icon

Malé bouličky na krku. Má někdo podobnou zkušenost?

bartk
25. bře 2025

Holky prosím vás já vím ,ze nikdo nic nerekne jen spis jestli nekdo nemel …. k dr.jdu až příští pátek driv nema volno🫣Ale se mi udelala nebo jsem si všimla ,ze mam vzadu na krku takový dve malinký boulicky viz foto ale prijde mi ,ze červený to mam z toho jak jsem si to furt sahala a pak se mi udělala jedna na krku jakoby z boku pod uchem . Nemate někdo zkušenost ? Ja jsem celkem hypochondr takze uz plaším že jo 🤦🏻‍♀️🤔

bartk
autor
25. bře 2025
lv
25. bře 2025

Uzliny, normální po nemoci, setkání s infektem, kdy se víc aktivuje imunitní systém

bartk
autor
25. bře 2025

@lv nebyla jsem nemocna ,byla v unoru no ale všimla jsem si až ted

miryp
25. bře 2025

To klidně ještě s tím únorovým infektem může souviset. Ale dokáže to vylézt i při dlouhodobém stresu či alergiích. Nezačala ti třeba pylová alergie?

bartk
autor
25. bře 2025

@miryp Jakoby popravdě nevím jak dlouho je tam mam ,ale mam i na krku ze strany a oni vim par dni teprve ,predtim tam nebyla 🤷🏻‍♀️a stres mam . Jinak tohle mam i mezi nohama uz asi od 15cti vlastne a gynekologem řečeno ,ze to nic neni . Ale jako ted plaším ze jo proste

bartk
autor
25. bře 2025

oni jsou fakt pidi

dashyyy
26. bře 2025

jde to vzít a hýbat s tím? takhle to vypadá jako vnitřní vřídek, případně mě napadá tuková bulka, ale na krku jsem to osobně nikdy nezažila.. kam se chystáš? K praktické? s tímhle bych vyrazila rovnou na chíru

betelgeuzz
26. bře 2025

Není to moc vidět, já měla na krku aterom - tukovou cystu. Dlouhou dobu to nebolelo, ale pak začala bolet, na chíře mi to vyřízli a zašili. Nic, kvůli čemu by se měl člověk stresovat.

bartk
autor
26. bře 2025

@betelgeuzz dneska takhle ,uvidim jdu k dr . stejne v utery tak ji to ukazu

miryp
26. bře 2025

@bartk jestli to není dnes červené od toho, že bys to mačkala, pak to ale uzliny nebudou, ty nemají tendenci měnit barvu.

bartk
autor
26. bře 2025

@miryp ne ja nic nemačkám ani si na to nevidím ale furt pres to přejíždím . Každopádně nevim dneska se mi udělal opar na puse 🤷🏻‍♀️

miryp
26. bře 2025

@bartk myslela jsem to tak, pokud to nedráždíš věčným ohmatáváním. Opar potvrzuje, že imunita je oslabená, k čemuž by uzliny seděly. Zkus na to nehmatat vůbec, aby tam nedocházelo k žádnému tření a uvidíš, co ti řekne doktor.

bartk
autor
31. bře 2025

Tk hlásím ,že zmizelo asi nějaký “bedarek” či co