Máte covid se ztrátou čichu a chuti? Jaké máte příznaky?
Ahojky,prosím máte teď někdo covid i s příznaky ztráty čichu a chuti.
Vím,že teď už je to jen taková viróza,ale jen jak se to u vás vyvíjelo.Děkuji
Bez ztráty čichu a chuti, na rozdíl od přechozích variant.
Covid aktuálně teď po třetí (aspon co vím...) a ani jednou jsem čich ani chuť neztratila. Teď naposled já zatím "jen" teploty. Zbytek rodiny hrozná rýma, teploty, schvácenost, bolest kloubů.
Taky jsem byla nemocná, ale čuch jsem naštěstí neztratila. 🙏
@janinos nebyla jsem teda teď nemocná, ale předtím jsem covid měla. Šílená bolest kloubů, tehdy jsem nemohla vstát ani z postele a hned horečky. 2 dny jsem byla totálně nepoužitelná, pak jen teploty a ztráta chuti. Za 3 dny to chytil přítel, ten byl taky v horečkách a bolestech, ale ztrátu čichu ani chuti neměl.
ted od kolegyne dcera ma potvrzeny covid - pry jen horecka jeden den a dva dny prujem
Teď jsme všichni doma prodělali covid (já, dcera skoro 4 roky a chlap)...
Já - 3-4dni před úplným vypuknutim extrémní bolest v krku(jako žiletky) pak 2 dny teplota, kašel a rýma. K tomu svalová bolest
Dcera - na bolest v krku si nestěžovala, následně rýma kašel bolest hlavy a nohou
Chlap - bolest v krku, kašel, rýma, bolest nohou, ale bez teplot.
Jenom já jsem přišla o čich. Ještě před rýmou a i po rýmě.
U všech pozitivní test u doktora.
pred cca 14 dni, ztrata chuti + cca 10 dni me strasne bolela hlava a unava. To jsem mela pri covidu vzdycky (prodelany asi 3x uz). Co je novinka, uz jsem asi zdrava, ale jsem jak s nestovicema a priserne to svedi. Pry take priznak po ustupu hlavni virove naloze... Je to snad horsi nez to boleni hlavy!
Vždy. 🙄I teď. I když test jsem si raději nedělala. Každopádně k tomu bolest hlavy, rýma, kašel.
My měli před týdnem, průběh spis jako nachlazení, rýma, kašel, lehce zvýšená teplota, bolest kloubu a svalu a mě teda bylo ještě zle od žaludku. Čich a chut v pohodě.

Já měla 3x a ztráta čichu a chuti nebyla ani jednou.