka83
22. únor 2016

Netrpim sice na vag. infekce, ale cas od casu (zrejme kdyz se neudrzim na jim hodne sladke) pocituji neprijemne svedeni a me na to teda moc pomaha Rosalgin Easy vag. vyplach a oplachuji i z venku a musim rict, ze na nej nedam dopustit. Jen nevim jestli se muze v tehu. Chtelo by to precist nejdriv letak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru