Malé bouličky na krku. Má někdo podobnou zkušenost?
Holky prosím vás já vím ,ze nikdo nic nerekne jen spis jestli nekdo nemel …. k dr.jdu až příští pátek driv nema volno🫣Ale se mi udelala nebo jsem si všimla ,ze mam vzadu na krku takový dve malinký boulicky viz foto ale prijde mi ,ze červený to mam z toho jak jsem si to furt sahala a pak se mi udělala jedna na krku jakoby z boku pod uchem . Nemate někdo zkušenost ? Ja jsem celkem hypochondr takze uz plaším že jo 🤦🏻♀️🤔

Uzliny, normální po nemoci, setkání s infektem, kdy se víc aktivuje imunitní systém
To klidně ještě s tím únorovým infektem může souviset. Ale dokáže to vylézt i při dlouhodobém stresu či alergiích. Nezačala ti třeba pylová alergie?
jde to vzít a hýbat s tím? takhle to vypadá jako vnitřní vřídek, případně mě napadá tuková bulka, ale na krku jsem to osobně nikdy nezažila.. kam se chystáš? K praktické? s tímhle bych vyrazila rovnou na chíru
Není to moc vidět, já měla na krku aterom - tukovou cystu. Dlouhou dobu to nebolelo, ale pak začala bolet, na chíře mi to vyřízli a zašili. Nic, kvůli čemu by se měl člověk stresovat.
@betelgeuzz dneska takhle ,uvidim jdu k dr . stejne v utery tak ji to ukazu
Tk hlásím ,že zmizelo asi nějaký “bedarek” či co